O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aszka, Kwiatuszek, ja tez mam bezowulacyjny cykl.Bedziemy próbować w następnym cyklu
aszka lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Qrczak gratulacje
U mnie nadal brak wyników, więc jestem jednak zmuszona czekać do jutra lub pojutrza Eh wykończy mnie ta niepewność!
Aszka, Kwiatuszek, Aja - zobaczycie, że się doczekacie w końcu owulki i to owocnej
Kwiatuszku, bo z facetami to gorzej niż z dziećki, niech ich tylko paluszek zaboli, to marudzą jakby umierający byli
Zmykam spać, bo jutro z rana do roboty
-
nick nieaktualnyJa nie mam owulki bo mam cykle 60 dniowe nawet. To moj 1 cykl z dupkiem wzielam przed owulka, ale juz dzis ostatnia tabletka dupka i chyba bede miec niedlugo okres bo juz mnie brzuch boli jak zawsze przed @. Takze ten cykl na straty bo mi owulka wypada po okresie dwa tygodnie wg wyliczen Takze nowy cykl=owulacja+dupek.
Qrczak napisz jak wypadły badania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 09:20
-
Kochana, wszystko jest w najlepszym porządku. Na Belly best- w MOJE BELLY masz kalkulator ciąży- m.in. przyrostu bety. Wpisz sobie i zobaczysz że ładnie urosło Gratuluję!Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
Fajna jest ta porównywarka bety- gorąco ją polecam choć mi ostatnio zaświeciła się na czerwono.
A ja... czuję się jakby mnie walec rozjechał... czekam na jutrzejszy dzień jak na wyrok- z duszą na ramieniu. Rano beta, w południe lekarz...a później jedna wielka niewiadoma!
Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
Kochana tulę mocno i trzymam kciuki, żeby jednak wszystko było dobrze Może to jakiś błąd w labie. Przecież takie historie się zdarzają. Ja mocno wierzę, że wszystko dobrze się ułoży Daj znać jutro, jak już będziesz coś wiedziała.
Mnie przez wczorajsze i dzisiejsze oczekiwanie na wyniki rozbolała głowa i boję się cokolwiek łykać. Kawę też już piłam i mimo, że mówiłam, że nie zrezygnuję z niej w ciąży, to jednak wolałabym ją ograniczyć do jednej małej filiżanki dziennie. -
Qrczaku ciesze sie bardzo ze betka ladnie przyrosła oby tak dalej
Myślę, ze jesli organizm kawy nie odrzuca to mala filizaneczke mozesz spokojnie pić
Anuś wspieram, i tule aby wszystko jutro okazało sie na plus. musi być dobrze, nie ma innej opcji w ogole a bedziesz miała wyniki tak szybko żeby miec je juz na wizyte?
-
Ja na wizytę nie będę miała jeszcze wyniku bety, ale mam nadzieję że USG coś pokaże i rozjaśni sprawę. Oby stał się jakiś cud i wszystko było dobrze.Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
nick nieaktualny
-
CZEŚĆ DZIEWCZYNY...
Za dużo nie mogę na tą chwilę napisać, jestem po wizycie u lekarza- czekałam prawie 2 godziny żeby wejść. Myślałam, że oszaleję!
Wieści- na tą chwilę nijakie- mam czekać na wynik bety bo on będzie moja wyrocznią. Jeśli spada to mam odstawić wszystkie leki i czekać na krwawienie. Jesli rośnie- to brać nadal leki na podtrzymanie i za tydzień zgłosić się na wizytę.
Pocieszające jest to, że kropek jest widoczny na USG (czyli nie ma ciąży pozamacicznej której się bardzo bałam) i widziałam też że widoczne jest tętno... niestety lekarz powiedział że nieco zbyt wolno są uderzenia, ale najważniejsze że jest. Mam złe przeczucia, ale cieszę się że choć przez chwilę mogłam zobaczyc tą moją małą kropeczkę.
Teraz jak na szpilkach czekam na wynik bety- nawet mąż wziął wolne w pracy żeby mnie wspierać. Zobaczymy co to będzie dalej...
Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia