O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ja na razie na to wytrawne wino tylko patrze, stoi koło kompa i jakoś mnie nie zachęca tylko odpycha. Jak to nic nie da i endo nie przytyje po takiej kuracji, to z pewnością w następnym miesiącu się na nią nie zdecydujęRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychmurreczkaa wrote:ja na razie na to wytrawne wino tylko patrze, stoi koło kompa i jakoś mnie nie zachęca tylko odpycha. Jak to nic nie da i endo nie przytyje po takiej kuracji, to z pewnością w następnym miesiącu się na nią nie zdecyduję
Dasz radę Zatkaj nos i prosto z butelki hi hi hi
Po łyku po łyku i gotowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:To za piąteczkiem sobotunia ale ale! moja droga! podejrzewam ze poniedzialek mialas do 22 wolny. Zgadza sie?
A no długi weekend miałam bo w piątek do 14 pracowałam i w poniedziałek dopiero na 22 No ale już zapomniałam o tym pięknych chwilach
Ach byle do soboty do 6 rano Damy radę -
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Pewnie, ze tak :)chyba nie ma nawet innego wyjscia ważne, ze praca jest.
No i to dopiero od 2 i pół miesiąca I umowa próbna mi sie kończy za dwa tygodnie
Oj żeby tylko przedłużyli bo puki kręgosłup pozwoli pracować to popracuję
Ach gdyby tak w ciążę zajść ach jakby pięknie bylo -
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:trzymam kciuki zeby przedłużyli
tylko pamiętaj, ze ciezarne nie mogą pracować na nocna zmiane
Jakby po tylu latach się udało mi w końcu to ja bez krępowania bym odrazu na chorobowe poszła
Tym bardziej z moim kręgosłupem to bym się nie patyczkowała ani chwili
Spadam !! Miłej nocki
Byle do 6 ranokwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Nie ma problemu
A tak spytam to miałaś monitorowany cykl ??? I czy rosną jakieś pęcherzyki ci że lekarz taką dużą dawkę ci przepisał !! Sorki może pisałaś a ja nie doczytałam dlatego pytam
Dziewczyny nastraszyłyście mnie okropnie tym wszystkim. Teraz będę się zastanawiać, czy brać w następnym cyklu te leki czy jeszcze poczekać i spróbować bez nich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Wstałam dziś z lekkim bólem głowy, ale to pewnie z nadmiaru wczorajszych wrażeń Mam nadzieję, że zaraz mi przejdzie, tyko niech no sobie kawę zrobię Pogoda się zmieniła, wczoraj wieczorem była burza a dziś jest pochmurno i chłodniej.
Postanawiam wrócić na "dobre tory" czyli nie będę myśleć i się stresować na zapas. Obiecałam sobie przecież, że ten cykl będzie z pozytywnym nastawieniem niezależnie od końcowego wyniku
Temperatura rano wyższa, więc pewnie wczoraj była (o ile w ogóle) owulka. Ale program ześwirował i wyznaczył mi ją na 15dc, więc musiałam sama zmienić i mam nadzieję, że właściwie
Kwiatuszek musisz jakoś przeżyć ten dzisiejszy dzień. Wiem, że trudno bez nas wytrzymać choć kwadrans ale dasz radę
Miłego dnia koleżanki