Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodowa Mama wrote:Endzi, Małe Ciche też fajne, na pewno widokowo lepsze niż Biały Dunajec. No i drożej, to fakt. Ale jak mówisz, chłopu nie wytłumaczysz 😀.
A Ty w końcu gdzie byś chciała pojechać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2021, 13:07
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, i z Małego Cichego i z Białego Dunajca i tak i tak musicie dojechać, żeby wejść do TPN - u. Zazdroszczę tych gór. No niby nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy i my pojechali, ALE .. zawsze są jakieś ale ... Z Jagodą byliśmy w Bukowinie, jak miała 7 miesięcy i było bardzo fajnie.
Gdzie ja bym pojechała? Endzi, gdziekolwiek 😂. Ale pogoda mnie przybija a raczej perspektywa, że z dziećmi to już wyprawa z połową domu a przy niepewnej pogodzie to i z całym domem nawet 😆. Z łezką w oku wspominam swoje górskie wypady - plecak, buty i GO! A teraz to już nie takie hop siup. -
Dziewczyny, gdzie was wszystkie wywiało?! Szukam jak zawsze naszego wątku na górze a tu.... W dół, w dół, w dół! Nooo, halooooo, nie może tak być 😀.
I odezwała się ta, co jest teraz na forum raz od wielkiego dzwonu 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2021, 13:45
Endzi lubi tę wiadomość
-
Jagodowa ja jestem 😅
Ale i tak nie mam nic ciekawego do roboty aby mnie tak pochłonęło całkowicie.
No ale autentycznie Monie, Basię i Kredke to wgl gdzieś już wywiało 🙈 Mam nadzieję że wszystko u nich okej.
Co do gór no to wiadomo że z dziećmi to wyprawa życia. Ja też się boję tej drogi bo to jest jednak kawałek ale powiedzieliśmy sobie że dzieci nie będą przeszkodą abyśmy gdzieś sobie jeździli. No i chcemy jeździć w góry w miarę regularnie aby nasze dzieciaki też pokochały góry. Jak na razie jedno które będzie sobie jeździć w wózku tym razem ale może za rok już weźmiemy ją w nosidło i pójdziemy gdzieś dalej 🥰 No ale z dwójką to faktycznie może być ciężko no ale trzymam kciuki abyście się gdzieś wyrwali w końcu ✊😉
Normalnie jestem w szoku moje dziecko poszło spać a ja ogarnęłam cały dom i jeszcze obiad. Aczkolwiek przyniosła mi babcia fasolkę szparagową a tesciowa przyjechała z jakimś mięskiem upieczonym. Więc musiałam tylko ugotować fasolkę i będę musiała podgrzać to mięso i gotowe. Hmm teoretycznie mogłabym jeszcze ziemniaki ugotować do tego ale czy to potrzebne wgl? 😅💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Endzi, nie gotuj ziemniorów, szkoda zachodu 😎
Ja jestem dziewczyny, ale z telefonu to nie pisanie... Jak usiądę do kompa to nadrobię.
Nadal w dwupaku, zabrałam rano dzieci do kina na pasjonujący dla mnie film, czyli.... "Psi Patrol" 🤣🤣🤣 była premiera dziś u nas, i powiem wam że chodzę do kina, średnio raz na miesiąc, ale takich tłumów i pełnej sali to już dawno nie widziałam 😂😳 szok! Dzieci zachwycone, w sumie było super, ja się cieszyłam ich radością był 3 latek, 6 latek i 10 latek i wszyscy szczęśliwiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2021, 15:59
-
sandrina22 wrote:Endzi fajna dresiarka.
Ja dzisiaj Adolfinę w falbanki ubrałam. No ni hu hu jej dziewczęce ubrania nie pasują.
Snowflake zazdro odpieluchowywania.
Belzebubio będzie w pieluchach do 18stki chyba chodził 🙈 żaden ładunek mu nie przeszkadza.
Jagodowa 😘
By się nasze starszaki dogadały.
Adolfina jest po USG bioderek. Wszystko ok.
Ja po kontroli u gina. Też wszystko ok. I miałam dobre przeczucie, że mi kiedyś szwy puściły. Podobno w niczym ma mi to nie przeszkadzać 🤷 zobaczymy co stary na to powie jak kiedyś nam się seksów zachce.
Chociaż już to widzę...my tu bara bara a nagle wchodzido pokoju Belzebubio i "TaTaaaaaa"😂😂😂😂M&M -
Heloł w ten pochmurny dzień.
Podbijam wątek 😁
My dzisiaj jedziemy do babci mojej aby zobaczyła małą ale dopiero jak mąż wróci z pracy. Wydrukowałam też jej kilka zdjęć aby miała bo nie widzimy się za często a na telefon jej nie wyślę bo ma taki dla seniorów więc nie ma jak nawet.
Wczoraj mieliśmy gości i posiedzieli trochę. Ale fajnie tak było się spotkać i normalnie posiedzieć.
A propos chciałam się zapytać Was. Jak karmicie cycem dzieci i miewacie gości. Już nie mówię o takiej najbliższej rodzinie ale znajomych. To karmicie normalnie dzieci przy nich czy raczej gdzieś wychodzicie do innego pokoju? Tak jestem ciekawa. Bo ja to wczoraj np wychodziłam do kuchni małą karmić bo mi tak głupio by było wyciągać cyca przy nich. Niby normalna rzecz ale jednak krępujące dla obu stron tak mi się wydaje 🤔💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Belzebubio ma gorączkę 😭 czeka mnie tydzień z dwójką bobasów. Strzelę sobie w łeb 🤬🤬🤬🤬
Chyba przyjdzie mi klatkę kupić i go zamykać, bo mi dom rozniesie( albo się zdekapituje) jak będę małą się zajmować. A jak tu odciągać? Jesuuuu......
Chciałabym wam wreszcie coś pozytywnego napisać i nie mogę 😂stale coś 🤷
A z tymi szwami to było tak- czułam się bez brzucha jak młoda sarenka i się nie oszczędzałam. Nie wytrzymały napięcia i o...dobrze, że tylko jakieś 2 poszły w nieistotnym miejscu.
Miłego dnia dziewczyny. Ja się pewnie gdzieś za tydzień odezwę - jak dożyję.
-
Endzi, ja w sumie mam tylko bliskich znajomych, bo z innymi się nie spotykamy 🤣 fo przy nich karmiłam, ale się osłanialam pieluszka. Ale przy obcych fla mnie, czyli np teściach csy innej rodzinie to nie karmie, wtedy wjeżdża butla.
Dzizas, znowu mam zastoj już 3 raz. Myslalam, że rano mi się udało pozbyć, bo masowałam w kąpieli i uciekałam sutek i jak trysnelo to 2 minuty leciało. Ale niestety nadal jest 😢 mam takie czerwone tez, pierwszy raz tak mocno mimo to jedziemy do mojej mamy, bo tam to usiądę z Nadia i e razie co będę karmić, wzielam oklady żeby jeden podgrzewać a drugi schładzać.. masakra.. ibuprom tez juz wzielam, żeby się nie rozchulalo 🙄 a teraz jadę w miękkim staniku x kapusta.. ehhh.. porazka. Ale czułam, że tak będzie, bo wieczorem oszukiwała przy cycku, ciumkala Ale nie jadla No i wyszło.. -
Hej dziewczyny u nas po staremu-czyli dalej mamy problemy z karmieniem. Naprawdę nie spodziewałam się, że karmiąc z butelki można mieć takie problemy. Nadal mało pije i nie wiem, kiedy to się zmieni🤦🏼♀️ Szkoda, bo to odbiera mi całą radość z macierzyństwa. Poza tym wiadomo-twarde kupki, bóle brzucha, więc tak średnio.
Jeju wysłało mi się w trakcie pisania🤪 będę pisać dalej 😛
Adu kurde ale nie boisz się, że może dojść do zapalenia jak już jest czerwony placek😣❓ Może lepiej już włączyć ibuprofen ❓ Współczuję tych zastojów-to straszne cholerstwo.
Sandrina22 jeju u Was to naprawdę jak nie urok to sraczka 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Oby synek jednak był zdrowy. Nie no szacun, że jeszcze dajesz radę odciągać.
Martoszka ja też tam jeszcze nie zaglądałam i na razie nie zamierzam 😂 Podczas mycia wyczułam jakieś nierówności i wyobraźnia już zadziałała😂
W ogóle to jednego dnia znowu mnie bolał brzuch okresowo i doszło takie mrowienie w pochwie. Po jakimś czasie było to już uczucie dosłownie jakby miało mi coś wypaść 🙄 Bardzo dziwne, nigdy nie czułam czegoś takiego a tu pod prysznicem wypadł ze mnie mega skrzep...Zaniepokoiłam się, bo całe 1,5tyg.tylko czysta krew a tu takie zdziwko. Ciekawe ile jeszcze tego mam 🙄 Cały czas krwawię jak podczas normalnego okresu.
Właśnie mam nadzieję, że Kredka, Basia i Monika nas nie opuściły na zawsze 🥺
Jeju mój jutro wraca do pracy i już się boję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2021, 16:12
Annamaria, Snowflake, Endzi lubią tę wiadomość
-
Endzi
My mamy mieć chrzciny za 6 tygodni i będę normalnie karmić na sali, bo nie ma tam innego pomieszczenia. Może usiądę tyłem/ bokiem, zobaczymy jak to będzie.
Ale przy starszej mój mąż zawsze wciskał butelkę, teraz takiej opcji nie ma, bo nie zamrażam.
M&M -
Martyna33, sandrina22, Endzi, Lady_Dior, redka, Snowflake, adu, Martoszka, Cichosza, Baśka 89, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość
-
Annamaria aaaaaaaaaa nareszcie kochana 😍😍😍 Gratuluję kochana z całego serca😍😍😍 Dużo zdrowia, miłości, morza mleka i tylko pięknych chwil 😍😍😍😍
Jak będziesz mieć chwilę to zdaj relację hihi ☺️☺️☺️☺️Annamaria lubi tę wiadomość