Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Annamaria u Ciebie połówka, super! A u mnie studniówka do porodu. 😅
Od wczoraj lekarz ograniczył moją mobilność po tym jak wpadł do mnie akurat jaj wracałam z toalety do której mam 5 metrów i nie mogłam uspokoić oddechu nawet z tlenem przez kilkanaście minut. Od razu założyli mi cewnik żebym jak najmniej wstawała. Oklepali mi plecy z całych sił bo w lewym słychać zmiany od zapalenia i śpię praktycznie na siedząco.
Z plusów gorączkę ustąpiła jak na razie. Kaszel co prawda dalej mam ale już nie taki suchy tylko zaczyna się flegma odrywać coraz mocniej chociaż o przerwie dłuższej niż 5 min bez tlenu nie ma mowy na razie. Mam ogromną nadzieje że to już naprawdę początek końca.
Taki personel jaki się mną zajmuje to słuchajcie pod niebiosa będę chwalić! Cudowni ludzie!
Dziś rano położna widziała że już nie śpię i mówi że przyszła mnie umyć. Chyba było widać w moich oczach że korona na głowie odbiera mi resztki godności bo pani mówi : dawaj maleńka, umyje ci Kaśkę co by się tam jeszcze nie narobiło wirusów przy tym cewniku bo i tak się męczysz ty nasza oddziałowa bidulo amy ci tu już więcej krzywd zrobić nie damy, nic się nie przejmuj.Snowflake, Annamaria lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z całego serca mogę wam polecić sprzedawcę z allegro meble IDŹCZAK.Mialam od nich szafę.Rewelacja.Za małe pieniądze a jakoś extra.
Niestety mój były spierdzielil z mieszkania zostawiajac WSZYSTKIE MEBLE zanim zdążyłam ją wziąć...🤬🤬🤬
Koleżanka również zamawiała z mojej opinii ta szafę u niego i jest zachwycona.Mega pojemna.
Ja 19.05 mam 3prenatalne 😳😳😳 a w czwartek studniówkę 😱😱😱 ledwo test zrobiłam a zanim się nie odwrócę to będziemy tulić maleństwa 😍😍😍
Boziu ja już się nie mogę doczekać.
W tym miesiącu z końcem chce mieć już wszystko spakowane do szpitala.Wole mieć spakowane niż się coś zacząć dziać a ja będę w czarnej i wielkiej dziurze 🤣
Annamaria napewno kupie te porzeczki bo normalnie dnia mi się po nocach 🤣 i niczym nie mogę zagłuszyć tej zachcianki 😉[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Powiedzcie mi czy was też boli podbrzusze jak siedzicie?ja najlepiej jak leżę.Czuje ucisk jakby od środka mnie gniotło...wiem że może młody ale możliwe że jest już głową w dół odwrócony czy to za wcześnie 🤔 bo właśnie taki ucisk czuję jakby głowę tam cisł...
A żołądek to wiecznie pełny.Nie muszę dużo zjeść żeby już mnie gniotło...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Basiu ja czasami mam taki uczucie ale myślę że to bardziej macica się rozrasta i dlatego tak jest. Ja jak siedzę to zazwyczaj poturecku albo mam nogi rozkraczone żeby się brzuszek mieścił między nogami. Masz rację zaraz się obrucimy i będą nasze maluchy na świecie 🥰
Snowflake powiem Ci ze kury nadal dreptaja bo mój mąż ciągle przesuwa termin ich wywiezienia. Na razie padło na tą sobotę. Ale że idzie do pracy na nadgodziny to nie wiem czy je wywiezie w końcu. Ale one dużo nie jedzą bo tylko dwie zostały i dwie gęsi 😁
Kredka najważniejsze że się dobrze Tobą opiekują tam. Taki personel to duży skarb👨⚕️👩⚕️ Tym bardziej w tych czasach. Miejmy nadzieję że już będziesz coraz lepiej się czuła i ten mokry kaszel to dobry znak w tym calysz covidowym szaleństwie.
Sandrina zaintrygiwalas mnie tymi skarpetkami😁 aż chyba i ja odwiedzę pepco. Mam nadzieję że znajdę jakieś otwarte 🤣
Jagodowa tylko nie przesadzaj z tą robotą tam żebyś się nie przeneczała za bardzo.
Mój obiecał mi że pojedziemy po rzeczy od szeagierki jak skończy robić tynki. Także może to nastąpi w następnym tygodniu. O ile zgrają się ze szwagrem 🙈
Dzisiaj przyszedł mi telefon i właśnie sobie przeniosłam niedawno aplikacje ze starego. Pomimo że ten nie ma sklepu Google udało mi się wszystko przenieść także luzik.Snowflake lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Baśka 89 wrote:Okropnie boli mnie brzuch...
Na wysokości pępka i wyżej...ogólnie to cały mnie boli...jak to nie przejdzie to jadę na pogotowie
Ojej Basia... oby szybko przeszło... daj znać później jak tam. Staraj się uspokoić przede wszystkim bo nerwy tylko potęgują wszystko. 😔
Mam nadzieje że to chwilowe. -
Leżę na oddziale ginekologicznym...Podejrzenie przed wczesnego porodu.Mam skurcze....😔😔😔
Nie mogę chodzić do toalety-bede sikać do baseniku.Nie mogę się kąpać,nie mogę wstawać do jedzenia.Wszystko na leżąco...
Żeby te skurcze minęły i żebym nie musiała leżeć do końca ciąży w szpitalu 🙏🙏🙏
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Basia tylko nie to... Oby to szybciutko wyciszyli. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Dobrze, że pojechałaś to się Wami zajmą!
Miałaś wcześniej jakieś objawy że coś się dzieje, czy to tak z nienacka? Dawaj znać jak tylko będziesz mogła.
Ja wiem, że to strasznie przerażajace ale postaraj się być spokojna na tyle ile możesz dać radę bo nerwy tylko pogarszają sytuacje. Ściskam Cię!Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Basiu kochana trzymajcie się tam. 🙏 Dobrze ze pojechałaś do tego szpitala. Tam się Wami zaopiekują.
Matko co się teraz dzieje.. Aż nie wiem co napisać.
Pierwsze kredka a teraz Ty Basiu. Ehh ściskam mocno Was obie 🤗Baśka 89 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Spokojnie 😁 nie denerwuje się.Dostalam narazie tabletki dopochwowe luteinę,duohaston,jakaś nospe.
Narazie no czuję skurczy...więc może to były przepowiadające 🤔 niewiem ale bolało jak diabli.
Najgorsze że nie mogę się ruszać.Ani do kibla,ani w ogóle wstawac.Nogi mam wyżej niż głowę.
Mój przerażony jest....
Damy radę.
Zaczęło się od parcia na szyjke łącznie z pęcherzem.Orzy robieniu siusiu bolało i czułam ta kulkę jak mnie gniecie.
W szpitalu skurcze się zaczely okropne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2021, 19:57
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Basia ale zostawiają cię?
Z takimi sprawami to nigdy nie wiadomo czy to tylko straszak czy gdzieś w złą stronę nie pójdzie. Lepiej dmuchać na zimne i uważać.
Wnoszę o spokój na tym forum conajmniej do końca czerwca, dość już tych przygód.Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Jezusie, co tu się wyprawia ostatnio!??! Przecież ja cały pech wzięłam na siebie!
Baśka, trzymaj się! Kredka, ty tez, super ze masz dobrą opiekę
Moje myśli są z wami ❤️Baśka 89 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Rany, wchodzę na forum i aż przysiadłam 😱. Basia, teraz Ty??? No nieee... Dobrze, że jesteś pod opieką i zachowujesz spokój. Oby szybko to opanowali. No i od czego tak Ci się porobiło???
Dziewczyny, macie rację, coś ostatnio za dużo się u nas dzieje...Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Baśka szok, że tak nagle Cię dopadło 😲
Oby leki i leżenie wyciszyły skurcze.
A jak szyjka?
Lekarze mają jakieś sugestie skąd te skurcze?
Kredka, Basia trzymam kciuki żebyście jak najszybciej do domów powracały 😘
Kurcze tak czytam i chyba muszę też sobie do serca na poważnie wziąć zalecenie mojego dr co do przystopowania 😱
Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Kredka tak się cieszę, że jakoś się trzymasz. Mam nadzieję, że teraz będzie już z dnia na dzień coraz lepiej i powoli wrócisz do sił. Dobrze, że z małą wszystko jest dobrze 😘 Nadal nie puszczam kciuków🤞🏻
Baśka 89 matko aż mnie zmroziło... Oby wszystko się wyciszyło i leki działały. Oby to był fałszywy alarm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 😘
Annamaria nie mogę przestać patrzeć na te jajka świąteczne 🙈 co chwilę biegam do kuchni i wyjadam resztki jajek czekoladowych jak oglądam Twoje jajkowe ciasteczka 😂
Jagodowa mama Twoja córcia to już pewnie z kilogram ma prawie 😃 Jeju jak ten czas leci 😃
Pozdrawiam wszystkie Was kobietki i zdrowia życzę 😘😘😘😘Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
-
sandrina22 wrote:Kurcze tak czytam i chyba muszę też sobie do serca na poważnie wziąć zalecenie mojego dr co do przystopowania 😱
Sandrina koniecznie! To nakaz i od nas wszystkich. Dbaj tam o siebie. Nie wolno lekceważyć zaleceń...
Ehh Basiu podziwiam za spokój jaki masz w sobie 😲 Miejmy nadzieję że te skurcze minął i będzie wszystko dobrze. Odpoczywaj tam i bez gwałtownych ruchów proszę 🙏
sandrina22 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud