X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
Odpowiedz

Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤

Oceń ten wątek:
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria wrote:
    Jagodowa, Endzi, mam dwie przyjaciółki z małą różnicą wieku i u nich kurcze tak się nie zadziało.. i obie w innych słowach, ale mówią coś podobnego, że jak patrzą na inne maluchy, to okazuje się, że mało, niewiele pamiętają z tych ważnych, istotnych momentów, pierwszych słów, kroczków, rozwoju malucha.. były tak zmęczone, że chciały tylko już odpocząć, zasnać, oddać mężowi dzieci na chwilę i żeby już był kolejny dzień. A potem nagle mają duże dziecko i nie pamiętają tych chwil zabaw, wielu wspomnień..

Nie wiem, czy obserwowanie z boku ich drogi w macierzyństwie nie dało mi właśnie trochę do myślenia, że się tak nie spieszyłam.. ale z drugiej strony rozumiem cię też mocno Jagodowa, bo wiek nie poczeka i wtedy wszystko inne przestaje być aż tak ważne.

Będzie dobrze :) a co do DDA, ja jestem gorącą fanką terapii, czy to online sesji z kimś indywidualnie, czy grupowej. To jest zawsze tylko krok do przodu, i tylko zmiana na lepsze. Nie myślałaś kiedyś?

Endzi, miłego spaceru - i dobra decyzja! Skoro i tak w drodze powrotnej się nasiedzisz na tyłku, to super, że dziś pochodzisz, nawdychaj się tam tych gór i rześkości!

U nas były tylko dane matki,, czas i waga urodzeniowa i płeć. A imię wybraliśmy w 3 dniu, ale i tak byłyśmy w szpitalu dodatkowo przez weekend, więc mieliśmy jeszcze dwa dni na dodatkowe zmiany.
    Teraz bez odwiedzin będzie łatwiej, bo tak to gdy doszłam do siebie po narkozie to już mnie wszyscy atakowali o imię.

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowa Mama wrote:
    No właśnie Annamaria... dziękuję Ci że to napisałaś. To tego właśnie boję się najbardziej 😔. Chcę wierzyć, że będzie dobrze ale nie będę też udawać, że wszystko idzie świetnie nawet teraz, kiedy Jagódka jest jeszcze sama...
    Co do DDA i terapii - to było tak dawno temu, że w zasadzie sama się z tym uporałam (albo tak mi się tylko wydaje...). Ludzie których spotykam działają na mnie terapeutycznie, rozmowy z nimi. Nie mam oporów o tym mówić. Doświadczenia innych pomagają mi chyba najbardziej. Wiadomo, to nie jest profesjonalna pomoc ale taka na chwilę obecną mi wystarcza. No chyba, że jak pojawi się drugi maluszek, coś niedobrego ze mnie wylezie to wtedy jak najbardziej. Z jednego mogę być naprawdę dumna - codziennie mówię naszym dziewczynkom, że je bardzo kocham, że są wspaniałe i że jestem dumna mogąc być ich mamą. Przepraszam, gdy zawiodę, nawet po najgorzej awanturze robię wszystko żeby Jagoda wiedziała, że nadal kocham ją najbardziej na świecie. A tego wszystkiego nie doświadczyłam jako dziecko bo rodzice do dziś nie potrafią mówić o emocjach i bałam się, że będzie mi trudno wypowiedzieć to na głos swoim dzieciom ale udało się 😊.

Martoszka, o ja, chciałabym mieć tyle propozycji imion w zanadrzu 😏...
    Ja nie wiem, czy imię pasuje do naszej córeczki 😳 ale wszyscy je lubimy i mam nadzieję, że ona też będzie je lubić 😊.
    Jeżeli ta będzie też moją kopią to i tak żadne nie będzie pasować 🤷‍♀️🤭 z resztą mój mąż chciał mieć rodzinę M. Ale on już wybierał dwa razy imiona dla dzieci, więc teraz tylko ja decyduję 🙊

M&M
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ponownie w ten pochmurny i deszczowy dzień 🙈 Właśnie wróciliśmy do domku 🤷‍♀️ Złapał nas deszcz byliśmy nad "cudownym źródełkiem" no i mieliśmy iść w sumie dalej. No ale że zaczęło lać to wróciliśmy a po drodze wstąpiliśmy na gofra i mąż na piwo lane 😁 No i przebrałam się bo przemoklam a teraz wyszło słońce i niebieskie niebo 🙈 No ale odpoczniemy i może się gdzieś jeszcze wybierzemy toż dopiero poludnie jest 😉

Jagodowa co do wyrażania uczuć to powiem Ci że nigdy nie słyszałam aby moja teściowa powiedziała coś miłego swoim dzieciom albo że je kocha. A moja szwagierka jest bardzo kochająca mamą. A między dziewczynkami jest 2 lata różnicy. Czasami jak słyszę gdy coś tam któraś zrobi i jak szwagierka chwali córkę przy mojej teściowej to ta się jakoś dziwnie krzywi 😅 Zresztą z moim mężem też nie było łatwo na początku. Ja mu powiedziałam pierwsza że go kocham i przez te lata też wypracowaliśmy okazywanie sobie uczuć.
    Także myślę że ze wsparciem męża sobie poradzicie. Wiadomo że na początku będzie ciężko bo nowa sytuacja i wgl. Ale trzeba być dobrej myśli i nie nastawiać się na porażkę. A może za jakiś czas postanowicie Jogode oddać do przedszkola to będziesz mogła trochę odsapnąć od jednego bąbla 😉

Adu dobrze że mała się rusza i wszystko u Was w porządku 🙂

kredka lubi tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Jagodowa Mama Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi, jasne, że starsza pójdzie do przedszkola! Co do tego nie ma nawet cienia wątpliwości😊. Zresztą już jest zapisana 😁.

U nas też pięknie leje ...

Endzi lubi tę wiadomość

• kredka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się z mojej majówkowej rezydencji w której tylko leżę, czytam i śpię. 😂 Dalej nas trzymają i obserwują czy coś się dzieje. W ogóle od wczoraj znów mam nawrót infekcji na dole, którą dopiero co podleczyłam. 🤦🏻‍♀️
    Jakoś ta pogoda powoduje, że nie jest mi tak strasznie przykro, że nadal tu gnije.

Pomimo wszystko życzę Wam miłej majówki, wypoczywajcie dziewczyny. 😊

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Annamaria Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredko, u mnie również leje cały dzień, ułożyliśmy puzzle, były 3 planszówki z maluchami i 1 książeczka przeczytana, najmłodszy ma drzemkę, a ja siedzę z kryminałem :) idealny dzień na czytanie :)

Endzi lubi tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

MTHFR_677C T i PAI-1 4G hetero

:) wegemama :)

NHRLp2.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 2 maja 2021, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas teraz piękna pogoda. Oczywiście jak byliśmy drugi raz na spacerze to też padało. Ale ogólnie jest teraz piękne słońce.

A teraz relax i czekamy na znajomych a później na jakiś obiadek wyruszymy.

Mój telefon pokazuje mi ponad 18 tys kroków zrobionych. Oczywiście to nie jednym rzutem no ale trochę pochodziliśmy jednak. Ale to i tak lepsze niż siedzenie w samochodzie.

Wklejam Wam jelonki i widoczek jaki był po drodze. 😉

https://zapodaj.net/cf6ec0783ed8a.jpg.html
    https://zapodaj.net/b7242cb542738.jpg.html
    https://zapodaj.net/e411ad5b02d06.jpg.html

Jagodowa Mama, kredka, sandrina22, Lady_Dior, Monika87 lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 3 maja 2021, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny - skoro się przebudziłam to pomyślałam, że napiszę 😁

Dziękuję za komplementy co do włosów (choć tam mało co widać 😂) , które są faktycznie długie ale niezbyt gęste.
    Snowflake ja z nimi nie robię kompletnie nic😁 chodzę większość czasu w spiętych a do zdjęć, imprez - rozpuszczam. Dodatkowo mam ten plus, że w ogóle mi się nie przetłuszczają - ostatnio nie myłam ich (i tu strach co sobie pomyślicie 😂😂😂) 11dni 😜 i nadal nie miałam ani grama tłuszczu. No ale dzień przed wyjazdem postanowiłam umyć😂co generalnie robi 2x w tyg😂 Mieszkając w Pl pewnie ze względu na smog trza byłoby myć częściej ale w Nl nie ma ogrzewania węglowego,powietrze nie jest takie zanieczyszczone. Nie używam żadnych kosmetyków, nie farbuję no nic. Jedynie dłużej się bawię, gdy czeka mnie ważne wyjście, to przy tej długości nie powiem-jest co robić.

Endzi to ja miałam podobnie z Kredką-myślałam, że jest blondynką😂 Widzę, że pogoda niezbyt łaskawa ale i tak Ci zazdroszczę tych widoków 😊 Jeju aż zatęskniłam za górami 🙂 a ja ze Śląska, to nie mam daleko😃

Adu ja właśnie kiedyś (przed 2010) rozjaśniałam włosy na jasny blond 😉 Bardzo mi pasowały ale te wieczne odrosty mnie dobijały😂 Twoja księżniczka rośnie rośnie i też mam takie dni, że mało czuję dziecko - jeśli np. dużo się ruszam. Mi naprawdę pomaga położenie się - zwłaszcza na plecach i wtedy jest bunt😃

Annamaria dziękuję za księgę imion-przejrzałam ale no dalej nic mnie nie zachwyciło ahh. Dobrze, że mam jeszcze trochę czasu. Podoba mi się Józef bo mam sentyment a mój do imienia Bronek ale czy dziecko będzie zadowolone😂❓ Nie sądzę 🤦🏼‍♀️ Także na razie zostaje Wiktor, Miłosz, Jan i może Wojciech. Ooo nawet spodobał nam się Karol😂 ale mój wujek ma tak na imię i nie chcę, by mojemu tacie (Stefan) czyli jego bratu bylo przykro, że nie po nim damy imię 🤷🏼‍♀️
    Co do Twojej teściowej, to mi ręce opadły i nie tylko 😲 To naprawdę toksyczna kobieta😮 Dobrze, że nie musisz z nią mieszkać...

Kredka biedna co Ty się ostatnio nacierpialaś przez te choróbska🤦🏼‍♀️ Wyjdziesz z tego silniejsza😘 Ja też gaduła😂🙈

Sandrina22 oo Julita super 😃podoba mi się - pewnie dlatego, że znam jedną bardzo fajną dziewczynę o tym imieniu😉

Jesteśmy od wczoraj rano w Polsce - podróż nie była najgorsza ale mnie męczyła. Jednak to 1200km autem, więc sporo jak na ciężarną z niespełna 2l.dzieckiem😐 Jestem wykończona fizycznie, bolą mnie pachwiny. Zosia mi zwymiotowała minutę przed końcem podróży 🙄 Kolejny raz mam w planach przyjechać chyba ochrzcić synka w listopadzie-nie wyobrażam sobie tej podróży i chyba skorzystam z samolotu.

Upsss Zosia się wierci papa😃

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙

2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • Annamaria Autorytet

Wysłany: 3 maja 2021, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi, piękne te zdjęcia ze zwierzakami, warto było pojechać, prawda? :)

Lady Dior, już w PL, juhuuu! Tak na to czekałaś :) Naciesz się rodzinką :) i pisz co i jak z wizytami, bo pamiętam, że chciałaś się przebadać porządnie, no nie?

Kredko, no liczę na to, że w tym tygodniu to już cię na bank wypuszczą!

Cieszę się, że już dziś nie pada. Ten deszcz i uziemienie przykleiły mnie wczoraj chyba na 2 h do kompa i nagle poczułam bezsensowną panikę, że nie mam przewijaka i nie zmieści mi się w sypialni.. i że co ja zrobię... Pomijam fakt, że przy 4 dziecku nie miałam, bo jakoś przewijałam wszędzie i na łóżku i NIE był to żadnej problem... ale teraz nagle mi się zachciało....

Przodem do siebie żadnego nie zmieszczę. Położony na łóżeczku wiklinowym będzie zasłaniał ponad połowę łóżeczka i wystawał jeszcze, bo łóżeczko jest mniejsze niż 60 na 120 cm. Mam wąskie komody obok łóżeczka i ewentualnie tam, ale bokiem. Dziś z duszą na ramieniu będę mierzyć, bo zwalczyłam jakoś odruch wyciagania miarki o 23.30 i zapalania światła jak mój M spał... ;) czujecie, co ja mam z głową.. długo był spokój z zakupami, a jak kilka rzeczy zaledwie kupiłam, to jakby się wodospad otworzył.... :)

Lady_Dior lubi tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

MTHFR_677C T i PAI-1 4G hetero

:) wegemama :)

NHRLp2.png
  • Baśka 89 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2021, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowa Mama wrote:
    Zapomniałam zapytać, bo też w głowie mi to siedzi - Basia, jak z tym drętwieniem brzucha? Przeszło? Nie wiem, może pisalaś a mi to umknęło...

Adu a jak Nadia, kopie już normalnie? Może jak i moja kiedyś długi weekend majowy sobie robi 😉.

Mam nadzieję, że wszystko ok.

Kochana na szczęście na drugi dzień obudziłam się już bez ☺️

Przepraszam że tak późno odpisuje ale jakoś czasu nie było ;)

Jagodowa Mama lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgrwd03fqx.png[/link]
  • Baśka 89 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2021, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu macie dzisiejsze moje foto 🤣
    https://naforum.zapodaj.net/a46826fb3823.jpg.html

Endzi, sandrina22, kredka, Snowflake, Annamaria, Lady_Dior, Monika87, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość

• Endzi Autorytet

Wysłany: 3 maja 2021, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady dior co do bólu pachwin przez jazdę samochodem to łączę się z Tobą w bólu. No niestety długa trasa nie jest zbytnio korzystna dla nas. A tym bardziej jak Wy jeszcze z maluchem. Fajnie ze udało Wam się w końcu dotrzeć do Polski 😉 Ahh i jak to klimat może robić różnice w kwestii pielęgnacji włosów.

Annamaria tak opłacało się pojechać przynajmniej odpoczęliśmy od naszej codzienności. No i wszystko tak na luzaka dość było. Zwierzątka fajne ja nigdy nie widziałam z takiego bliska jelenia tak na prawdę 😁

Basiu piękny brzuszek 😍 rośnijcie zdrowo 🤰

A my właśnie wracamy do domu już. Mieliśmy za jechać na roztocze i rozpalić jeszcze grilla na obiad ale pogoda jest kiepska. Wieje jak nie wiem co więc daliśmy sobie spokój i od razu jedziemy do Lublina 😉
    A po za tym to w tym tygodniu muszę zrobić jeszcze morfologię i mocz. No i za tydzień wizyta już z dokładnym usg. Ciekawe jak się ma ten mój dzidziulek 🥰

Baśka 89 lubi tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Baśka 89 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2021, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ENDZI a dziękuję ☺️ młody rośnie i kopie non stop 😋 aż się nie umiem doczekać 19.05 ❤️😍🥰 3prenatalne - kurde 😳 jak to poważnie brzmi 😳 wiecie że chociaż brzuszek rośnie i młody kopie jak oszalały to ja nadal nie dowierzam że to się dzieje naprawdę?że za parę tygodni może i 8(36-37tc)będę tulić moje największe marzenie ❤️ mój wyśniony, wypłakany,wyczekany mały cud ❤️
    Dla mnie to jest nienpojęte 🥺 Zawsze moim marzeniem było mieć RODZINE takie przyziemne zwykle marzenie-RODZINA❤️

ENDZI cieszę się że wyjazd się udał ☺️ to świetna sprawa jak głową może odpocząć od codzienności i monotonności.Niema nic lepszego jak zmiana otoczenia ☺️

LadyDior WITAJCIE W POLSCE KOCHANI ❤️ 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 ❤️
    Holandia piękna 😍 zakochałam się w Niej jak hylammpol roku w pracy 🥰

Kredko kochanie oby Cię wypuścili jak najszybciej ☺️

Snowflake, Lady_Dior lubią tę wiadomość

• Snowflake Autorytet

Wysłany: 3 maja 2021, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:18

Endzi, Lady_Dior, Baśka 89 lubią tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 3 maja 2021, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake tak my już z godzinkę w domu. Zdążyłam już nas rozpakować i wstawić pranie 😁 No i zrobić kawkę 😅

Basiu tak do 38tc niech siedzi sobie w brzuszku już później może wychodzić. A co do rodziny to też zawsze miałam takie marzenie aby mieć kochająca rodzine. Ale powiem Ci że też dalej do mnie nie dochodzi że ta maleńka istota jest w tym brzuszku. I tak jak mówisz mimo że kopie to jakieś to takie dalej nierealne się wydaje 🤭

No i wróciliśmy do rzeczywistości.. Samochód nam się psuje i trzeba będzie naprawiać. Trawę trzeba wykosić bo już zarasta, pokój trzeba dalej robić 🙈
    Najgorsze w tym wszystkim jest to że chciałabym bardzo mężowi pomóc przynajmniej tą trawę wykosić a nic nie mogę zrobic🙈 W tamtym roku brałam kosę i było wykoszone a teraz nie ma takiej możliwości nawet.. Chyba by mnie ukatrupił jakbym się dotknęła do niej. A jak sobie pomyślę o oknach w tamtym pokoju po remoncie to coś mi się robi są takie uwalone w tynku 🤨 Jakieś sposoby na domycie i nie porysowanie?

Edit: Zamówiłam sobie tą koszule na ramiączkach i jeszcze dodatkowo podomkę do szpitala taka cienką.
    https://allegro.pl/oferta/szlafrok-damski-bawelniany-podomka-do-szpitala-xl-9081335728

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2021, 20:41

Baśka 89 lubi tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 3 maja 2021, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem 😊

Annamaria bardzo czekałam na ten urlop-rodziny pół roku nie widziałam 😐 Zosia niestety nie wie, że moi rodzice to jej dziadkowie, bo tak rzadko ich widuje 😒 Jej dziadkami, z którymi jest zżyta są moi sąsiedzi...
    Co do badań to planuję jutro zrobić morfologię, żelazo, wapń, magnez, tsh, ft4, profil krzepnięcia, mocz i mam nadzieję, że uda mi się jutro od razu dostać do mojego ginekologa. Jestem ciekawa, czy nadal mam torbiel na jajniku i co mój lekarz na zupełnie inną diagnozę Holendrów co do zmiany w mojej piersi. O guzie na mojej tarczycy nawet nie myślę ale pewnie mi też zrobi usg.

Baśka89 woow jakiż piękny domek ma Twój synek 😍 i mam podobnie z tym niedowierzaniem mimo, że mam już dziecko 😊 To jest właśnie takie piękne i niesamowote, że ciężko to pojąć😌 Co do Holandii, to mi się znudziła po 18latach🙈

Snowflake jedynie siostra przy mnie skacze 😂 Rozmawiałam z moim o Miłoszu no i twierdzi, że mu się podoba także nonono😁 Już widzę jak rodzina będzie obgadywać moją decyzję odnośnie tego imienia. Każdy doskonale pamięta mojego byłego, choć minęło 18lat🤪
    Ivo hahahaha no zawsze mi się będzie kojarzyć z Di Carlo😂😂😂😂

Endzi no szara rzeczywistość wiadomo jaka jest ale i tak w domu najlepiej 😂
    Ja się dziś czuję lepiej-pachwiny bolą mniej i obym się jutro obudziła jak nowo narodzona 😊

Jutro ma być w końcu cieplej🙂

Miłej i spokojnej nocki wszystkim😌

Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙

2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim ja właśnie pałaszuje małe śniadanko. Już rozwiesiłam wczorajsze pranie i wstawiłam kolejne. A zaraz robię nalot na busa bo wczoraj przyjechała do mnie dostawa wszystkiego dla bejbisia od szwagierki. No i muszę zrobić przegląd rzeczy także dzisiaj będę miała co robić 😁

Jest piękne słońce na dworze także życzę wszystkim pięknego dnia 🙂

Lady a czemu tylko ft4 i tsh? Moja Endo to zawsze całą trójkę mi zleca 🤔 Trzymam kciuki aby wszystkie badania wyszły dobre i żeby udało Ci się dostać do lekarza od razu ✊Masz rację w domu najlepiej 🙃

Baśka 89, Lady_Dior lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ibb.co/W36rqf9
    https://ibb.co/x6r7m0z

Mój transport dojechał 😁 Ale zapomnieli stelaża do wózka zapakować 😅 jest sama gondola ale to nic bo tylko tyle mi było potrzebne do kupienia otulacza i nowego materacyka.
    Dostaliśmy jeszcze łóżeczko turystyczne, krzesełko do karmienia i zaraz będę patrzeć co jest w pudlach i siatkach😁

Jagodowa Mama, Lady_Dior, Snowflake lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Baśka 89 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek 🤓

Ja już po sniadanku-bo przecież dłużej niż od wstania i do zrobienia śniadania wytrzymać bez nie mogę 🤷 zaraz mi 🤢 wczoraj miałam bliskie spotkanie z toaleta 🥴 tak mnie zemdlilo...ehhh synuś nie odpuszcza z tymi mdłościami 🤦 jak jest głodny to nic nie zrobię 🤷

Lady_Dior to przykre że mała nie wie że to jej dziadkowie 😓 jak będzie starsza to będzie jej łatwiej zrozumieć...cóż ta odległość robi z naszymi wieżami rodzinnymi...nie do pojęcia 😓

ENDZI dacie radę z naprawa samochodu 😁 ale wierz mi nie jesteście sami...

Mój dzisiaj pojechał do pracy busem pracowniczym i dzwonił do mnie przed chwilka że najprawdopodobniej z lewej strony przebili mu opony w aucie 🤬🤬🤬 no szlak jasny mnie trafi 🤦🤦🤦 jakimi ludzie potrafią być DUPKAMI 🤬🤬🤬
    Co najlepsze z jego firmy oddelegowali Go do innej firmy w innym mieście i stąd ten bus pracowniczy,tak to by musiał jechać autem i co? I DUPA 🤬 nie pojechałby bo czym??? Szczescie w nieszczęściu....

Rozmawiałam wczoraj z tatą i pomoże mojemu w pomalowaniu mieszkania,mój pracuje na rano napewno cały maj co dalej niewiadomo.
    Więc tatuś będzie sobie malował na spokojnie jak mój będzie w pracy a mój po pracy dokończy.
    Nie chcę malować 3pomieszczen cały miesiąc...chce ogarnąć szybko żebym mogła prac ubranka i urządzać pokój dla młodego 🥰☺️😍 oczywiście wrzucę fotki przed i po 👌

Pięknego słonecznego dnia 😍

• kredka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoooo Endzi ile pudeł!
    Będziesz miała zajęcie. 😄

Ja dalej kisne, szósty dzień już. Może jutro ordynator wyrazi zgodę żebym się zawinęła ale nie wiadomo. 🤷🏻‍♀️

klz9jw4z9obz7e1d.png
‹‹ 318 319 320 321 322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Układ immunologiczny a problemy z płodnością, czyli czym jest niepłodność immunologiczna

Układ immunologiczny, czyli inaczej odpornościowy ma niebagatelny wpływ na płodność. Niekiedy czynniki immunologiczne mogą być bezpośrednią przyczyną niepłodności. Czy problemy z implantacją zarodka albo nawracającymi poronieniami mogą być wywołane przez czynniki immunologiczne? W jakich przypadkach rozważyć konsultację ze specjalistą - immunologiem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ