Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara, czyli testujecie razem z Przedszkolanką
Czekam na paczkę z suplementami, bo od dwóch dni mam już pustki, wszystko się skończyło. Zamówiłam też nordtesty, to jutro rano pyknę, żeby sprawdzić czy zastrzyk się utrzymuje (i żeby pierwszy raz w życiu zobaczyć dwie kreski )
Chyba mimo wszystko będę sugerowała się tym, że owulacja była wczoraj... Ten ból musiał o czymś świadczyć i mijało 36h od zastrzyku.
Najwyżej w poniedziałek przy monitoringu będzie płacz, jeśli się okaże, że pęcherzyk nie pękł.
Anhydra - gratulacje!!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 14:48
Anhydra, Szczęściara, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Dziewczyny, dziękuję za kciuki- ja już po prenatalnych- wygląda na to, że będziemy mieli zdrowego Synka ❤.
W ogóle u nas wysyp chłopaków na sierpniowkach. Tak więc do dzieła Kochane- pora wyrównać parytet!
Trzymam kciuki!!!Anhydra lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemka wrote:Szczęściara, czyli testujecie razem z Przedszkolanką
Czekam na paczkę z suplementami, bo od dwóch dni mam już pustki, wszystko się skończyło. Zamówiłam też nordtesty, to jutro rano pyknę, żeby sprawdzić czy zastrzyk się utrzymuje (i żeby pierwszy raz w życiu zobaczyć dwie kreski )
Chyba mimo wszystko będę sugerowała się tym, że owulacja była wczoraj... Ten ból musiał o czymś świadczyć i mijało 36h od zastrzyku.
Najwyżej w poniedziałek przy monitoringu będzie płacz, jeśli się okaże, że pęcherzyk nie pękł.
Anhydra - gratulacje!!!! :*Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Anhydra gratki!!!
Przedszkolanko kicuki za super proga:)
Sellina jeszcze trwa cykl czyli jest nadzieja!
Z aplikacji uzywam moj kalendarzyk i jest ok
Napisalam mega dlugi wpis i kliknelam anuluj :p a wiec w skrocie - chcialam tylko przylaczyc sie do tych z Was ktorym ciezko ciagle pilnowac tego mierzenia temp obswrwowania organizmu itp...tez mi sie nie chce, staramy sie dluzej niz sie nastawialam, obserwuje sie i na nic sie to nie zdaje bo na koncu i tak przychodzi malpa... ale powiem Wam ze z Wami razniej;) odkad jestem na forum mam wieksza motywacje i staram sie pozytywnie myslec i uczyc cierpliwosci...
No wlasnie Przedszkolanko Nikodemka cierpliwosc nam terazm potrzebna;)przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nona ja też ;p mimo że Pola chce Aleksandra
Wiki dziekuje :* prog pewnie ladny bo dupka biore ;p oby! W sumie to dopiero 6dpo to jest sens?
Wiki a Ty po owu juz tak?
Słoneczko Ty jutro idziesz badac?
Nikodemko a kopa chcesz? Co nie peklo?? Wszystko pieknie poszło,teraz najgorsze czekanie ;p
Szczęściara sikasz 25tego?
Ja tak chce ale niewiem jak z dupkiem zrobic no teoretycznie 10 dni mam do wtorku tylko.. i w srode nie wiem ;oWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 15:46
Nona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Nona ja też ;p mimo że Pila chce Aleksandra
Wiki dziekuje :* prog pewnie ladny bo dupka biore ;p oby! W sumie to dopiero 6dpo to jest sens?
Wiki a Ty po owu juz tak?
Słoneczko Ty jutro idziesz badac?
Nikodemko a kopa chcesz? Co nie peklo?? Wszystko pieknie poszło,teraz najgorsze czekanie ;p
Szczęściara sikasz 25tego?
Ja tak chce ale niewiem jak z dupkiem zrobic no teoretycznie 10 dni mam do wtorku tylko.. i w srode nie wiem ;oprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Nona wrote:aaaa chlopczyk!!! GRATKI
ja się ustawiam w kolejce ale po córeczkęNona, przedszkolanka:), Wik89, kark, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Dziewczyny, dziękuję za kciuki- ja już po prenatalnych- wygląda na to, że będziemy mieli zdrowego Synka ❤.
W ogóle u nas wysyp chłopaków na sierpniowkach. Tak więc do dzieła Kochane- pora wyrównać parytet!
Trzymam kciuki!!!Anhydra lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko, idę choć wiem, że to 6 dpo, ale w sobotę nie dam rady podjechać do labo (mam księdza na kolędzie). Postanowiłam, że w tym cyklu zbadam i tak zrobię, bo jeszcze nigdy nie badałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 15:38
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Trzymam kciuki!!!
Wspaniała wiadomość, gratulacje!!! Jak ten czas szybko leci mam wrażenie że dopiero co były Twoje II kreseczki, a Ty już po prenatalnych!Anhydra lubi tę wiadomość
-
Zawsze się mówi, że nie jest ważna płeć, ważne żeby było zdrowe i to prawda! Ale przyznaję, że mi marzy się córeczka i jak mam przed oczami moją przyszłość to widzę właśnie dziewczynkę... Mąż też, więc może to jakiś znak. No i dla dziewczynki mamy wybrane imię, a przy wyborze imienia dla chłopca byłaby kłótnia
Lami, przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba dziewczynke;)
Hah ale sie rozmarzyłysmy hahah
Przedszkolanko - tak ja juz po owu, 2dpo, zaczyna sie odliczanie czyli najgorszy czas w cyklu... ale z Wami jakos mi lzej:pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Ja już miałam plan ,ze tak szybko męzowi nie powiem..ehe ...jak zrobiłam test to wytrzymałam pol godz hahaha jak na mnie to i tak dużo
kark lubi tę wiadomość