X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
Odpowiedz

Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤

Oceń ten wątek:
  • Annamaria Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_Dior wrote:
    Jestem ciekawa, czy nadal mam torbiel na jajniku

Lady Dior, ja tak na szybko - nie liczyłabym na to w ogóle, bo u mnie od 18 tc macica jest tak duża, że dawno jajniki schowały się za nią. No po prostu zwyczajnie nie widać ich na obrazie usg.. także ten.. powodzenia z całą resztą, ale torbiel na jajniku zostaw sobie na po porodzie :)

Baśka, extra z pomocą przy malowaniu! Też bym już nie chciała czekać :)

Endzi, ale masz buszowania! Daj znać, ile z tego się nada, czy jesteś zadowolona :)

Lady_Dior lubi tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

MTHFR_677C T i PAI-1 4G hetero

:) wegemama :)

NHRLp2.png
  • Jagodowa Mama Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja też dziś tak na szybko bo za sobą mam kiepską noc (znowu😔) a przed sobą intensywny dzień.

Lady_ Dior, witaj w PL, naciesz się rodziną ❤️. Mam siostrę za granicą od 14 lat i na 99.9% zostanie tam na stałe, wiem co to rozłąka...

Kredka, może w końcu pozwolą Ci wyjść, trzymam za to mocno kciuki 👍.

Endzi, powrót do rzeczywistości, co? Ale ile zabawy przed Tobą z tymi ubrankami 😁👍👍👍. Super!

Endzi, Lady_Dior lubią tę wiadomość

• adu Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Dior, owocnego pobytu w Polsce :) a pisałaś o rozjaśnianiu włosów - ja się na tym nie znam w ogóle, bo nigdy nie farbowałam:)

Endzi, ale masz towaru. 😁 Super, ze wyjazd mimo pogody udany :)

Jagodowa, mam nadzieję, że w końcu przyjdą lepsze noce dla was!

Baśka, super, ze będziecie mieć pomóc przy malowaniu!

Leniwa ta majówka była, ale było fajnie. :) Nadia sobie chyba faktycznie robila weekend, bo wczoraj wieczorem juz trochę moxnoej pukała:) mi się okropnie oddycha od wczoraj, chhba jakoa leży tak, że mi coś uciska. Dramat. :p

Jutro mamy prenatalne. :) a wczoraj zaczęłam 3 trymestr, 7 miesiąc! Ale to leci!

Endzi, Jagodowa Mama, Baśka 89, Lady_Dior lubią tę wiadomość

👧 07.2021
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przejzalam 4 pudełka i już nie mam siły 🙈 posegregowalam sobie rozmiarami. Muszę jeszcze zdjąć ciuszki ze strychu i po wynosić tam te większe rozmiary. Czas mi zleciał przy tym nie wiadomo kiedy 🤨

Jeszcze muszę przywieźć ciuszki od mojej mamy i już to razem uprać. Teściowa też coś na kupiła ale powiedziała że da mi po porodzie żeby miała z czym do nas przyjść 🙈 Na razie nie będę prac bo muszę nadrobić pranie z całego tamtego tygodnia jeszcze.

Adu czas leci niesamowicie ja w niedzielę też zaczynam już 7 miesiąc 😲 Powodzenia jutro na prenatalnych 😍

Annamaria jeżeli chodzi o ciuszki to większość się nadaje. Jest kilka poplamionych ale na razie upiore wszystko i w razie jak się nie odpierze to wtedy będę je odkładać. Ogólnie córki mojej szwagierki są z listopada więc mam kilka małych kombinezonów ale to raczej na lato nam się nie przyda. Więc też pójdą na strych i będą czekać na lepsze czasy.

Do kupienia mam jeszcze materac do łóżeczka, prześcieradła, pościel, otulacz do gondoli, apteczkę, pojemniki na pokarm. No i chyba na chwilę obecną to tyle 🤔Chyba że sobie o czymś przypomnę jeszcze. A i jeszcze te biustonosze z hm chciałam 🙂

Jagodowa tak powrót do rzeczywistość niestety. Trzymam kciuki aby dzisiejsza noc była dużo lepsza ✊

Jagodowa Mama, Baśka 89 lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Jagodowa Mama Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adu wrote:
    Jagodowa, mam nadzieję, że w końcu przyjdą lepsze noce dla was!

Dzięki, ale wiesz? Biorąc pod uwagę, że już tak niedługo urodzi się maleństwo, myślę, że lepsze noce już BYŁY 😁😂😂...

Endzi, Annamaria, adu lubią tę wiadomość

• Annamaria Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzień zepsuł nam jeden z braci mojego M, jeden z tych słynnych szwagrów, o których wam pisałam.

Mój M jest 2 dni po szczepieniu jednodawkową, ma za sobą. Że oni uważają to za spisek to wiemy od dawna, ale dziś jeden przegiął. Zadzwonił do mojego M do pracy (on sam nie pracuje, ma ponad 50 lat i siedzi na garnuszku u swojej mamy staruszki i jedyne co robi, to czyta afery w internecie) i powiedział mu, że wyczytał gdzieś, że wystarczy że osoba w ciąży przebywa blisko obok kogoś zaszczepionego i ta szczepionka u kogoś obok oddziaływuje tak mocno, że ciężarne dostają krwawienia...

Czujecie gościa...?! No walnęłabym w pysk za takie coś. Nie dość, że bzdury, to po pierwsze jaki on ma cel w tym? Mam się wyprowadzić, czy co? Nie chodzić do sklepu, bo broń boże natknę się jeszcze na kogoś zaszczepionego, jezuuuuuuu.... i na pewno nie rodzić w szpitalu bo przecież na sam widok zaszczepionej służby zdrowia można dostać krwotoku... Nie no, dziś same przekleństwa mi się cisną na usta....!!!! Jakbym mogła, to dziś, na tych emocjach bym go najchętniej gdzieś zgłosiła, bez kitu, za głoszenie takich szkodliwych oszczerstw... No po prostu.. Mój jest tak wściekły, że szkoda gadać, ale do tego gościa NIC nie dociera... :/

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

NHRLp2.png
  • Monika87 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Jak Wam minął weekend majowy ? U nas na totalnej nudzie zimno, padało nawet na spacer się nie dało wyjść więc tylko jedliśmy 😭

Lady Dior witaj w Polsce :) dobrze, że sobie zrobisz badania,oby wszytsko było w porządku :) 🤞

Endzi ile pudeł, skąd masz te dostawę ?
    Kredka trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala 😘 może wreszcie Cię wypuszczą.
    My kupilismy łóżeczko w weekend (te same co Adu - bo wygląda super i jest z szufladą i cena przystępna) i materack ale oddzielnie na stronie chyba magicznypokoik z firmy Havea Lateks-pianka nazywa się baby Max czy jakoś tak. Dodatkowo dorzucają jakiś kocyk w gratisie . Fakt że do tanich nie należy ale czytałam opinie na grupie sierpniowej i polecają, więc wzięliśmy.

Czekam teraz przed gabinetem bo dziś konsultacja u mojego gina. Wreszcie synka zobaczę 💙 stresuję się bo mały dziób malo się rusza i matkę stresuję ...

A tu przed wyjściem ;)
    https://naforum.zapodaj.net/d3be8fdf1dca.jpg.html

kredka, Annamaria, Endzi, Baśka 89, Lady_Dior, Snowflake, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria, 🤬🤬🤬🤬 Boże co za typ! Moja siostra jest równie glupia, to sreko antydzczepionkowiec foliara i w ogóle.. także rozumiem doskonale Twoja złość! Okropny czlowiek!

Monika, tez mi się wydaje, że to łóżeczko będzie super 😁 ja się waham, czy brać materac hevea czy fiki miki :) trzymam kciuki za wizytę, pieknie wyglądasz! A pisałaś ostatnio o spodenkach pod sukienkę, że super-nooo, mi to życie ratuje 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2021, 16:23

Baśka 89, Monika87 lubią tę wiadomość

👧 07.2021
  • kredka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria skąd ludzie takie głupoty biorą to ja nie wiem a że nie mają wstydu ich powtarzać i różności dalej to już w ogóle brak mi słów. 🤦🏻‍♀️

Monika aleś się wystroiła! 😍

Zmienili mi salę i od wczoraj jestem z dziewczyną po terminie, która od wieczora ma skurcze i brak rozwarcia. Jakbym rodziła pierwszy raz to już bym na bank stąd przez okno uciekła. 😅

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Annamaria Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za ojojanie.... nie no, mój M mu napisał ostro, bo telefonu nie odbierał i M ma nadzieję, na spokój od jego wizyt przez jakiś czas... :/

Monika, aleś ty piękna!! I ta sukienka chyba mega wygodniusia, co? Na taką wygląda :)

Snowflake, jak ci tam dziś? Jak humorek?

Z tych nerwów zapomniałam, że dzień nie był aż taki zły. Byłam w lumpku :) postaram się wam pokazać zaraz , większość na od pół roczku wzwyż, ale i tak wzięłam.. jakoś mnie urzekły..

771cb3e5d5e2.jpg

cbf68ed7f629.jpg

85e8ec6e2d7c.jpg

b641f25eee43.jpg

9de2bfe52c8a.jpg

I jedyne maluszkowe.. 😍

fedd5e1a27bd.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2021, 16:50

Endzi, sandrina22, kredka, Baśka 89, Lady_Dior, Snowflake lubią tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

NHRLp2.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika dostawa od mojego męża siostry 😁 ubranka od 44 do 92. Ogólnie tych od 74 nie przeglądałam bo już mi głowa zaczęła parować 🙈
    Tych najmniejszych to małe ilości bo ich najmłodsza postanowiła miesiąc wcześniej wyjść z brzucha no i kilka takich się też znalazło.
    Pięknie wyglądasz daj znać jak tam po wizycie kawaler się reprezentował 😍

Annamaria niektórym to na dekiel wali na prawdę 🙈 Współczuję szwagra i jego wymysłów 🙄 Ehh nie ma co się takim przejmować bo tylko nerwa psuje..

Kredka miejmy nadzieję że niedługo wyjdziesz z tego szpitala. Masz dodatkowe ubezpieczenie na życie? Zawsze to jakis dodatkowy pieniądz bybyl za pobyt w szpitalu 🙈

Adu o tych bermudach to i ja pomyślę bo moje uda w lato też mnie lubią obcierać 🙈 No i wiecznie w spodenkach dłuższych chodziłam a przy sukienkach to już ciężko jak się człowiek paruje między nogami.

U mnie była teściowa na chwilę bo jej się nudziło w domu i postanowiła sobie kółko zrobić samochodem i zajechała na chwilę. Akurat wtedy jak sobie drzemkę zaczęłam robić 🙈 Ona ma zawsze wyczucie czasu 😅

Lady u mnie wiązadła cały czas dają o sobie znać i chodzę dalej jak 🦆🦆. A jak u Ciebie lepiej trochę?

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria, dobrze zrobil Twój M. :) Swoją drogą u Ciebie z dziećmi będzie na odwrót niż u mnie w domu - jest nas 4 dziewczyny i jeden chlopak, plus wiadomo rodzice. :) bardzo fajne zakupy!

Endzi, to u Ciebie na bogato z ciuchami jak i u mnie 😅 a ja i tak kupuje jak glupia 😂 ale ćśś😂 polecam ten spodenki, dla mnie one są bardzo komfortowe. Można szybko przeprac, są bardzo cienkie, więc raz dwa schna. Tesciowa Ci się udała, nie cierpię jak ktoś zaburza mi drzemkę. 🤪

Mam potwierdzone, że jutro maz na pewno wejdzie na wizytę! Jejku, jqk się cieszę, po raz pierwszy zobaczy nasza córeczkę tak na żywo, na ekranie, a nie tylko na zdjęciu ❤ mam nadzieję, że lekarz da radę wszystko pomierzyć, że ona nie bedzie za mala jeszcze. I że może uda się jakieś zdjęcie 3d. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2021, 17:01

Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość

👧 07.2021
  • kredka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria Ty to zawsze jakieś perełki wynajdziesz! 😉

Endzi tak mam dodatkowe ubezpieczenie. Śmieje się, że uzbierała się już z niego już całkiem dobra sumka i w ramach rekompensaty za moje męczarnie po urodzeniu zostawiam małą tacie i lecę na jakiegoś lasta w ciepłe kraje się byczyć i pić drinki z palemką. 😅😅😅 Nie No żartuje ale próbuje nie zwariować przez to wszystko.

Adu ale ekstra, że będzie mógł wejść! A już takie w 3D to w ogóle bajer bo czasami panowie to tak średnio potrafią sobie wyobrazić maluszka. Na pewno będzie zachwycony! 😊😊

Baśka 89, Endzi lubią tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu super że macie możliwość wejścia razem❤️ Zawsze to fajnie zobaczyć minę męża jak patrzy na monitor i co tam się dzieje. My niestety nie mamy takiego szczęścia. A co do teściowej to ogólnie jest spoko 😁 Ale ja w dzień bardzo rzadko śpię więc się pewnie nie spodziewała tego. A z drugiej strony taka 15 min drzemka jest lepsza niż spanie dwie godziny. Bo ja później na noc zasnąć nie mogę 🙈

No tak ciuszków jest sporo ale jak podzieliłam na rozmiary to wcale jakoś bardzo dużo tego nie ma 😁

Babcia jak to zobaczyła to stwierdziła że z 10-cioro dzieci by na tym wychował.. I mówi wcześniej do mnie żebym teraz policzyła ile to pieniędzy na to poszło 😲 To jej powiedziałam że nie moje to nie będę liczyć. Ja wiem ze kiedyś były inne czasy ale nie lubię jak ktoś mi się wtrąca do mojego życia 😁
    Też jak będę miała ochotę to jeszcze coś dokupię 😛

Annamaria nie ważne że większe ubranka ważne że cieszą 😁 Widać efekt kwiatowy i Twój styl w tych ubrankach 😍

Ja jutro idę na szkole rodzenia i mamy temat mieć o porodzie. Ciekawe co tam będzie mówiła ciekawego położna.

A dziewczyny powiedzcie mi jak Wasi mężowie/partnerzy znoszą Waszą ciążę? Mój mąż dba o nas bardzo ale czasami mam wrażenie że już ma dość tej całej ciążowej otoczki 😁 Chociaż powiem Wam że ja czasem też i chciałabym aby już było po porodzie 🙃🤷‍♀️

Baśka 89 lubi tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Monika87 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie 980 gram zdrowego dziecia 💙😁
    W dodatku tak się ułożył że nogi ma przy główce - doktorek powiedział, że dziecko guma 🤣
    Ogólnie wszystko w porządku ,wymiary, waga ok więc nic tylko się cieszyć. Pytałam o te ruchy bo dziś mnie ten mój dzieć zdenerwował 😁 no i doktorek powiedział że ogólnie ze względu że jest jescze malutki i ma takie ułożenie a jescze dodatkowo mam to łożysko wysoko na przedniej ścianie i trochę tłuszczyku to dlatego mniej tych ruchów odczuwam. No i się uspokoiłam. Uff...

Pytałam też o szczepienie przeciwko covid no i powiedział że jest ono zalecane ale decyzja należy do mnie. A Wy się szczepicie ?

USG 3 trymestru mam 25 maja :)

AnnaMaria co za kolo! Z całym szacunkiem ale on chyba ma nierówno pod sufitem ? Dla mnie jest to jakieś oderwane od rzeczywistości to co on mówi. Weź olej typa. :/ Nerwy nic nie dadzą :(
    Sukienka mega ! Kupiłam ją kiedyś na wyprzy z Reserved za 3 dychy 😁 idelanie się nadaje w ciąży :)
    Piękne ciuszki kupiłaś ❤️ wszytskie takie kwiatowe 😍

Adu super, że jutro wizyta i że mąż z Tobą wejdzie :) to będzie dla niego czad.

Endzi co do mojego męża to w sumie wiele się nie zmieniło ale sam się we wszystko wkręcił, ogląda wózki, foteliki. Kupił mi ostatnio niespodziewanie butelkę filtrującą w biedrze bo opowiadałam mu co muszę zbadać do szpitala 😁 także jest zaangażowany choć na początku musiałam go trochę do tego pchnąć. Ogląda ze mną szkołe rodzenia, gada że mną na różne tematy dot. dziecka itp. ale się ogólnie też stresuję. Ostatnio mówił że musimy przetestować drogę do szpitala 😁 żeby w stresie wiedzieć co i jak 😁

Lady_Dior, Annamaria, sandrina22, kredka, Endzi, Baśka 89, Snowflake, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem 😊

Annamaria jeju nie dość, że teściowa toksyczna to i szwagier do d.... 🙄 Oj jak rodzina potrafi wkurzyć....
    Co do tej torbieli, to lekarz stwierdził, że nic nie mam-mimo, że wspomniałam o tym już po usg, bo zapomniałam 😂 Pewnie w ogóle nie widział ale on twierdzi, że dużo kobiet ma torbiele na jajniku i one znikają same i mam się nie stresować.

Ogólnie jestem bardzo niezadowolona z wizyty, bo lekarz w ogóle mnie nie słuchał. Usg zrobił mega szybko - zmierzył tylko główkę, która jest parę dni do przodu w stosunku do daty z om., ułożony jest nadal główkowo i niech tak pozostanie. Ledwo przyłożył głowice i mówi "o widzę, że córeczka" taaaa ja mówię "jaka córeczka" a on "a to synek mi być?" ja mówię " no jest synek na 100%" No to zajrzał drugi raz " a no faktycznie - jest tu siusiaka o widzi pani"
    Naprawdę mnie zawiódł ale nawet pisać się mi nie chce...

Endzi mnie nadal boli lewa pachwina i już mam schizy, że nie przestanie😒 co do ft3 to dawno nie robiłam ale zawsze miałam ładnie w normie.
    Jeju ile paczek🙈🙈🙈 Jest co ogarniać😂

Monika87 śliczny brzuszek 😁 No jeśli łożysko masz na przodzie, to faktycznie ruchy mogą być słabo wyczuwalne ale lepiej chyba tak niż miałabyś mieć siniaki na zebrach 😂😂😂😂

Co do moich wyników, to jedynie magnez mam nisko ale nie dziwi mnie to kompletnie, bo nie suplementuję. Teraz planuję zacząć brać trochę więcej. Hemoglobina ponad 12,więc ok, żelazo 137 choć bardziej powinnam patrzeć na ferryty ę, której nie badałam. OB mam 25 norma do 12 - wiecie czy ob może być w ciąży na wyższym poziomie niż poza ciążą, bo ja nawet nie wiem 😂 No i ft4 niziutko i nie wiem, czy zwiększyć sobie dawkę, czy nie....

Jagodowa mama No taka rozłąka jest straszna-zwłaszcza, że jestem bardzo zżyta z siostrami🥺

Baśka 89 lubi tę wiadomość

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙

2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jeżeli chodzi o szczepienie to my z mężem mamy taki zamiar ale dopiero w czerwcu możemy aż minie 3 miesiące od pozytywnego testu. No i mam nadzieję że dzięki temu mąż będzie miał możliwość wejścia do szpitala aby mnie wspierać i zobaczyć małą jak się urodzi.
    Cieszę się że maluszek zdrowy :) Fajnie że Cię lekarz uspokoił i nie będziesz się martwić :) To najważniejsze bo stres nie jesyt nikomu potrzebny.

Lady ehh tak liczyłaś na tą wizytę a tu taka olewka.. Ci lekarze to czasami na prawdę brak słów na nich.. Pewnie się chłopowi spieszyło i dlatego tak szybko i byle jak ;/ Najważniejsze że wyniki w porządku masz a z ft4 nie pomogę bo ja to się nie znam na tych tarczycowych :D Biorę tylko leki takie jak każe endo :D Współczuje z pachwinami mnie już ponad 2 tyg bolą :( Mam nadzieje że to nie spojenie łonowe tak jak dziewczyny pisały ostatnio i że gin powie że nic się tam nie dzieje złego :( Także trzymam kciuki aby szybko minęło. A pudeł sporo ale 2 nawet nie otwierałam bo z dużymi rozmiarami i polecą na strych jutro.

No to wstawię Wam jeszcze dwa zdjęcia które mi mąż zrobił ;) Aczkolwiek myślałam że będzie ich trochę więcej no ale ja nie umiem pozować do zdjęć a jak się za bardzo uśmiecham to mi drugi podbródek wychodzi i średnio to wygląda ;/

https://ibb.co/kSgctWB
    https://ibb.co/7QB9H6M

sandrina22, Baśka 89, Snowflake, Jagodowa Mama, Monika87 lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • kredka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika87 super, że na wizycie wszystko ok! ☺️

Lady No to się faktycznie ten lekarz za bardzo nie popisał u Ciebie. 🙄 co do tarczycowych to też się nie znam za bardzo. 🤷🏻‍♀️

Endzi walić drugi podbródek, będziesz miała super pamiątkę! 🥰 A co do męża to widzę po nim, że on przez te moje wszystkie akcje od początku i teraz te szpitale, jest tak strasznie zestresowany tą ciążą że coś okropnego...

Endzi lubi tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Baśka 89 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2021, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ale już duży dzidzius 😍 który ty jesteś tydzień?
    Ja mam 3prenatalne 19.05 i jestem taka ciekawa ile wazy że normalnie zżera mnie ta ciekawość 😂😂😂

Lady właśnie takiego mam mojego lekarza 😓 jak ostatnio zapytałam ile wazy to pokazał mi ekran i obwód główki i centylem miałam se odczytać a ja za chuja tak nic nie widzialam bo nawet nie powiedział gdzie mam patrzeć 🙄🙄🙄 no burak i tyle... Żadnej więcej ciąży u Niego prowadzić nie będę !!! a planuje jeszcze jedna 😉

Monika świetna kiecka i ten kolor 👌 pikobella 😍

Kredziu wcale się nie dziwie mężowi że się stresuje ta ciąża.Mysle że po porodzie ulży mu jak diabli ☺️☺️☺️

AnnaMaria ale świetne ubranka a body z ciasteczkowy potworem skradły nie serce 💓

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgrwd03fqx.png[/link]
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 5 maja 2021, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:18

Baśka 89, Endzi, Monika87 lubią tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ