Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pestkaa wrote:kark i kalcia64 zazdroszczę chęci i sił! no nic pozostaje wyciągać wnioski, dzieci się z powietrza nie biorą
-
cześć dziewczyny zrobiłam sobie dzisiaj badania bo chcę iść do gina w wtorek no i przerarza mnie wynik pogesteronu bo jest
Progesteron Progesteron 0,10 ng/ml ,a jestem w 43 dniu cyklu i nadal czekam na okres i dupaa ,kurwa naczytałam się trochę i że może tak być przy menopałzie ,nosz kuurwaaa ,normalnie zalamana jestem
-
Becia - a może jesteś przed samiutkim okresem? Przed krwawieniem poziom progesteronu spada, tylko nie wiem do jakiej wartości...
-
nick nieaktualnybecia1982 wrote:cześć dziewczyny zrobiłam sobie dzisiaj badania bo chcę iść do gina w wtorek no i przerarza mnie wynik pogesteronu bo jest
Progesteron Progesteron 0,10 ng/ml ,a jestem w 43 dniu cyklu i nadal czekam na okres i dupaa ,kurwa naczytałam się trochę i że może tak być przy menopałzie ,nosz kuurwaaa ,normalnie zalamana jestem
Kochana, jaka tam menopauza... Ja tez mam taki progesteron, dokladnie tyle samo 0.10 ng/ml i teoretycznie jestem w ciazy, niestety ja trace, ale to ciaza, wiec NIE menopauza! Nie doszukujmy sie tak chorob (i przekwitania), bo zwariujemy -
becia1982 wrote:oooo daj panie boże ,trochę mnie pocieszyłaś ,bo normalnie aż się poryczałam ,dzieki
Poszukaj info jaką ma wartość przed samym okresem -
Sasanka5 wrote:Kochana, jaka tam menopauza... Ja tez mam taki progesteron, dokladnie tyle samo 0.10 ng/ml i teoretycznie jestem w ciazy, niestety ja trace, ale to ciaza, wiec NIE menopauza! Nie doszukujmy sie tak chorob (i przekwitania), bo zwariujemy
jezuu naprawdę dzieki
a tak a propo twojej ciąży ,bo jeszcze nie nadrobiłam forumm ,ale kreski cudowne widzialam ,robiłaś betę ???
u mnie w czerwcu na dzień ojca wyszły mi takie zajebiaszcze kreseczki że szok ,na drugi dzień do gina ,a on nic nie widzi ,no ale kazal bete robć ,no i nie zdązyłam bo dostałam okresu ,takze wiem jakie to jest rozczarowanie i zal -
Nikodemka wrote:Poszukaj info jaką ma wartość przed samym okresem[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
anusiak5 wrote:zazdroszcze libido.czyli ze mna i moim jet nie halo bo libido kiepsko.ja jaako takie a on trzeba nieraz sie nagimnastykowac aby zwiekszyc checi.u mnie libido budzi sie kolo owu pare dni przed.zaspokoi sie i dupa.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
anhydra suuuper
,a ty jak się czujesz ,w sensie na chlopczyka czy dziewczynkę ?? piszę tak bo pamietam jak było u mnie do 6 tego miesiąca chlopczyk ,a potem dziewczynka ,ale dodam że ja od samego początku wiedzialam że bedzie córeczka ,normalnie przeczucie takie -
kalcia64 wrote:ja tez mam takie schizy i przez to ze nie moge zajsc czasami czuje sie nie urzyteczna jako kobieta. tak ze becia znam ten bol. a do 40 coraz blizej:(
nawet nie gadaj ,normalnie tak mi teraz czas zapieprza że szok ,za dwa tygodnie 37 l ,dlatego juz teraz powoli doła załapuję i płaczę z byle gówna , tylko ze ja się czuję naprawde młodziej na 32l góra -
nick nieaktualnybecia1982 wrote:jezuu naprawdę dzieki
a tak a propo twojej ciąży ,bo jeszcze nie nadrobiłam forumm ,ale kreski cudowne widzialam ,robiłaś betę ???
u mnie w czerwcu na dzień ojca wyszły mi takie zajebiaszcze kreseczki że szok ,na drugi dzień do gina ,a on nic nie widzi ,no ale kazal bete robć ,no i nie zdązyłam bo dostałam okresu ,takze wiem jakie to jest rozczarowanie i zal
Nie martw sie, Becia, to na pewno nie menopauza i ciocia Sasanka Ci to obiecuje U mnie wynik 0.10 wg gina jest ok dla okresu okolo-miesiaczkowego, wiec u Ciebie pewnie niedlugo pojawi sie @. Bete robilam dzis i czekam na wyniki, a ta z przedwczoraj to zaledwie 17.8. Przed chwila robilam jeszcze test Nordtest 10 i pozytyw, ale kreska zdecydowanie slabsza -
Sasanka5 wrote:Nie martw sie, Becia, to na pewno nie menopauza i ciocia Sasanka Ci to obiecuje U mnie wynik 0.10 wg gina jest ok dla okresu okolo-miesiaczkowego, wiec u Ciebie pewnie niedlugo pojawi sie @. Bete robilam dzis i czekam na wyniki, a ta z przedwczoraj to zaledwie 17.8. Przed chwila robilam jeszcze test Nordtest 10 i pozytyw, ale kreska zdecydowanie slabsza
szkoda ,naprawde szkoda ,i wiem jak do dupy teraz ci musi być ,no ale z pozytywa to coś się zadzialalo ,więc i kolejny raz też będzie ,i daj panie boze by było już tylko wszystko dobrze same pozytywy ,piekne krechy ,potem przyrosty betki no i zdrowiutki dzidziuśSasanka5 lubi tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:wysokie libido jest dobre ale czasami ciezko znalesc partnera ktory przy tobie wyrobi
-
becia1982 wrote:nawet nie gadaj ,normalnie tak mi teraz czas zapieprza że szok ,za dwa tygodnie 37 l ,dlatego juz teraz powoli doła załapuję i płaczę z byle gówna , tylko ze ja się czuję naprawde młodziej na 32l góra[link=https://www.suwaczki.com/][/link]