odchudzanie i staranie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To moze i ja sie przemoge do tej chodakowskiej.
wiem ze nie ma nic od tak ale pomarzyc mozna. Karolka u mnie tez ze slodyczami problem niestety. -
U mnie @ wiec bedzie problem ze slodyczami
-
nick nieaktualnyo nie mar żadnych takich diet bananowe, kapusciane itd...organizm po takim 7 dniowym szoku, będzie szalał, tzn wszystko co zjesz po tej juz diecie babanowej będzie jakby przerabiał w tłuszcz, magazynował bo będzie sie bał, że znowu nadejdzie taki kryzys...czytałam to kiedyś w mądrej książce wzięło się to od ludzi z koła podbiegunowego haha, czy jakoś tak....
człowiek jest tylko człowiekiem , ja tez mam czasem jazde na słodycze wtedy gorzka czekolada- kawałek, albo te batoniki mussli, albo suszone owoce jakoś się człowiek zapcha i zdrowo bynajmniej:)mar lubi tę wiadomość
-
Jakies wlasnie kapuscianki itp to najgorsze co moze byc potem efekt jojo i tyle z tego.
Ja mam1500 kcal ale raczej wszystko co zdrowe mozna wcisnac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:51
-
Hey.
Ja też się przyłączam. Ćwiczyć niestety nie mogę bo kostka skręcona i ścięgna naderwane i coś tam z Achillesem ale zrzucić chce ze 3 - 5 kilo
Ja jak mogłam ćwiczyć to wlączałam sobie zumbę na xboxa i od pół h do godzinki ćwiczyłam Potem mialam zamiar przejść na nike plus na xboxa no ale...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:55
-
Zumba? Pewnie że tak. Wyrabia kondychę, po schodach wbiegałam bez zadyszki. jak ćwiczyłam tak regularnie schudłam w udach, boczki mi zniknęły, brzuszek też trochę. Potem odpuściłam i teraz powinnam znowu zacząć. Może za miesiąc jak mi lekarz pozwoli.
A poza tym zumba to dobra zabawa O wiele przyjemniej się ćwiczyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 23:04
-
Karolka ja to nie pamietam kiedy kadlam smazone jakos jak mi lekarka kazala odstawic to nie jem i mi nie brakuje tego. Za to jem duzo szpinaku i brokulow jakos nie umiem soie tego odmowic.
-
Brokuły, brukselki uwielbiam Szpinaku nie znoszę
Mojego też już do warzyw przekonuję bo on jakoś nie przepada. Tylko że ja nie mam czasu gotować.
Teraz do pracy zabieram orzeszki, pomidorki cherry by podjadać zamiast słodyczy Piję codziennie jogurty czasami naturalne czasami smakowe byle mialy L. casei -
Ja za to nie znosze brukselki a fuuuu
-
kama005 wrote:ja nie znoszę ziemniaków więc dla mnie się gotuje ryż, albo bardzo bardzo młode ziemniaczki i jak najmniej na talerz
mar i bardzo dobrze lepiej zdrowo sie odzywiac niz jakies drakonskie diety. -
Kochane ja odnośnie tytułu"odchudzanie i staranie" Jestem po 4 poronieniach z rzędu kiedy lekarka kazała mi się odchudzić zaczęłam dietę białkową czyli dukana może nie najlepsza ale na mnie działała a ile miałam do zrzucenia to wstyd się przyznać... schudłam tylko 6 kg i w czasie jej trwania zaszłam w ciążę dziś jestem w 18tc dzidziuś zdrowy i wszystko jest ok:) Czasem się zastanawiam czy to zbieg okoliczności czy poprostu to że miałam starania gdzieśOskarek 15.02.2008 g 22.55 cc 3460/55cm
Maja 24.06.2015 g 12.06 cc 3570/52cm
Aniołki : 06.2004 (7tc), 10.2012 (5tc), 07.2013 (5tc), 11.2013 (5tc), 09.2014 (5tc)