Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulaa wrote:Cześć dziewczyny 😊
Dzisiaj nie wytrzymałam. Zrobiłam test(25dc). Bez większej nadziei bo tempka znów poszła trochę w dół. Wczoraj w pracy zaczął mnie boleć brzuch jak na okres, a do tego mnie zemdliło.
Byłem pewna że nic z tego. A tu taka niespodzianka.
https://naforum.zapodaj.net/6219f2bf151c.jpg.html
Powiedzcie, że to nie sen 🤞Titanickova lubi tę wiadomość
👧 07.2021 -
EveB wszystkie kciuki na pokład! 🤞🏼🤞🏼 faktycznie mega szybko wyszło! Super!
Paulaa to nie sen... 😍 jest kreseczka jak w mordę strzelił!
Wszystkie wyczuwającego @ przytulam mocno i obyście nie miały racji. 🤞🏼Titanickova, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj nie wytrzymałam. Zrobiłam test(25dc). Bez większej nadziei bo tempka znów poszła trochę w dół. Wczoraj w pracy zaczął mnie boleć brzuch jak na okres, a do tego mnie zemdliło.
Powiedzcie, że to nie sen 🤞8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Paulaa, EveB - gratulacje dziewczyny 🥳 trzymam kciuki!!!
Fajne wiadomości od rana 🥰
Mama 35 l, 2 urwisów czeka na 3 😉
2014 córka 41 tc 3750 gr SN
2016 syn 38 tc 3210 gr SN
💔 ciąża biochemiczna 02.02.2021
3 ciąża rozpoczęta OM 11.06 długie cykle przewidywana owu 24 dc
30.07 zarodek 3 mm z widocznym ❤️
11.08 7 tc zarodek 1,13 cm 😍
26.08 10 tc 2,76 cm człowieka 🥰 -
Powiedzcie, że to nie sen 🤞
Piękne kreseczki gratuluję ❤️
EveB Tobie też gratuluję i trzymam kciuki za zdrową ciążę 🤰✊💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Otter wrote:Kochana tulę mocno 😘
Dzisiaj jest źle, ale jutro znow wyjdzie słońce i będzie lepiej 😊 grudzien jest magiczny i na pewno się uda 😁 będziesz miała piękny prezent pod choinkę!
No już wyplaklam żale i biorę się w garść dzięki !!✌️😊🥰adu lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Powiedzcie, że to nie sen 🤞 -
Otter wrote:Mi wychodzi kolejny okres na 23.12 więc zatestuje pewnie 20.12. a jak u Ciebie dalej testowanie wypada na wigilię?8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Hej dziewuszki😘
Paulaa ależ piękna kresunia😁 gratuluję - wątpię, że śnisz haha😀
Nunakala kurde przykro mi-Twój wykres był taki obiecujący😐 Mam nadzieję, że w grudniu zaciażymy razem z innymi dziewczynami😌 Ja zamierzam znowu trzymać się planu - co 2dni sex i min. 10godz.od pozytywnego testu😁😁😁
EveB No ja właśnie chyba się zamotałam 🤔🤷🏼♀️ Ty byłaś przecież w ciąży nie😐❓ Chyba coś przeoczyłam ehhh tak, czy siak gratuluję i mocno trzymam kciuki, by dzidzia rosła zdrowo😘
Niebieska Gwiazda nic nie jest jeszcze przesądzone 🙂 Może akurat się zdziwisz hihi 😁
Kredka nie masz pojęcia, jak ja nie mogę się doczekać Twojego usg. Tak mocno trzymam kciuki, by było dobrze ale sadząc po Twoich objawach-nie może być inaczej 😁 Wczoraj szukałam polskiej ginekolog i cena się zmieniła 220euro 😳😳😳😳 Porypało ich kuźwa. Chyba se daruję i pójdę do rodzinnego na to usg🤦🏼♀️ Bez kitu 880zł za usg❓
Ewciia współczuję Ci tych przejść po tej ciąży biochemicznej😔 Mam nadzieję, że Ci pomogą szybko lekarze i wrócisz ze staraniami do nas 😘
Tulę wszystkie dziewczyny, do których zawitała krwawa mery i pamiętajcie-morele, migdały, winko i seximy się dalej 😁Nunakala, kredka, Baśka 89, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Hej dziewuszki😘
Paulaa ależ piękna kresunia😁 gratuluję - wątpię, że śnisz haha😀
Nunakala kurde przykro mi-Twój wykres był taki obiecujący😐 Mam nadzieję, że w grudniu zaciażymy razem z innymi dziewczynami😌 Ja zamierzam znowu trzymać się planu - co 2dni sex i min. 10godz.od pozytywnego testu😁😁😁
EveB No ja właśnie chyba się zamotałam 🤔🤷🏼♀️ Ty byłaś przecież w ciąży nie😐❓ Chyba coś przeoczyłam ehhh tak, czy siak gratuluję i mocno trzymam kciuki, by dzidzia rosła zdrowo😘
Niebieska Gwiazda nic nie jest jeszcze przesądzone 🙂 Może akurat się zdziwisz hihi 😁
Kredka nie masz pojęcia, jak ja nie mogę się doczekać Twojego usg. Tak mocno trzymam kciuki, by było dobrze ale sadząc po Twoich objawach-nie może być inaczej 😁 Wczoraj szukałam polskiej ginekolog i cena się zmieniła 220euro 😳😳😳😳 Porypało ich kuźwa. Chyba se daruję i pójdę do rodzinnego na to usg🤦🏼♀️ Bez kitu 880zł za usg❓
Ewciia współczuję Ci tych przejść po tej ciąży biochemicznej😔 Mam nadzieję, że Ci pomogą szybko lekarze i wrócisz ze staraniami do nas 😘
Tulę wszystkie dziewczyny, do których zawitała krwawa mery i pamiętajcie-morele, migdały, winko i seximy się dalej 😁8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Paulaa, jaka piękna i gruuuba krecha, gratulacje!!!
EveB, drugi raz w ciąży w tym miesiącu? O co chodzi..? Ale i tak kciuczę i gratuluję -
Jagodowa Mama wrote:Kciuki już są zaciśnięte.
Ja bzykać bez zgody lekarza prowadzącego się boję. Ale jak Twój da ci zielone światło to czemu nie 😜
Adu, ja jeśli bym miała ochotę to bym to robiła:) ale w aktualnej sytuacji gdy boli mnie brzuch to ochoty nie ma 😂
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia