Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, 9cio milimetrowy mały człowiek chciał przywitać się z ciociami ♥️ Poleciały łzy szczęścia.
Pani doktor stwierdziła, że ze względu na nadwagę i żylaki włączy heparynę, ale dopiero za dwa tygodnie. Cieszę się, bo w sumie nie mam tych mutacji porobionych i nie będę się martwić, że może trzebaby brać a ja nie biorę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 19:17
speakyourmind93, Meggs, przedszkolanka:), Wik89, Pestkaa, Ani0nka, kark, Beti82, gosix, Słoneczko12, Szczęściara, patuniek86, Sasanka5, Ewelina92, Anhydra, blair., fiorella82, Niezapominajka2, Nona, Domi_tur, moyeu lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Kochane, 9cio milimetrowy mały człowiek chciał przywitać się z ciociami ♥️ Poleciały łzy szczęścia.
Pani doktor stwierdziła, że ze względu na nadwagę i żylaki włączy heparynę, ale dopiero za dwa tygodnie. Cieszę się, bo w sumie nie mam tych mutacji poronionych i nie będę się martwić, że może trzebaby brać a ja nie biorę.
no to teraz już pozostaje życzyć ,zdrowej i leniwej ciąży
ogromne gratulacje !!!Lami lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko - pokaze Ci w wersji graficznej. To moje amulety
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45387d103ec7.jpg
Ale podoba nam się też Julia i Pola jak u Ciebie Ja chciałaym też Helenkę po prababci, ale mężowi kojarzy się z jakąś starą wredną ciotką hahaspeakyourmind93, przedszkolanka:), Szczęściara, blair., Meggs lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Nie martw sie, Becia, to na pewno nie menopauza i ciocia Sasanka Ci to obiecuje U mnie wynik 0.10 wg gina jest ok dla okresu okolo-miesiaczkowego, wiec u Ciebie pewnie niedlugo pojawi sie @. Bete robilam dzis i czekam na wyniki, a ta z przedwczoraj to zaledwie 17.8. Przed chwila robilam jeszcze test Nordtest 10 i pozytyw, ale kreska zdecydowanie slabsza
Zazywasz duphaston? Ja miałam 1 i narazie jestem w ciazy... podniósł się do 3,99Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 18:39
-
nick nieaktualnyU nas też te gluty był hit 2 minuty aż nie spadło na dywan i wypierdzieliłam z prędkością światła!
Sasanko daj znać
Gosix, pewnie że pamiętamy To Ci powiem, że szkoda, że czeka liście ze staraniami - Adze się udało w następnym cyklu po biochemie, a mi w drugim
Nikodemko, spokojnie, skoczy jescze temp.
Ja bez termometru używałam mój kalendarzyk, ale jak ktoś chce mierzyć temp to dla mnie tylko ovuview. Przetestowałam chyba z 5 czy 6 aplikacji i tylko ovu ładnie wyznaczał -
becia1982 wrote:kalcia też mam młodszego ,ale tylko 2 lata ,u mnie to rodzinne ,siostra 3 lata ,a mama rok starsza od taty
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemko piękne imiona i amulet ale co do Poli- zastanów się! Charakterki mocne
W sumie wszystkie mi się Twoje podobają a Helenka modna wśród celebrytow ;p
Monia dzisiaj staranka?
Sasanko są wyniki?
Kark ja juz 4 cykl po cb i nic -
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - pokaze Ci w wersji graficznej. To moje amulety
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45387d103ec7.jpg
Ale podoba nam się też Julia i Pola jak u Ciebie Ja chciałaym też Helenkę po prababci, ale mężowi kojarzy się z jakąś starą wredną ciotką haha
11.2015 pjp(*)
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko piękne imiona i amulet ale co do Poli- zastanów się! Charakterki mocne
W sumie wszystkie mi się Twoje podobają a Helenka modna wśród celebrytow ;p
Monia dzisiaj staranka?
Sasanko są wyniki?
Kark ja juz 4 cykl po cb i nic
11.2015 pjp(*)
Przedszkolanko - mam stałą klientkę, która ma dwie córeczki Polę i Nelę, uwielbiam je i to przez nie tak mi się podobają te imiona, ale faktycznie i ta Pola to niezłe ziółko Julia i Helena po prababciach, może dam na drugie. Ach, ale się rozmarzyłam
Ostatecznie i oficjalnie podejmuję decyzję o nie sprawdzaniu już szyjki. Wczoraj o tej samej porze była twarda jak nie wiem co, a teraz jest rozpulchniona. Śluz już ewidentnie niepłodny, bo biały i kremowy.
Zastrzyk jednak wpływa na testy owulacyjne, bo cały czas wychodzą mega pozytywne.
Sasanko - czekamy na wieści!przedszkolanka:), Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny