Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
Odpowiedz

Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤

Oceń ten wątek:
  • sandrina22 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake nie, my bez planów zdjęciowych.
    Jakoś nie przepadam za stanem ciąży, żebym potem chciała jakieś zdjęcia z tego okresu oglądać.
    A Belzebubio póki co ok - nie bardzo chce do domu wracać 😂 a jak wróci jest mega nieznośny, bo zmęczony a zdrzemnąć się nie chce 🤦

Miłego dnia wszystkim 😘
    Zmykam ogarnąć potomka i lecę się na krztusiec szczepić.

l22n8rib4ir19qsz.png

dqpr9vvjd8qbaglu.png
  • Monika87 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek, czemu ja nie mogę spać jak mogę sobie na to pozwolić 😭

Snowflake ja najpierw myślałam o tych super sukniach ale jak mi jedna fotograf powiedziała o sesji lifestyle - takiej bardziej naturalnej, na kocyku z czułymi gestami , dużą dozą miłości to teraz nic więcej nie chcę 😍
    Uwielbiamy się z mężem przytulać, dawać sobie buziaki , dotykać . U nas nie ma tak że siedzimy bez dotyku drugiej osoby każde z nas ma taką potrzebę że nie ma dnia bez takich gestów :) więc motyw takiej sesji jest dla mnie mega ! No i plener oczywiście bo teraz jest tak pięknie na dworze że żal iść do studio :)
    I wybraliśmy zupełnie kogoś innego bo poleciła mi ja moja koleżanka u której sama niedawno robiła taką sesje :) dała nam konkurencyjną cenę i będą dwie sesje jedna ciążowa potem noworodkową 💙 i za dwie 600 zł więc uważam że to mega tanioszka :) oczywiście makijaż i fryzura we własnym zakresie ale to z tym sobie dam radę :)

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • Monika87 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake Twój pomysł na sesję też jest super z tymi farbkami 💙 mega zabawa dla Twoich dzieciaków i dla Was :) w dodatku pełna uśmiechu i radości :) fajny pomysł :)

Adu, Endzi co do nagości ja sobie taką sesje zrobiłam przed ślubem dla męża :) nie był zły a raczej taki zdziwiony że zrobiłam sobie taką sesje w bieliźnie i prawie nago :) podobała mu się :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 07:48

Endzi, Snowflake lubią tę wiadomość

thgfyx8dsqgcpg35.png
  • kredka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello! ☺️
    Nie było mnie wczoraj bo miałam zakręcony dzień, byłam na badaniach krwi (hemoglobina w miesiąc poszła z 9,6 na 10,4- szału nie ma ale zawsze coś) a potem sadziłam kwiatki. 😄

Baśka super, że wszystko ok i mały człowieczek ma się dobrze. ☺️☺️

Mówicie o sesji, ekstra! Ja co prawda nie lubię pozować do zdjęć ale fajnie mieć chociaż kilka fot. Niestety przez to wszystko co się u mnie działo niczego nie zaplanowałam a teraz to już raczej się nie załapie na żaden termin. W poprzedniej mąż zrobił mi foty i naprawdę wyszły piękne. Może teraz też mi kilka cyknie tak żeby tylko mieć cokolwiek.

Monika87 lubi tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake mój mąż to bardziej tak hobbystycznie robi zdjęcia. Kiedyś siostrze robił z pierwszym dzieckiem jak była w ciąży i w sumie ładnie mu to wyszło. A tak ogólnie to murarz, tynkarz, akrobata 😁 Wszystkiego po trochu się czepia i w większości wszystko mu wychodzi. 🙂 Snowflake na pewno to będzie inna sesja z dziećmi niż z samym mężem ale myślę że też będziecie zadowoleni z efektów.

Monia taka sesja lifestyle też jest super pomysłem 😍 Oglądałam takie sesje i bardzo ładnie to wygląda 🙂 Także na pewno będziecie zadowoleni.

Kredka samemu też można coś fajnego stworzyć i wcale nie trzeba do tego studia. A pewnie synek tez byłby podekscytowany z takiej sesji 🙂 To będzie fajna pamiątka dla Was 🙃

Sandrina powodzenia na szczepieniu 🙂

Ja to pewnie dopiero w czerwcu gdzieś męża na sesję wyciągnę. Marzyła mi się w kwitnącym sądzie ale to trzeba by było już to robić. A też podoba mi się w lesie taka klimatyczna sesja 😁 Ale może jak już będziemy mieli ten drugi pokój to jakaś sesja na łóżku w jakimś body czy bieliznie też wleci. Ahh no piękne są te sesje ale to właśnie dobrzeby było mieć jakiś kącik do tego. No i żeby babcia w tym czasie do nas nie wbiła bo zawału dostanie 🙈

Monika87, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biszkopt już upieczony spokojnie sobie czeka. A teraz nie wiem za co się zabrać. Za sprzątanie domu? Pakowanie torby do szpitala, uczenie się na egzamin? Ehh za dużo tego wszystkiego ale chyba najpierw muszę ogarnąć dom bo mąż zacierał ściany i się na kurzyło bo taśma się odkleiła z drzwi foliowych..
    A zanim będę mogła torbę pakować to muszę jeszcze prasowanie zrobić 🙈

Czasami przydałaby się jakaś sprzątaczka która by za nas zrobiła te wszystkie domowe obowiązki 😅

Adu jak tam Twój biszkopy? Zrobiony już?

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, kurcze to świetna cena! Naprawdę! :) mi się sesje lifestyle bardzo podobają, sama takie najbardziej lubiłam robić:) maja ogromną magię 🥰

Mojemy mozemowj by się na pewno takie xos spodobało, tak prezent, sensualna sesja. Ale ja poza ciaza jestem jednak gruba, tylko teraz się czuje fajnie z brzuchem, mimo że jest duży i mam pełno rozstępów. 😊

Endzi, moj biszkopt juz przełożony, wieczorem tynkuje, a jutro zalewam galaretka. :) zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale ostatecznie przełożyłam dżemem porzeczkowym a na to smietana i mascarpone i obie warstwy takie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 14:31

Endzi lubi tę wiadomość

l22n9vvj7w8s7hd1.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu na samą myśl mi ślinka cieknie 😅 Ale bym zjadła coś słodkiego ale nie ma mowy. Będę się dzielnie trzymać a co 🙈 Wciągnę co najwyżej płatki z mlekiem tylko czekam aż mi podłoga wyschnie bo zabrałam się za sprzątanie.
    Do mnie ciocia dzwoniła ze jak nie mam siły to nie muszę tego tortu robić że coś tam ogarnie w razie co 😅 Się zdziwiła jak powiedziałam że już biszkopt upieczony 😁

Wczoraj z siostrą namawialysmy mamę żeby sobie założyła aplikacje randkową. No i mówię do niej że może w końcu poznasz jakiegoś normalnego faceta😅 I dzisiaj siostra jej ściągnęła i już z kimś tam nawet pisze podobno 😁 Mam nadzieję że będzie to ktoś normalny 🤭 Zresztą spotyka się już 6 lat z tym warchlakiem na którego brak mi słów.. A ona jest młodą 43 letnią kobietą ( tak bardzo wcześnie mnie urodziła) której się coś dobrego należy od życia 😁 Także trzymam kciuki aby ktoś się odpowiedni znalazł.

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:35

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi, ja uwielbiam płatki z mlekiem 😁 super pomysł z mamą, niech próbuje, bo naprawdę hest młoda babeczka!

Snowflake, na zakupach to czas jednak szybko leci 😁

Kurde, 3 dzień czeka na mnie prasowanie małej rzeczy. Już nawet przytargałam to do salonu, żeby mieć to cały czas na oku.. I nic to nie daje 😂😂

Endzi lubi tę wiadomość

l22n9vvj7w8s7hd1.png
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:36

Endzi lubi tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja troszkę uprasowalam, ale dosłownie chuba 7 rzeczy. Ja nienawidzę prasowania, naszych rzeczy w ogóle nie prasuje, małej prwnir tez nie będę 😂😂 ale chociaz te pierwsze chce jej ogarnąć 😂 nie wiem czemu moj maz nadal tego nie zrobił, to on u nas prasuje, a wcale go ta gora prania nie wzrusza 🤷‍♀️😂

Siostra mnie pyta o baby shower.. kiedyś powiedziałam, że bardzo bym chciała, a teraz jak idzie co do czego, to już chyba nie wiem 😂 bo jak myślę, że muszą się wykosztować bo będą chciały coś kupić to po co 🤷‍♀️ Ja jestem trochę głupia w tym temacie, bo wszystko wszystkim zawsze organizuje, place, a sama jakos nie umiem tego przyjmować.

Endzi lubi tę wiadomość

l22n9vvj7w8s7hd1.png
  • sandrina22 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi toć twoja mama tylko kilka lat ode mnie starsza!! Młoda babeczka! Oby warhlaka kopnęła i spotkała kogoś naprawdę wartościowego 🤗

Snowflake teraz z bobasami możecie sobie rodzinne sesje robić. To też jakaś odmiana, że nie tylko z mężem czekacie na maleństwo,ale cała rodzinka go oczekuje 🥰
    A Piernik to kuma, że będzie starszym bratem? Bo Belzebubio to chyba się z siostrą nie polubi. Póki co darzy mój brzuch nieskrywaną niechęcią 🤦🤷

Adu ja też nie lubię prasować. Pierwsza rzecz na jaką zwracam uwagę w sklepie przy zakupie ubrań - czy nie trzeba prasować 😂
    Ale małej te pierwsze miesiące będę. Starszakowi z pół roku prasowałam, bo niby proszki bobasowe a coś tam go czasami uczulało 🤷

Jagodowa jak atmosfera w domu? Oczyszcza się powoli? Tak czy inaczej ściskam mocno 😘

Btw tak mnie po szczepieniu ręka boli, że mam ochotę ją sobie odgryźć 😡😡😡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 21:07

Endzi lubi tę wiadomość

l22n8rib4ir19qsz.png

dqpr9vvjd8qbaglu.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu dobrze niech tam siostra działa z tematem :) Tym bardziej jak piszesz że często Ty coś organizujesz. Tobie też się coś od życia należy i skoro siostra chce to niech robi :) Ja też lubię organizować różne rzeczy :D Teraz też miałam trochę swojego udziału w kajakach a sama raczej tam nie pojadę. Także nie przejmuj się że wydadzą na Ciebie pieniądze bo takie okazje nie zdarzają się zbyt często :)

Sandrina no moja mamuśka młoda babka jest, tylko 16 lat różnicy między nami jest :D Siostra pisała że już tam z kimś nawet piszę i że się uśmiecha do telefonu :D Także może będzie jakiś progres :)
    Ehh nie dobrze z tą ręką że Cie boli miejmy nadzieje że to tylko dzisiaj tak. A tak po za tym to droga ta szczepionka na krztuśca ?

Snowflake zakupy mogą zmęczyć niestety ;/ A jeszcze budowlane to tym bardziej. Ja jak z moim chodzę czasami po leroyu i on pójdzie tylko po jedną czy dwie rzeczy to jeszcze zwiedzimy pół sklepu bo musi wszystko pooglądać :D U nas mały progres bo panele zamówione i zaliczka zapłacona <3 Co do talentu do pieczenia to ja wiem czy on jest :D Czasami coś tam zrobię ale nie za często bo mój to nie za bardzo ciasta jada a ja to sama jak ptyś jakiś jestem :D Więc tyle co na jakieś okazje mogę coś zrobić. Ale w sumie lubię to robić aczkolwiek cukiernikiem nie chciała bym być. Wystarczy że się na mamę napatrzyłam jak przychodziła z pracy styrana a po tłustym czwartku to już całkiem ;o

A ja zaczęłam pakować walizkę i na razie rzeczy takie higieniczne i kosmetyczkę. No i powiem Wam że się nie zmieszczę i będę musiała wziąć mniejszą torbę. Zrobie tak jak kredka pisała że tam będą rzeczy do przebrania się na oddział od razu i dokumenty też. Takie które będę musiała mieć pod ręką. No i jeszcze to nieszczęsne prasowanie mnie czeka moich i bejbisia rzeczy do szpitala.
    No nic dobrej nocy Wam życzę <3

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • sandrina22 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi szczepilam się Bostrix i kosztowała 120zl 🤦
    A z ręką pielęgniarka mnie ostrzegała, że będzie boleć, ale nie myślałam że aż tak 😒

O ja ostatnio z ciekawości mniejsza torbę spakowałam z grubsza (koszula, szlafrok, skarpety, klapki, kosmetyczka itp) i zaczęłam się zastanawiać jak poprzednio zmieściłam się tylko w walizkę 😱 Chyba zostawię pakowanie na ostatnią chwilę 😂😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 22:08

l22n8rib4ir19qsz.png

dqpr9vvjd8qbaglu.png
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 20 maja 2021, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja tak na szybko jak zwykle ale ostatnio nie ogarniam i trochę mnie to przeraża 🙄

Snowflake dziękuję za komplement 😌 a co do włosów, to niech Ci się szybko odechce 😂 Naprawdę nic fajnego, bo to jednak dużo roboty przy tym.

Jagodowa mama ehh No to faktycznie kubeł zimnej wody dostałaś 😒 Tu naprawdę jest ważna szczera i otwarta rozmowa a wiem, że nie każdy potrafi rozmawiać. Mój np. nigdy nie widzi problemu-takie luzackie podejście ma. Zawsze gdy go o coś proszę, by to zmienił (np. nie bawił się tel. na oczach córki) to obiecuje, że to zmieni a tego nie robi. Rozmowa z moim nie ma sensu, bo po prostu wysłucha, obiecuje a zmian nie ma...
    Mam nadzieję, że u Was jakoś się ułoży, że atmosfera trochę lepsza i się dogadacie😘

Monika87 dzięki za komplement 😊 w tej ciąży wyglądam znacznie gorzej😂 tzn twarz na której mam jakieś drobne wypryski na policzkach, gdzie nigdy w życiu nie miałam w tym miejscu. Dobrze, że odnalazłam swój podkład must have i po prostu idealny dla mnie. Czemu mi to zajęło tyle lat😂😂😂

Co do sesji zdjęciowej to mam ciążową i noworodkową. W Polsce dałam zrobić taki album-wiecie taka książka jakby z tektury❓❓❓ Jest to tak piękna pamiątka, że oh i ah. Teraz też by wypadało ale ja z moim też na ostrzach jesteśmy i nie wiem, czy dojdziemy do ładu zanim urodzę 😂

Jutro mam na 8 krzywą glukozową i mam nadzieję, że zrobią mi 3punktową nie 2 jak 2lata temu🙄 Pisze, że mam przez 12godz nic nie jeść ale nie stosuję się do tego, bo nigdy nie miałam takiej przerwy w jedzeniu i na pewno by mi cukier na czczo w kosmos wywaliło. Także 10godz.powinno starczyć uważam.

Endzi ta moja poduszka chyba za duża jest. Ona jest na całe łóżko dosłownie i wczoraj już na niej nie spałam, bo ja się tak wiercę. A to siku a to do dziecka a to bezsenność ahhh szlak by to trafił 😫

W ogóle często budzę się na brzuchu, co czasem mnie przeraża. Też budzicie się na brzuchu❓Czujecie dyskomfort❓

Baśka89 No jaka piękna waga synka😁 Ja kupiłam 5ciopak bodow na 50 ale chyba będą za małe 😂
    W ogóle się przeraziłam, że synek taki wielki jak na ten tydzień ale mam zaznaczone, że wagowo to 74centyl czyli wcale nie tak dużo nie🙂

Sandrina22 to szczepionka na krztusiec taka bolesna❓ Oby szybko przeszło. Ja mam wizytę 9.06 i w sumie myślałam o tym szczepieniu No ale muszę jeszcze pomyśleć.

No nic muszę lecieć do wyra, bo na krzywą niby trzeba być wyspanym nie🤪❓ Dobrej nocy wszystkim 🙂

Edit. Snowflake co do imienia to nadal nie mamy 😐

Endzi to Twoja mama jest tylko 5lat starsza ode mnie 😁 Młoda kobieta - niech się jej poszczęści 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 23:40

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙

2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:36

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem 🙂

Sandrina to w sumie kosztowna tą szczepionka ale patrząc na skutki jakie mogłyby być jak by mała zachorowała to bezcenny. Ja musze też przypomnieć się mojej gin o tym bo ostatnio zapomniałam. Co do pakowania to powiem Ci ze jak zaczęłam się wczoraj pakować to jednego dnia na to niestety nie starczyło. Co prawda zaczęłam późno ale masakra z tym jakąś jest.

Lady kciuki za krzywą cukrową ✊ Co do budzenia się na brzuchu to mi się już nie zdarza. Ja to raczej budzę się na plecach. 🙈 Co do poduszki to masz rację ciężko się z nią śpi niestety bo są wielkie. Ale spróbuj sobie ją tylko wsadzić między nogi. Tak żebyś miała w udach i przy stopach może tak coś chociaż pomoże. Ja też wstaje w nocy i jak już wstanę to wtedy wrzucam ją w nogi. Chociaż już 3 noc z rzędu spadła z łóżka i mój się budzi czy to przypadkiem nie ja spadłam 😅 Chociaż jeszcze mi się to nie zdarzyło a on się tak rozpycha że to aż dziwne jest 😅 Miejmy nadzieję że z Twoim się relacje polepsza i będziecie mieli okazję porobić sobie też takie wspólne zdjęcia.

Snowflake jeszcze mogłabyś sobie trochę odpocząć przed tym czuwaniem 😉 Jeszcze trochę czasu do porodu 🙂No to i Wy idziecie do przodu z budową. Czas leci w miarę szybko więc pewnie zanim się obejrzymy będzie już wszystko gotowe. Hehe dobre z tymi zębami 😅 Niby się obserwuję dziecko a czesem po prostu czegoś się nie zauważy 🙈

Ja już zaczęłam robic krem z Michałków tylko musi postać w lodówce 6h 🙈 A później trzeba go jeszcze zmiksować z mascarpone. Zaraz się zabiorę za fruzeline też. Także dziś dzień kremów i mas 😁 Mąż tam sobie dalej ściany zaciera także cały czas do przodu. A bejbis tańcuje w brzuszku. Wczoraj jak kończyłam pakować walizkę to tak się zaczęła wiercić że aż mnie zabolało 🙈 Chyba miała dość mojego łażenia 🤣
    Co do chlopow to na razie odpukać u mnie spokój. Chyba ta kwarantanna na nas wtedy tak źle wpływała. Także trzymam za Was kciuki dziewczyny aby wszystko się poukładało ❤️

Miłego dnia wszystkim 🥰

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • sandrina22 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Snowflake dobre z tymi zębami.
    Mnie kiedyś nasza pediatra uświadomiła, że mamy już ząb, jak jej opowiadałam, że póki co nic 😂

Endzi omniom mniom mniom robisz smaka tym tortem😂

Lady powodzenia na krzywej 😘

U mnie noc nieprzespana. Ręka bolała, mała kopała echhh...

l22n8rib4ir19qsz.png

dqpr9vvjd8qbaglu.png
  • Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ciążowy mózg 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ chodziło mi o budzenie się na plecach oczywiście 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Krzywa mi nie poszła niestety. Umówiłam się na krzywą a babka, że ma zapisane zwykłą glukozę i w związku z tym nie może mi krzywej zrobić, bo w komputerze jest, że lekarz zlecił zwykłą glukozę (plus hormony tarczycy) i Lipton. Pobierając mi krew tak się zestresowałam, że krew w ogóle mi nie leciała i chciała mnie 3x kłuć ale ja z tych nerwów zrezygnowałam i muszę jeszcze raz się umówić. Mam nadzieję, że nie przyjdzie mi żadnej kary płacić, bo tu to tak wygląda - umówisz się na wizytę a nie przyjdziesz, to płacisz karę. Ja co prawda przyszłam ale dobrowolnie zrezygnowałam z badania😐

Wiem, że chaotycznie napisane ale nadal jestem WKU.......
    Odezwę się jak ochłonę....

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙

2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
‹‹ 336 337 338 339 340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ