Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Endzi wrote:Wybaczcie dziewczyny dzień na wariackich papierach mam.
Tak po krotce to fasolka ma 11mm 158 uderzeń na minutę ❤️. Jest też krwiak podkosmowkowy 10x7mm ale powiedziała że sobie z nim poradzimy.
Dostałam clexane 0,4 bo moje BMI jest w kiepskiej formie i to tak bardziej chyba na zaś. Na szczęście w ciąży jest refundowany i nic nie zapłaciłam za to.
Kazała mi jeszcze gr krwi zrobić od razu i dodatkowo na następną wizytę cytomegali i morfologię, mocz.
Jestem szczęśliwa że jest ok.
Nastepna wizyta u niej 11.01
Wszystkiego najlepszego! Cudowny masz prezent ❤️
U mnie dziś jakieś wachania nastrojów, smuteczek
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Monika87 wrote:Martyna co Cię gnębi ?
Ja miałam tak w piątek tydzień temu no jakaś masakra była , ryczalam i się wkurzalam ... A potem jak ręką odjął
Właśnie nic się nie stało, to tak znikąd... po prostu rano super radosna a od popołudnia smutno i chce się ryczeć 😔25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna, oj współczuję złego humoru! Ja zauważyłam, że mój potrafi zmieniać się teraz jak w kalejdoskopie, także hormony ciążowe witajcie 😅
Pospalam 2 godziny po pravy i od razu lepiej 😄 zjadlam przed chwilą troszkę lodów truskawkowych, o loosie, jak mi tego było trzeba.Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Zjadłbym lodów
Jutro o 9:30 mam wizytę, pewnie zleci mi doktor jakieś badania i założy kartę ciąży
Monika, trzymam kciuki, bo ty chyba jutro masz usg ?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Ja mam dzisiaj zwariowany dzień. Cały czas w biegu a to tam pojechać a to tu🙈
Jeżeli chodzi o BMI to u mnie za wysokie bo jakieś 29 wyliczyła 🙈 ja mam problem z wagą odkąd zaczęłam brać tabletki anty. Kiedyś ważyłam 53kg przy 163cm wzrostu a teraz ponad 75g.
Ja miałam faze na lody w tamtej ciąży teraz próbuje ograniczać słodycze 🙏
Zastrzyk pierwszy zrobiony teraz muszę się wprawić. Na szczęście clexane w ciąży jest darmowe🙏💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, kurcze a mi nikt nie mówił o tym, że mam złą wagę.. tzn ja to WIEM, ale nikt nie mówił, że coś w związku z tym trzeba robić. Wiem tylko, że nie mogę przytyć za dużo. Mam BMI prawie 34.
Moje problemy zaczęły się zaraz po ślubie, wtedy musiały mi się posypać hormony, ale żaden lekarz nie chcial mi pomóc i od kiedy przytyłam wtedy 15 kg to nigdy ich nie zrzuciłam. -
Martyna33 wrote:Właśnie nic się nie stało, to tak znikąd... po prostu rano super radosna a od popołudnia smutno i chce się ryczeć 😔
Ja zaraz się popłacze bo Pan kierowca autobusu mi zwrócił uwagę na to że nie wsiadłam na tym przystanku co trzeba tylko na technicznym 😭 i że siostra nie odbiera a chciałam się z nią spotkać 😭
Ja właśnie też mam ochotę na lody ! Wracałam akurat z paznokci to kupiłam 😋
A swoją droga do kiedy można sobie robić paznokcie ? Hybrydy ? Czy nie powinno się jej już robić ?
Tak, ja jutro wizytuje o 17 to wieczność ! Trzymajcie kciuki ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 19:23
-
Martyna33 piona, też mam jutro lekarza na 9:30 😉
Wy tu o lodach i innych pysznościach a ja umieram z radości bo udało mi się dziś zjeść tosta z serem po którym nie wykręciło mi żołądka do góry nogami, taki sukces ooo! 😅Endzi, Jagodowa Mama, mgielka, Monika87, Sylwia_i_Niki, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
Kredka ja nie mam żadnych plamien właśnie z czego się cieszę.
Adu waga to nie jest jakiś duży problem. Ale u mnie po poronieniach to clexane to bardziej zapobiegawczo.
Trzymam kciuki za Was jutro dziewczyny🙏✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 21:57
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Kredka, idź za ciosem - jeden tościk wszedł i nie wyszedł to łap się za drugi 😁.
Przed sekundą zjadłam lody bo mnie namówiłyście.... A teraz to i tościkiem bym nie pogardziła 😂. Mniam 😋.
Dziewczyny, kciuki za jutrzejsze wizyty 🤞✊kredka, Endzi, Monika87 lubią tę wiadomość
-
Kredka m przeszlo gora na tydzień i wróciło z powrotem 🙄 a rano normalnie wstaje do pravy ehh.. dobrze że nadal pracujemy w domu, bo nie byłoby tak kolorowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 07:22