Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dziekuje, na razie nie mam ani wyniku bety ani progesteronu Robilam w Synlab pierwszy raz, nie wiem, czy wyniki moga przesylac do poznych godzin. Poki co mam mega biegunke, a test z 17:00 nie pozostawia zludzen- kreska duzo slabsza niz wczoraj
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - pokaze Ci w wersji graficznej. To moje amulety
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45387d103ec7.jpg
Ale podoba nam się też Julia i Pola jak u Ciebie Ja chciałaym też Helenkę po prababci, ale mężowi kojarzy się z jakąś starą wredną ciotką hahaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Sorki chciałam zacytować. Wydaje mi się że nie ma co popatrzeć na wiek. Czasami kobiety zachodzą po 40 i szczęśliwie rodzą. Także nie ma co się spinać.
-
Marzenia się spełniają i trzeba być dobrej myśli! Czekamy na wyniki bety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 18:51
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Gratulacje kochana.Musisz jeszcze lezec?
Teoretycznie krwiak nie występuje w miejscu tworzenia łożyska tylko przy dolnym biegunie kosmowki...czyli nie jest szczególnie groźny dla Bobo....no ale dzisiaj jak troche wiecej połazilam a potem poszlam siku i zobaczyłam czerwień w odplywie to wpadłam w schizę i popłoch. ..dopiero potem sobie przypomniałam, że to czerwony mocz od picia soku z buraków, którym dzisiaj się delektowalam...tak więc mózg ciążowo- kalafiorowy
Tak więc nie wiem ile w tym zaleceniu reżimu łożkowego jest faktycznie względów medycznych a ile spokoju psychicznego. Póki co na pewno musze się oszczędzać w sensie nie dźwigać itp.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Oj Julki tez sa niezle. Czasem wymiekam z jej charakterkiem.
Czy dzis staranka.. Hmm nie wiem . narazie mysle o wszystkim, o staraniach, o babci i tak mysle i mysle ze juz wypilam pol butelki wina..
Dzwonilam do babci i nawet jakos niezbyt chciala rozmawiac , glos taki całkiem inny, widac ze wszystko ja meczy. Szczerze.. Ona jutro nue przezyje tej operacji.
Nawet mamie dzis mowila w co ja ubrac.. -
Monia - proszę Cię, nie mów tak! Bądźcie gotowi na najgorsze, ale też miejcie nadzieję. Wierzę, że jednak będzie dobrze i jeszcze trochę z Wami pożyje. Ja też naleję sobie wina i jestem z Tobą sercem!
Wiesz, że Twoja historia dała mi dużo do myślenia? Zaplanowaliśmy sobie z mężem weekend z dziadkami. W sobotę jedziemy do jednych na Mazury, wracamy w niedzielę i jedziemy do drugich, a potem do babci męża. Też chorują, chce doceniać chwile, kiedy jeszcze mamy ich przy sobie.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Było. Leżę i nadrabiam
Ja oczywiście marzę o córci, ale we wszystkich wizjach widzę siebie i syna a kolejne to córeczka. Także taką opcję akceptuję i czekam na spełnienie
Aaaa i żeby nie było z syna cieszyłabym się mega mega zwlaszcza ze u nas w rodzinie męski deficytWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 20:09
przedszkolanka:), Nona, kark lubią tę wiadomość
-
Monia,nawet tak nie mów. To normalne,że babcia się boi, źle się czuje . Starsze osoby tak mają,że już wybierają stroje.. ale Ty musisz wierzyć,że ta operacja jej pomoże i wszystko się skonczy dobrze!
Nikodemko ale miło moi leżą w domu, narąbani.. jak przyjadę w sobotę, złoże życzenia( o ile nie będą spać) i wyjde zapewne.. także ten..
Meggs Ty jak Nikodemka córe będziecie mieć,czuje to :d ja u siebie chłopca nie widzęNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, beta z dzis 18.5 (beta z przedwczoraj 17.8 ). Progesteron 0.7 (przedwczoraj 0.10), takze nie tym razem, ale nie poddaje sie! Poczekam, az beta spadnie do zera, pojde do lekarza i dzialam dalej. W lutym na pewno sie uda. Martwi mnie jednak stosunek LH i FSH, bo wychodzi niecale 0.7, to bardzo zle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 20:13
-
Wiem dziewczyny. Lekarz powiedzial ze musimy sie liczyc z tym ze mozetej operacji nie przezyc bo jest odwodniona, wycienczona, mega oslabiona , z slavym sercem i w wieku 79 lat.
Musi byc dobrze. Koncze butelke. Jeszcze nigy mi tak wino nie smakowalo. ..Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Wiem dziewczyny. Lekarz powiedzial ze musimy sie liczyc z tym ze mozetej operacji nie przezyc bo jest odwodniona, wycienczona, mega oslabiona , z slavym sercem i w wieku 79 lat.
Musi byc dobrze. Koncze butelke. Jeszcze nigy mi tak wino nie smakowalo. ..
Przepraszam, niechcacy polubilam bardzo mi przykro. Zaciskam kciuki za Babcie i cieplo mysle -
Beta rośnie a progesteron spada, a może jest jeszcze szansa nadzieja??? Zadzwoń do ginekologa co robić
-
A nie złe przeczytałam progesteron tez rośnie. Ja się kompletnie na tym nie znam ale bym dzwoniła do ginekologa
-
nick nieaktualnyAni0nka wrote:Beta rośnie a progesteron spada, a może jest jeszcze szansa nadzieja??? Zadzwoń do ginekologa co robić
Beta wzrosla o tak niewiele, ze to mogl byc blad laboratoryjny. Progesteron nie spadl, a troche sie podniosl z 0.10 na 0.70. Mysle, ze beta teraz jest niziutko, bo testy coraz slabsze -
nick nieaktualnySasanka5 wrote:Dziewczyny, beta z dzis 18.5 (beta z przedwczoraj 17.8 ). Progesteron 0.7 (przedwczoraj 0.10), takze nie tym razem, ale nie poddaje sie! Poczekam, az beta spadnie do zera, pojde do lekarza i dzialam dalej. W lutym na pewno sie uda. Martwi mnie jednak stosunek LH i FSH, bo wychodzi niecale 0.7, to bardzo zle?
Monia trzymam kciuki za babcie, mam jeszcze nadzieje ze wszystko sie ulozySasanka5 lubi tę wiadomość