Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro - zycze Ci, zeby krotsze cykle wrocily, bo 50 dni to strasznie dlugo... Mi sie dluzyly moje 35 dniowe. A w ktorym dniu cyklu jestes teraz? Moze to takie poowulacyjne klucie... Oby dzialo sie cos dobrego!
Ciesze sie, ze mam ten monitoring w poniedzialek, bo bym oszalala z niepewnosci. Nadal wierze, ze moglo sie udac, ale ta temperatura i szyjka zbily mnie z tropu.
Lami - zazdroszcze Ci takiego fajnego czasu... I wiem o czym mowisz. Ja tez się „łaszę” co chwilę, a kiedys ciezko bylo mnie namówić.
Ja nie biore Duphastonu, ale Luteinę i mam przez nia zdecydowanie silniejszy PMS. Bol piersi, uderzenia goraca... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Hehe już jest jakieś 10 dpo, więc po misji teraz tylko czekam, czy się powiodła
-
Lami wrote:A jeśli chodzi o bzykanko to u nas od pozytywnego testu wszystko wróciło na stare stare dobre tory. Mój się nabija, że dostałam co chciałam, to już się tak nie łaszę hehe Ma rację, czasem to strateg musiałam być pierwsza klasa
Więc teraz przechodzimy drugi raz pierwszy czas związku, on zabiega o mnie i jest spontanicznie i tak jakoś bardzo fajnie.
Monia, podziałajcie już dzisiaj!
Szczęściara, klócie to dobry znak, ja tak miałam, chyba się zaczęło 4/5 dni po owu.
Przedszkolanko... Już 8 dzień. Napięcie rośnie
Beti, a może faktycznie ta twoja owu gdzieś się przemknęła niepostrzeżenie? Może warto by zrobić test?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemka wrote:Szczesciaro - zycze Ci, zeby krotsze cykle wrocily, bo 50 dni to strasznie dlugo... Mi sie dluzyly moje 35 dniowe. A w ktorym dniu cyklu jestes teraz? Moze to takie poowulacyjne klucie... Oby dzialo sie cos dobrego!
Ciesze sie, ze mam ten monitoring w poniedzialek, bo bym oszalala z niepewnosci. Nadal wierze, ze moglo sie udac, ale ta temperatura i szyjka zbily mnie z tropu.
Lami - zazdroszcze Ci takiego fajnego czasu... I wiem o czym mowisz. Ja tez się „łaszę” co chwilę, a kiedys ciezko bylo mnie namówić.
Ja nie biore Duphastonu, ale Luteinę i mam przez nia zdecydowanie silniejszy PMS. Bol piersi, uderzenia goraca...
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Ja mam testy owu z allegro te z niebieska końcówka i jak wiecie one nie sa mega czułe, ale mi sie sprawdzaja - pokazuja faktyczny pik lh przez bardzo krotki czas. Wczoraj było biało biało , nawet cienia, a dziś jest juz delikatna kreseczka. Tak więc obstawiam ze za 2 dni będzie pozytyw
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Beti wpisz mi smutna buźkę, u mnie biel i wiem, że to się już nie zmieni. Odstawiam proga i czekam na @
-
Dziewczyny, dziękuję za kciuki- ja już po prenatalnych- wygląda na to, że będziemy mieli zdrowego Synka ❤.
W ogóle u nas wysyp chłopaków na sierpniowkach. Tak więc do dzieła Kochane- pora wyrównać parytet!
Trzymam kciuki!!!przedszkolanka:), Słoneczko12, Nona, Szczęściara, Wik89, Meggs, speakyourmind93, Beti82, blair., Pestkaa, Selina, MałaMi90, kark, patuniek86, moyeu lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny