Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Imbir pierwsze słyszę... nie popadajmy a paranoje w internecie piszą różne dziwne rzeczy, lepiej się opierać na faktach i badaniach. Imbir przyjaciel kobiet w ciąży:)
Ja za to spałam jak zabita i czuje się jak nowo narodzona.
Bardzo kulinarnie tu wczoraj było, aż mi się śledzi zachciało..kredka lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
A ja bym zjadla pierogi.. oj chyba się ich najem w święta 😂 ogólnie ogólnie jeśli mam na coś ochotę, to właśnie na mączne rzeczy, jakieś pierogi, kluski, kopytka, makarony.. to bym mogła iść i to mi podchodzi. :p
-
adu wrote:A ja bym zjadla pierogi.. oj chyba się ich najem w święta 😂 ogólnie ogólnie jeśli mam na coś ochotę, to właśnie na mączne rzeczy, jakieś pierogi, kluski, kopytka, makarony.. to bym mogła iść i to mi podchodzi. :p
Ja uwielbiam mączne ale od razu po nich tyje ... wiec bardzo ograniczam. Szczególnie teraz w ciąży- mąka nic wartościowego fasolce nie da, a ja jednak chce wrócić do formy po ciąży w miarę bezproblemowo ) Cieszę się ze dużo wiem o zdrowym żywieniu, przez to chętniej zjem sałatkę, która da fasolce mnóstwo witamin, niż jakieś ciasto czy coś Wręcz w ogóle nie chce mi się słodyczy.
Ale rozumiem twoje zachcianki, bo mączne Dania mają to coś 😍25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna, no ja to makaron to tylko pełnoziarnisty, mam IO i już przywykłam do niego:P a o mącznych to ja sobie tak tylko marze 😂 eh, zjadłabym sałatkę, tylko nie przychodzi mi obecnie przez gardło:(
-
adu wrote:Martyna, no ja to makaron to tylko pełnoziarnisty, mam IO i już przywykłam do niego:P a o mącznych to ja sobie tak tylko marze 😂 eh, zjadłabym sałatkę, tylko nie przychodzi mi obecnie przez gardło:(
Może jakiś kremik z warzyw Ci przejdzie ? Rosołek? To tez pożywne, a może lepsze na mdłości. Ciężko mi zrozumieć co czujecie bo chyba jako jedyna narazie tego nie doświadczyłam 😂
Endzi, czekamy na dobre wieści od Ciebie kochana!! Daj znać jak duży dzidziuś ❤️Endzi lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Nienawidze zup kremów, a rosół to dla mnie najokropniejsza zupa ever 😂 nie no, zupy staram się jesc, tylko nie mog surowych warzyw bo dramat.
O tak Endzi, czekamy!! 🥰 oby Cie uspokoił lekarz w końcu coś sensownego powiedział!Endzi lubi tę wiadomość
-
adu wrote:Nienawidze zup kremów, a rosół to dla mnie najokropniejsza zupa ever 😂 nie no, zupy staram się jesc, tylko nie mog surowych warzyw bo dramat.
O tak Endzi, czekamy!! 🥰 oby Cie uspokoił lekarz w końcu coś sensownego powiedział!
Kurczę to słabo z tym twoim jedzeniem :p
Postaraj się jeść zdrowo, żeby witaminy dodały Ci sił ❤️ Nieważne co, cokolwiek będzie dobre25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna, no zupy kremy do dla mnie totalne packi, przechodzą mi tylko jak jest dużo dodatków typu grzanki a to bez sensu 😊 a rosół jem tylko z grzeczności czasem, od dziecka nie lubię. Na szczęście jest tyle zup, że to nie trzeba jest tych 😊
Monika, ale Ci fajnie ze jutro wizytujesz 😁 szybko zleci😁
Ja musze przed tym usg w styczniu zadzownic przed wizytą czy maz mógłby być ze mną, bo podobno nie raz jest zgoda. 😊Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Jagodowa Mama wrote:Endzi powodzenia na wizycie i wszystkiego najlepszego w dniu urodzin 🎂🍰🍬🍭😊. Niech się dzidziuś pięknie rozwija i oby to była jak najspokojniejsza ciąża ❤️. Zdrówka dla Was.
Dziękuję kochana ❤️ mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Właśnie siedzę pod gabinetem i czekam na swoją kolej bo jest lekkie opóźnienie. Niech ten dzień będzie cudowny 🎆
Już czuje że mnie mdli 🤢 to pewnie z nerwów ale o dziwo w nocy wstałam tylko raz do łazienki i nie było głupich snów.
Życzę Wam dobrego dnia dziewczyny❤️
Oo rosołek to sobie ugotuje jak do domu wrócę.Baśka 89 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi wszystkiego najlepszego !! 🎂🎊🥳
Zdrówka dla Ciebie i fasolki ❤️
Czekamy na wspaniale wieści ☺️
Adu fajny pomysł. Ja rozmawiałam z mężem czy coś fikuśnego dajemy rodzicom czy tylko taka zwykła informacja i jednak zostaniemy przy zwykłej informacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 11:37
Endzi lubi tę wiadomość
-
Wybaczcie dziewczyny dzień na wariackich papierach mam.
Tak po krotce to fasolka ma 11mm 158 uderzeń na minutę ❤️. Jest też krwiak podkosmowkowy 10x7mm ale powiedziała że sobie z nim poradzimy.
Dostałam clexane 0,4 bo moje BMI jest w kiepskiej formie i to tak bardziej chyba na zaś. Na szczęście w ciąży jest refundowany i nic nie zapłaciłam za to.
Kazała mi jeszcze gr krwi zrobić od razu i dodatkowo na następną wizytę cytomegali i morfologię, mocz.
Jestem szczęśliwa że jest ok.
Nastepna wizyta u niej 11.01Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 13:17
Monika87, Jagodowa Mama, kredka, mgielka, Baśka 89 lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, wspaniale!! Mam nadzieję, że szybko krwiak zniknie! Cudny dzidzius! To wizytujemy razem 11.01 🥰 a BMI masz za niskie czy za wysokie?
W ogóle bylam na tym samym etapie na usg i były dokładnie takie same wymiary maluszka 😂
Ja nie wiedziałam jak powiedzieć, a nie chciałam ogłaszać wszem i wobec (mam 4 rodzeństwa, to tyle ludzi na raz😂) to sobie sami zobaczą 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 13:21
-
Ufff bo już się stresowałam
Na pewno szybko zniknie i nie będzie po nim śladu.
Ciesze się że Twoja fasolka taka "duża" i serduszko pięknie bije ❤️
Z tym BMI to pewnie i ja będę mieć kłopot ja się nawet nie ważę bo się boje .. wejść na wagę ciekawe co mi jutro powie mój gin.