X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne O wszystkim i o niczym :D
Odpowiedz

O wszystkim i o niczym :D

Oceń ten wątek:
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak w tym problem, ze od 8 kwietnia bede odcieta na minimum 3 miesiace :( no zesz kurde poszaleli :/

Masz racje nie stresuj sie tylko miej pozytywne podejscie do tego cyklu :)

A ja nadal czekam na @ a temp nie chce spaadać. chyba, ze taki wpływ na nia ma to ze wstaje na chwilke kolo 5 ale klade sie dalej i o 7 mierze, ale watpie ze az tak bardzo by przez to sie podywyzszała

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E no ja myślałam, ze to tylko dziś, to se myślę, że i ja dam jakoś radę dziś bez Ciebie. No ale nie 3 miesiące!!! Bez przesady.

Nie liczę na wiele w tym cyklu, bo znów z <3 słabo, ale chciałabym choć uregulować cykl i może wydłużyć trochę fl, bo jakaś krótka się wydaj być.

Jeśli śpisz jeszcze potem przez te 2 godziny, to teoretycznie zaburzać nie powinno. Ja czasem się przebudzę i wiercę dobre parę minut próbując jeszcze się kimnąć zanim otworzę oczy i spojrzę która godzina. A jak już się okazuje, że i tak bym długo nie pospała, to łapię za termometr i mierzę. No i może też dlatego czasem mam te wykresy takie skaczące. Ale głównie chodzi tu o skok w okolicy owulacji, który raczej jest na tyle spory, że musiałabyś mieć duże odstępy w godzinach pomiarów, żeby to zaburzyć. Ważne, żeby mierzyć max do godz. 8, bo potem temperatura ponoć sporo wzrasta.

f2wle6ydofr9wcyp.png

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie raniutko kocury budza bo chca na dwor i skubańce drapia mi pod drzwiami. Jak sie obudze to marze zeby mój sie obudzil i wstal do nich ale gdzieee tam. Spi jak zabity i pochrapuje :/ wiec wstaje wypuszczam je, ide siusiu i kima dalej.
    Jak sie czeka na @ zeby przyszla to jej nie ma, a jak liczy sie na to zeby jednak jej nie było to przyłazi paskuda :/

A co do neta to jakos bede kombinowala, jeszcze w telefonie mam, troszke ciezko bedzie ale w jakims kontakcie bede :D

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie idzie mi dziś robota :( Jakoś tak na raty wszystko robię :/ Głowa nadal boli, ale procha brać nie będę, chyba że się nasili.

Czy wy też macie tak dzień do bani?

Ciekawe jak tam nasza Anula. Zaglądałam dziś do niej i ma ładny wykresik, oby to było TO :)

f2wle6ydofr9wcyp.png

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś strasznie spiaca jestem i taka jakby zmęczona chociaz nie wiem po czym. Całe szczęscie, ze wiem ze to odpuszczony cykl bo bym już swirowała :D

Qrczaku może weź coś lekkiego, nie zaszkodzi Ci a po co się meczyć?

U mnie dzis śliczna, słoneczna pogoda :) Jutro chyba z meżulkiem pojedziemy na działeczke to troche czasu razem spedzimy :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Aga nie miałam nigdy monitoringu. W poprzednim cyklu byłam u gina tuż po owulacji i potwierdził, że była. Dziś nie zrobił mi usg, choć mam dni płodne i jestem przed lub w trakcie owulacji chyba.

Dziewczyny nastraszyłyście mnie okropnie tym wszystkim. Teraz będę się zastanawiać, czy brać w następnym cyklu te leki czy jeszcze poczekać i spróbować bez nich :(

To nie rozumię po co od razu wprowadza ci clo nie bez obserwacji:/
    Jeżeli nie masz zaburzeń z owulką to po co się truć :(
    Ci lekarze coraz gorsi są :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry laseczki :)
    No i krew mnie dziś zalała coraz krótsze te moje cykle :(
    Pospałam 3 godziny dziś bo nie imię spać jak mój M w domu jest :/
    Ach jeszcze jedna noca i weekend :(
    Brzuch mnie boli :/
    Zaczynam inofolic dwa razy dziennie :D

• anna83_83 Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja dzis tylko zjawiam sie na chwilę.
    Dopadł mnie jakiś wirus i ledwo żyję- gorączka pod pachą ponad 37,5' utrzymuje sie od godzin przedpołudniowych co jak na mnie jest kosmicznym wynikiem bo zwykle mam 35,6'- ledwo żyję, mięśnie i kręgosłup chce mi rozerwać, głowa pęka, uszy i zatoki to samo...

Bete robiłam- nie wiem czy właśnie tam w kolejce czegoś nie załapałam- na wyniki trzeba czekać- dzis ich pewnie nie poznam.
    Odezwę się jak już dojdę do siebie...
    Pa.

Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia :)

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania zdrówka życze, kuruj się i wracaj do nas szybciutko z dobrymi wynikami bety :)

Buźki :*

Qrczaku chyba musisz sie powaznie zastanowic nad slusznoscia brania tych leków. Po tym wszystkim co czytam co dziewczny pisza to chyba bym nie ryzykowała :/

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa bym zapomniała!!!

100 lat dla Qrczakowego Męzczyzny!! 35pijacy.gif
    Spelnienia marzeń dla A., silnych żołnierzyków i pięknych dzieci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 19:07

Qrczak lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • anna83_83 Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- moja beta dziś 17 jednostek!!!!!
    Jeśli w poniedziałek wzrośnie to można mi gratulować :)

kwiatuszek789, Qrczak, aszka, AGA 30 lubią tę wiadomość

Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia :)

• anna83_83 Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to że bardzo źle sie czuję- mam gorączkę, potworne bóle brzucha i pleców... a boje sie stosować leki.
    Idę leżeć!
    Trzymajcie za mnie kciuki!

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka suuuper!!! Odpoczywaj żeby nic złego sie nie stało :) I tak już GRATULUJE :) :*

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to do 3 razy sztuka :) miałyśmy z Qrczakiem nosa :D

Qrczak lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Aaaaa bym zapomniała!!!

100 lat dla Qrczakowego Męzczyzny!! 35pijacy.gif
    Spelnienia marzeń dla A., silnych żołnierzyków i pięknych dzieci :)
    A. bardzo dziękuje :)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka powtórzę to jeszcze raz - a nie mówiłam!!! Serdecznie gratuluję Kochana! <3 <3 <3 <3 <3 Dbaj o siebie i fasolkę i podziel się wiruskami :D

f2wle6ydofr9wcyp.png

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Qrczaku chyba musisz sie powaznie zastanowic nad slusznoscia brania tych leków. Po tym wszystkim co czytam co dziewczny pisza to chyba bym nie ryzykowała :/
    Kwiatuszek zastanawiam się cały czas... Niby obiecałam sobie, że nie będę o tym myśleć, ale to samo jakoś ciągle do mnie wraca :/

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania czekamy :D

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie śpicie? No to kolorowych snów w takim razie :D

f2wle6ydofr9wcyp.png
‹‹ 22 23 24 25 26 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ