odchudzanie i staranie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest ktos ze mna?? Wiadomo ze przy staraniach nie ma co przesadzac ale ja musze zeby sie lepiej poczuc i troche odciagnac mysli od staran a co zrobie cos dla siebie oprocz diety 1500 kcal spacery codziennie skakanka i jakies 7 minutowe do tego szklank wody z octem jablkowym i duzzzo wody.
-
nick nieaktualny
-
Kazde wsparcie dobre ja mam duzo do zrzucenia ale powoli w koncu dojde do wymarzonej wagi. Mnie gubia slodycze ale maz dostanie zakaz wnoszenia ich do domu i koniec a ja w sklepach bede te polki z daleka omijac.
-
No to zazynamy odchudzanie dziewczynki
zuzzi watpie zebys mnie przebila w ilosci kg do zrzucenia jak ja moglam do tego dopuscic to nie wiem -
No najlepiej by bylo ale jak juz bedzie 6 z przodu to bedzie w miare juz dawno jej nie widzialam
-
nick nieaktualnyno to do roboty dziewczęta!!...najwazniejsze to 5 posiłków dziennie, o stałych porach, wiadomo w miarę możliwości, to podstawa...dużo ryb (makrela:) to żarcik:)), indyka, kurczaka warzywa, owoce, woda, różne ziarna same frykasy:)
no i sporcik, jakies ćwiczenia:)...wydaje mi się, że jak ma sie duzo do zrzucenia to szybko widać efekty, ale nie wiem czy mi się to tylko ubzdurało:) -
Przyszla.mama tez tak slyszalam ale wlasnie to jest gorsze bo na poczatku ladnie leci a potem to juz ciezko i sie czlowiek moze zniechecic.
No to dajemy rade i spadamy z wagi -
nick nieaktualny
-
Nie wyrzucimy nie boj sie. No mam nadzieje bo juz mam dosc tego balastu jaki mam na sobie.
Ale w grupie razniej -
nick nieaktualny
-
Ja probowalam ale nie moge jej glosu wole mel b
-
nick nieaktualnyja!!! i moja bratowa!! naprawdę nagonka medialna , nagonka ale ćwiczenia po miesiącu dają wielki efekttttt!!!! dupa w górze, brzuch płaski, tak człowiek zdrowo wygląda!
dziś też odbębniłam skalpel, taki normalny bo są tez te turbo treningi ale zadychy tam idzie złapać. skalpele miłe i przyjemne:) -
Matko jak ja bym chciala spasc juz dzis teraz ale wiem ze tak sie nie da no trudno pomecze sie i poczekam