OPOLSKIE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasik83 wrote:Gratulacje..ja jedynym czym sie wspomagalam to wit.prenatalnymi i acardem acard po poronieniu ginekolozka mi zalecilD a.teraz bedac w 14tc tez bbiore acard .ponoc dobrze robi na lozysko.
Ja niestety musiałam zrobić test na mutacje... starania odkładam dopiero za rok tak wyszło. Nie ma sensu tutaj moje siedzenie... -
adasiowa, super!! Jednak co instynkt to instynktStarania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia -
nick nieaktualnyOnaa92a wrote:Kochane, może któraś z was zna jakiegoś dobrego androlog z opolskiego?
Oj tutaj z tym to chyba ciężko. Opola nie polecają. Całe 'zagłębie' jest Katowice- Gliwice no albo Wrocław.
Wejdź sobie na znanylekarz.pl i tam zaznacz androlog. Potem pokaż wyniki na mapie i będziesz miała chociaż większość ich pokazanych. -
Cześć dziewczyny! Czy są tu może jeszcze osoby, które aktualnie są na etapie przygotowań do insemnacji? Lub są już po? Niestety my od 1,5 roku bezskutecznie staramy się o maluszka. Niedowno dowiedziałam się, że jesienią powinniśmy spróbować inseminacji. Których lekarzy polecacie? Jakie kliniki? Próbować w Opolu czy lepiej od razu Bytom, Gliwice lub Katowice? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. PozdrawiamMery
-
Hej dziewczyny:) jestem tu nowa, tez z Opolskiego. Staramy się o dziecko od 2 lat. Mąż ma słabą ruchliwość plemników. Rok temu było to 3% i miesiąc po tym badaniu stał się cud i zaszłam w ciąże, niestety poroniłam w 7 tc. Pół roku temu wyszło 16%, czyli suplementy troszkę pomogły, ale efektu nie ma:( lekarz proponuje inseminację. Dał darmowy voucher na pierwsza wizytę w Invimedzie w Katowicach, powiedział, ze w Opolu nie ma dobrych specjalistów. Zastanawiam się jak często odbywają się wizyty przy inseminacji. Niby do Katowic nie daleko, ale zastanawiam się czy faktycznie invimed lepszy niż GMW..
-
Malinka000 wrote:Hej dziewczyny:) jestem tu nowa, tez z Opolskiego. Staramy się o dziecko od 2 lat. Mąż ma słabą ruchliwość plemników. Rok temu było to 3% i miesiąc po tym badaniu stał się cud i zaszłam w ciąże, niestety poroniłam w 7 tc. Pół roku temu wyszło 16%, czyli suplementy troszkę pomogły, ale efektu nie ma:( lekarz proponuje inseminację. Dał darmowy voucher na pierwsza wizytę w Invimedzie w Katowicach, powiedział, ze w Opolu nie ma dobrych specjalistów. Zastanawiam się jak często odbywają się wizyty przy inseminacji. Niby do Katowic nie daleko, ale zastanawiam się czy faktycznie invimed lepszy niż GMW..
zdecydowałaś sie na GMW ? -