Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Annamaria brzuszek ani trochę nie robi się twardy tylko to dziwne odczucie odrętwienia z lewej strony 🤔
.czytałam na google że podobno tak się dzieje jak dzidź uciska jakiś nerw ale pisały o górnej party brzuszka a nie o boku czy dole 🤔 także nic z tego niewiem 🤷🤷🤷 pachwina mnie ciągnie prawa i cały dzień leżę.Mlody się rozpycha więc u niego wszystko ok.
Aha wspomniałam lekarzowi o bólu spojenia pow.ze mam zwracać uwagę jak bardzo boli i jak często i że będziemy monitorować .
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Basiu mi za to drętwieje noga i po prostu z tego co fizjo i moja gin mówiły to od ucisku macicy na jakieś tam nerwy. Więc może i u Ciebie tak jest ze macica Cię gdzieś tam uciska 🤷♀️🤔
Ja już dziś wzięłam nospe i większą dawkę magnezu. Tak się przed tą nospa wstrzymywałam ale to mój drugi raz dopiero od początku ciąży więc mam nadzieję że nie zaszkodzi.
Ja też pogadam ze swoją dr o tych bólach krocza ciekawe co powie 🤔 ale to 10 dopiero.💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, aleś ty śliczna i te włooosy!!!
Snowflake, no superowa jest ta bluza!!!
Mnie coś kłuje w boku, jak nie urok to... idę poleżeć chwilę zanim wymyślę co na kolację..Endzi lubi tę wiadomość
-
Snowflake wrote:Kurde, ale dzisiaj jest taki dzień na dolegliwości 🤦♀️ mam nadzieję Dziewczyny, że jutro obudzimy się z poczuciem "jak ręką odjął"
Oby...!
Snowflake, ale ty masz zupełnie inny kształt brzuszka niż ja, o ja cię taka spiczasta piłeczka pod bluzką
Endzi lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/65cfaf5c7e4cf.jpg.html
To i ja grubasa wstawię 🤣 Tak włosy mam kręcone. W sumie oboje z mężem mamy. Także nasza pociecha będzie też pokręcona 😅
Snowflake jaka piłeczka 😍 Cudnie wyglądasz 🥰
Annamaria mam nadzieję że jutro dzień bez dolegliwości u wszystkich będzie ✊🤰Snowflake, sandrina22, Lady_Dior, Monika87 lubią tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Hehe Snowflake to jest ostatnia kurtka w której się dopinam. A i tak mi ucieka na górę brzucha 🙈 Mam nadzieję że ta pogoda się już poprawi bo nie będę miała w czym chodzić 😁
A co do brzucha to faktycznie jest taki od góry ukształtowany 🙂 A Ty masz taką piłeczkę heh
Ale faktycznie jaki by nie był to ciężko już funkcjonować. Dzisiaj już buty sprawiały mi trudność w zakładaniu. Także jakbym miała mieć taki brzuch na codzień to bym chyba oszalała 🙈💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Annamaria ten wózek właśnie ma na plus, że gondolę i spacerówkę można w dowolnych konfiguracjach ustawiać. Najgorsze, że właśnie nie ma gdzie za bardzo na żywo wcześniej zobaczyć 🤔
Ale dziękuję Ci bardzo za rady odnośnie tego na co patrzeć - wszystkie chętnie zawsze przyjmę😘😘😘
Endzi😍😍😍
Snowflake fajna ta bluza. Myślałam, że ja mam piłkę, ale jak zobaczyłam Ciebie to zmieniłam zdanie😂😂😂 super wygląda 😍😍
Mój tak wygląda. Nie umiem sobie foty zrobić 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2021, 21:03
Endzi, Snowflake, Lady_Dior, Monika87, kredka, Annamaria lubią tę wiadomość
-
Ufff udało mi się co nieco nadrobić. Widzę, że dzień dolegliwości 😐 Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej dziewczyny. Ja też dziś ledwo dycham-caly dzień pranie, pakowanie na jutrzejszy wyjazd i brzuch już mam taki obolały, że auuuuć.
Snowflake chcemy dać synkowi polskie imię bo będzie mieć polskie nazwisko i żeby do Zofii pasowało. Mi się znowu Wiktor spodobał😂 Dziś słyszałam jak mój mówi " wiesz Wiktor mi pisał, że nie było na granicy żadnej kontroli" no i to imię tak pięknie brzmiało z ust tatusia, że może go przekonam 😁 (źle mu się kojarzy). Jeszcze Miłosz jest takie mmm no ale to mój były i lipa 🤪
Snowflake materyjo jaki Ty masz brzuszek 😁 Toć to taka idealna piłeczka😃 Taka mega zgrabna.
Mi się mój brzuch podoba ale takiego zgrabnego nie mam😜 u mnie to pewnie znowu będzie piłka-gigant jak z córką.
Endzi jeszcze raz udanego weekendu-jak ja bym tak wypoczęła gdzieś w górach 😍 Chyba góry bardziej od morza wolę 😊 Ale fajna pamiątka z tym zdjęciiem 😃
Annamaria no teraz córka, to z imieniem pewnie nie jest łatwo 😁 Ja dla córki miałam wybrane jeszcze zanim z Zosią w ciąży byłam 😂 Mieliśmy już wtedy i do tej pory wybrane : Zofia, Weronika, Alicja i Laura 🙂
Miałam coś jeszcze pisać 🤔 ehhh ciążowe zgąbczenie mózgu🤷🏼♀️
Sandrina22 bo masz piłeczkę kochana 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2021, 16:15
sandrina22, Endzi, Monika87, Snowflake, kredka lubią tę wiadomość
-
Lady włosy cudo 😍 no i brzuszek wiadomo też bardzo ładny.
Nie mam pojęcia dlaczego ale wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetkę 🤔😁
Co do zdjęć to jak wrócimy to biorę się za zbieranie zdjęć i wywołanie ich aby były do oglądania papierowe w albumie 😍
Sandrina mega piłeczka też u Ciebie 🙂
Ja już sobie leżakuje po kąpieli w łóżku a chłopaki oglądają "zakopiańczyków". Jak byliśmy w Zakopanem we wrześniu to oglądali dwa razy i teraz znowu 🙈
Jutro rano śniadanko i wyruszamy gdzieś samochodem przed siebie bo mają być kontrolę z sanepidu jutro więc nie chcemy kusić losu i zmykamy w podróż 😉
Jutro pewnie pojedziemy dużą pętla bieszczadzką i bardziej w stronę tych dzikich gór. Mam nadzieję że będą jakieś okna pogodowe i nie będzie padał deszcz cały czas...Baśka 89 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Cześć!
Ale wy jesteście laski wszystkie! 😍
Baśka to co napisałaś z imieniem to jakbym moją mamę słyszała. Też jest Basia i też nie lubi być Basią. 😅
Ogólnie to uważam, że nie ma się co sugerować innymi przy wyborze imienia. Każdemu podoba się co innego lub źle kojarzy co innego. Nigdy nie dogodzisz.
Dzisiejsza noc to koszmar. Jakieś babki zaczynały rodzić więc ciagle ktoś latał po oddziale, tuż obok jest położnictwo i dziś wszystkie dzieci chyba miały jakieś synchro bo był taki ryk, że coś strasznego. Czuje się jak pijana. 😂 odwykłam od płaczących po nocach dzieci i chyba nie jestem znów na to gotowa. Jak się z tego wykręcić? 🤣🤣🤣
Czekam na obchód z nadzieją, że dostanę zielone światło na wypad do domu. 🙏🏼Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Snowflake dobrze ze z małą to tak tylko jednorazowo. No i że to nic bardziej poważnego nie jest. Oby nic w tym temacie się nie zmieniło.
My niedługo udajemy się na śniadanko. Za oknem deszcz pada 🙈 Mam nadzieję że pogoda się poprawi tak jak wczoraj to było.
Ja jak na razie dobrze się czuje ale to po nocy to jednak trochę organizm odpoczął. Mam nadzieję że nie będzie dzisiaj źle.
Dziewczyny przesyłam pozytywne wibracje aby dzień był lepszy niż wczorajszy. 🥰
Jagodowa gdzieś nam znowu zaginęła 🤭
Kredka jak tam u Ciebie? Co mówią lekarze?
Edit: doczytałam właśnie. A jak samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2021, 07:48
Baśka 89 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Smowflake ale masz super brzuch! Piłka jak się patrzy! 😁
Endzi, pieknie wyglądasz! Miłego wypoczynku!
Sandrina, piekny brzusio!
Lady Dior, brzuszek piękny a te włosy, awwww! 🥰
Kredka, trzymam kciuki, żeby puścili was do domu!
Ja mam fotke z orzed tygodnia, z niedzieli czyli 26+6
U nas te dwa niby wolne dni męża zleciały jak nie wiem, bo malowanie, sprzątanie.. No działo się. Wvzoraj mieliśmy mini początek majówki z grillem elektrycznym 🤣 ale było spoko.
Moja mala pannica chyba się przesunęła i ledwo co ja czuje, chodzę zestresowana bo w ogóle nie kopie. Dopiero jak proszę i grozę, to patrzac ma brzuch zobacze ruch, ale praktycznie tego nie czuje. mam nadzieję, że z powrotem jakos się przekręci i będę czuć, bo strasznie mnie to stresuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2021, 08:31
Snowflake, sandrina22, Annamaria, kredka, Baśka 89, Endzi, Monika87, Lady_Dior lubią tę wiadomość
👧 07.2021 -
Snowflake, taaak, dzięki, że pytasz, spałam super, tylko z 1 tradycyjną pobudką na siku. Wieczorem włączyłam sobie na słuchawkach relaksację z kursu hipnoporód i powiem wam, że spałam jak bobas!
sandrina, a co potem jak wyrośnie z gondolki bobo po 6, 7 miesiącach? Przy kupnie wózka dostajecie też drugą spacerówkę? Bo taki czasem 2 latek, lub 2,5 roku też potrafi zasnąć i paść.. Czy raczej przewidujesz tylko wtedy samą spacerówkę dla jednego a drugie za rączkę?
kredko, daj znać co mówili, już chyba jesteś po obchodzie, no nie?
Wyciągnełam z szafy moją torbę podróżną w te kwiatki i biedronki i łąkę, co wam pokazywałam. Koniec wrzucania wszystkiego luzem do łóżeczka dla bobasa, zacznę wrzucać do torby i zobaczę, jak z gabarytami będzie, co mi się tam pomieści. Szarpnęłam się i kupiłam w Rossmanie organiczne podkłady poporodwoe, wiecie, te wielkie podpachy. Idąc pomyślałam sobie, o matko, ale dałam się naciągnąć, na pewno są takie same jak te zwykłe z Belli.. Rozpakowuję i.... o matko, jakie mięciusie i delikatne!! Nie żałuję Tylko strasznie dużo miejsca zajmują w torbie, no ale może upchnę. O takie:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2021, 11:03
Baśka 89, Monika87 lubią tę wiadomość
-
Endzi, jestem, dziękuję Ci za pamięć. Jakaś niemoc twórcza mnie ogarnęła i mam wrażenie, że nie nam nic ciekawego do powiedzenia. Oprócz tego codzienność... Rutyna... Jakieś takie przyciężkie przemyślenia... Tyle razy się zabierałam za napisanie czegoś i jakoś tak o... Jak ja Ci zazdroszczę tych gór, rany kobieto... I tak strasznie tęsknię za Tatrami 😪.
Dziewczyny śliczne brzuszki, wszystkie jak jeden! Racja, same tu laski!!! A Twój Snowflake... No cudo! Bardzo oryginalny nie da się ukryć 😃.
Lady, my imienia też nie mamy i na razie nawet propozycji sensownych brak... 😔.
Może wieczorem uda mi się jeszcze coś więcej napisać. Życzę wszystkim miłego dnia chociaż u nas od rana pada. Taka pogoda na przemyślenia właśnie....Baśka 89, sandrina22, Endzi lubią tę wiadomość