O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Qrczak w tym problem, ze od 8 kwietnia bede odcieta na minimum 3 miesiace no zesz kurde poszaleli
Masz racje nie stresuj sie tylko miej pozytywne podejscie do tego cyklu
A ja nadal czekam na @ a temp nie chce spaadać. chyba, ze taki wpływ na nia ma to ze wstaje na chwilke kolo 5 ale klade sie dalej i o 7 mierze, ale watpie ze az tak bardzo by przez to sie podywyzszała -
E no ja myślałam, ze to tylko dziś, to se myślę, że i ja dam jakoś radę dziś bez Ciebie. No ale nie 3 miesiące!!! Bez przesady.
Nie liczę na wiele w tym cyklu, bo znów z słabo, ale chciałabym choć uregulować cykl i może wydłużyć trochę fl, bo jakaś krótka się wydaj być.
Jeśli śpisz jeszcze potem przez te 2 godziny, to teoretycznie zaburzać nie powinno. Ja czasem się przebudzę i wiercę dobre parę minut próbując jeszcze się kimnąć zanim otworzę oczy i spojrzę która godzina. A jak już się okazuje, że i tak bym długo nie pospała, to łapię za termometr i mierzę. No i może też dlatego czasem mam te wykresy takie skaczące. Ale głównie chodzi tu o skok w okolicy owulacji, który raczej jest na tyle spory, że musiałabyś mieć duże odstępy w godzinach pomiarów, żeby to zaburzyć. Ważne, żeby mierzyć max do godz. 8, bo potem temperatura ponoć sporo wzrasta. -
Mnie raniutko kocury budza bo chca na dwor i skubańce drapia mi pod drzwiami. Jak sie obudze to marze zeby mój sie obudzil i wstal do nich ale gdzieee tam. Spi jak zabity i pochrapuje wiec wstaje wypuszczam je, ide siusiu i kima dalej.
Jak sie czeka na @ zeby przyszla to jej nie ma, a jak liczy sie na to zeby jednak jej nie było to przyłazi paskuda
A co do neta to jakos bede kombinowala, jeszcze w telefonie mam, troszke ciezko bedzie ale w jakims kontakcie bede -
Oj nie idzie mi dziś robota Jakoś tak na raty wszystko robię Głowa nadal boli, ale procha brać nie będę, chyba że się nasili.
Czy wy też macie tak dzień do bani?
Ciekawe jak tam nasza Anula. Zaglądałam dziś do niej i ma ładny wykresik, oby to było TO -
Ja dziś strasznie spiaca jestem i taka jakby zmęczona chociaz nie wiem po czym. Całe szczęscie, ze wiem ze to odpuszczony cykl bo bym już swirowała
Qrczaku może weź coś lekkiego, nie zaszkodzi Ci a po co się meczyć?
U mnie dzis śliczna, słoneczna pogoda Jutro chyba z meżulkiem pojedziemy na działeczke to troche czasu razem spedzimy -
nick nieaktualnyQrczak wrote:Aga nie miałam nigdy monitoringu. W poprzednim cyklu byłam u gina tuż po owulacji i potwierdził, że była. Dziś nie zrobił mi usg, choć mam dni płodne i jestem przed lub w trakcie owulacji chyba.
Dziewczyny nastraszyłyście mnie okropnie tym wszystkim. Teraz będę się zastanawiać, czy brać w następnym cyklu te leki czy jeszcze poczekać i spróbować bez nich
To nie rozumię po co od razu wprowadza ci clo nie bez obserwacji:/
Jeżeli nie masz zaburzeń z owulką to po co się truć
Ci lekarze coraz gorsi są -
nick nieaktualny
-
Hej.
Ja dzis tylko zjawiam sie na chwilę.
Dopadł mnie jakiś wirus i ledwo żyję- gorączka pod pachą ponad 37,5' utrzymuje sie od godzin przedpołudniowych co jak na mnie jest kosmicznym wynikiem bo zwykle mam 35,6'- ledwo żyję, mięśnie i kręgosłup chce mi rozerwać, głowa pęka, uszy i zatoki to samo...
Bete robiłam- nie wiem czy właśnie tam w kolejce czegoś nie załapałam- na wyniki trzeba czekać- dzis ich pewnie nie poznam.
Odezwę się jak już dojdę do siebie...
Pa.Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
Dziewczyny- moja beta dziś 17 jednostek!!!!!
Jeśli w poniedziałek wzrośnie to można mi gratulowaćkwiatuszek789, Qrczak, aszka, AGA 30 lubią tę wiadomość
Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
Najgorsze jest to że bardzo źle sie czuję- mam gorączkę, potworne bóle brzucha i pleców... a boje sie stosować leki.
Idę leżeć!
Trzymajcie za mnie kciuki!Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
kwiatuszek789 wrote:Qrczaku chyba musisz sie powaznie zastanowic nad slusznoscia brania tych leków. Po tym wszystkim co czytam co dziewczny pisza to chyba bym nie ryzykowała
-
nick nieaktualny