Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Beti, idź do apteki, niech Ci odczytają
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Olewaja mnie! Jeszcze raz - jest tu ktoś komu castagnus / niepokalanek pomieszał tylko w cyklu?
-
sunshine03 wrote:Paracetamol 1g iv czyli dożylnie
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Beti może zgłoś przed zabiegiem, że paracetamol na Ciebie nic a nic nie działa być może dadzą Ci coś mocniejszego.
Izaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny w Nowym Roku. Oby ten rok był dla Nas szczęśliwy.
Dawno mnie tu nie było a to dlatego, ze miałam bardzo smutne święta, odeszła ukochana Babcia, z którą się wychowywałam.
Doszły mi kłopoty ze zdrowiem od tygodnia mam bóle brzucha, kłucia w boku, miałam już usg brzucha badania krwi i nic nie wychodzi. U ginekologa byłam wtedy 14 grudnia i wyszła torbiel na lewym jajniku ale teraz boli mnie w prawym boku. Nie wiem czego dalej szukać. Być może odzywa się stres...
Beti przykro mi , że się nie udało. -
przedszkolanka:) wrote:Madziorek to dobre wieści wbrew pozorom.. oby się oczyścićlło samo i wrócicie do starań
IzaW jak Ty się czujesz?
A dziękuję jakoś leci, chyba za bardzo się nastawiłam że coś się może udać w tym cyklu, wczoraj mnie pokusiło, ale biel 10 dpo, może już teraz zaczekam do @
A Ty jutro wizytujesz? Już po @?27 lat
9cs -
Ola31 wrote:Witajcie Dziewczyny w Nowym Roku. Oby ten rok był dla Nas szczęśliwy.
Dawno mnie tu nie było a to dlatego, ze miałam bardzo smutne święta, odeszła ukochana Babcia, z którą się wychowywałam.
Doszły mi kłopoty ze zdrowiem od tygodnia mam bóle brzucha, kłucia w boku, miałam już usg brzucha badania krwi i nic nie wychodzi. U ginekologa byłam wtedy 14 grudnia i wyszła torbiel na lewym jajniku ale teraz boli mnie w prawym boku. Nie wiem czego dalej szukać. Być może odzywa się stres...
Beti przykro mi , że się nie udało.
Bardzo mi przykro
A z tymi dolegliwościami to lekarz już nie ma pomysłów?27 lat
9cs -
Meggs mi nie,ale ja piłam ziólka
IzaW trzymam kciuki by za te 4 dni coś bylo!!
U mnie jeszcze brazowe plamienie..mam dobe by przestalo,bo tak- jutro wizytaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 11:34
Izaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs mi nie,ale ja pim ziólka
IzaW trzymam kciuki by za te 4 dni coś bylo!!
U mnie jeszcze brazowe plamienie..mam dobe by przestalo,bo tak- jutro wizyta
Dzięki! I nie martw się, nawet w trakcie krwawienia robią usg, więc pewnie i tak by podejrzał jak tam rosną pęcherzykiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
nick nieaktualny