Objawy ciąży?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, 4 sierpnia najprawdopodobniej miałam owulację. Oczywiście mam nadzieję, że się udało. Natomiast niepokoi mnie jedna rzecz. OD tej pory codziennie czuje ból w podbrzuszu, prawie taki sam jak owulacyjny, czasem czuje jajnik. Nie wiem czy jest to jakiś objaw zagnieżdżania, czy po prostu może mam jakąś cystę. Wcześniej żadnych torbieli nie miałam, więc nie wiem, czy wtedy też odczuwa się ból. Czy któraś z Was mogłaby doradzić, co to może być. Nigdy wcześniej po owulacji takiego bólu nie czułam. Z góry dziękuję za wszystkie porady.
-
nick nieaktualny
-
Ja to rozumiem:) pytam tylko, czy to mógłby być jakiś objaw? Bo ból jest czasem naprawdę mocny:/ a do testowania jeszcze kilka dni zostało...i dłuuuuużą się okropnie. Chchiałam wiedzieć, czy zdarza Wam się po owulacji, a jeszcze długo przed @ czuć ból. Bo może jest to normalne, tylko ja nie miałam tak nigdy wcześniej. Jestem tu nowa, dlatego chciałam zapytać.
-
Joanka ja mam tak w tym cyklu. Po owu jakieś 3 dni miałam dziwne bardzo krótkie plamienie i wtedy zaczął pobolewać mnie brzuch. Boli tak już 3 dzień a wczoraj i dziś ten ból mnie nawet obudził. Na obecną chwilę czuje cały czas lekko podbrzusze i jajniki. Sama się zastawiam jak to będzie
A kiedy testujesz? -
Od jakiegoś czasu mam prawie co cykl, kilka dni po owulce rozpoczyna się koncert jajników i ból w podbrzuszu. Taka uroda... A w drugi dzień miesiączki odpuszcza. Joanka jak zatestujesz daj znać, może to u Ciebie dobry objaw?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:58
-
nick nieaktualnyJutro ci powiem czy to mógł byc objaw
Miałam tak w tym cyklu, po owulacji co drugi dzień jajcory ściskały jak na owulację, tak ze chodzić nie szło, po paru minutach przechodziło. I tak ak parę razy dziennie, potem minęło, ale od poniedziałku znowu.
Jutro mam termin @ -
Mam dokładnie takie same objawy - po owulacji (również najprawdopodobniej 4 sierpnia:)) - ból podbrzusza i kłucie w prawym jajniku, tak przez 4 dni! Wystraszyłam się, gdyż nigdy nie miałam bólu owulacyjnego ani żadnego kilka dni przed @. Lekarz przebadał, usg zrobił. Stwierdził, że wszystko ok. BYĆ MOŻE, ale podkreślał, być może o wczesna ciąża i odczuwałam wędrówkę i zagnieżdżanie. Ale na nic się nie nastawiam, bo to w niczym nie pomaga:/
Powodzenia!
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
hej, sorki, że dopiero. testuję w poniedziałek. Rozgadana mam baaardzo podobnie. Miałam mnóstwo białego śluzu już po owulacji. Staram się nie przypisywać sobie żadnych objawów wciąży. Nakręcić się, a później rozczarować to najgorsze co może być. Ale ból podbrzusza utrzymuje się od ponad tygodnia i nie ustępuje. Może będzie tak, jak pisze M4dzi4:) za was też trzymam kciuki:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej ja dziś powinnam dostać @ ale na szczęście jeszcze jej nie ma. Po owulacji bolało mnie podbrzusze oraz jajniki a nigdy tak nie miałam a dziś kiedy powinna być @ już mnie tak nie boli a dziwne bo zawsze mnie dość mocno bolało i do tego zauważyłam białawy śluz, sutki i piersi mi bardzo spuchły jeszcze się powstrzymam od zrobienia testu bo nie chce się nakręcić i rozczarować, nawet nie wspominam nic mężowi o moich przypuszczeniach ale mam cichą nadzieję.
JusWik, Rozgadana lubią tę wiadomość