OPOLSKIE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:No ja też monitoringi stymulcje i inseminację przeszłam Bez skutecznie!!
A znależli przyczynę jakąś u ciebie ?
A inseminacje mialas w GMW ?? Niby u mnie ok wszystko tak twierdzili wszyscy do tej pory oprocz dr. Pola....z wrocka pęcherzyk rósł pięknie, później Pekao i tak w kółko...Malutka83 -
nick nieaktualnyMalutka 83 wrote:NO wlasnie, u nas tez wyniki nasienia sa pod znakiem zapytania, ale lekarz stwierdzil, ze cos powinno z tego byc, mimo tego iz sa slabe... 3 rok sie staramy... Mowil, ze sam wykonywal kiedys to badanie, ale zrezygnowa z tego bo o dup...to rozbic...
Ja bym zrobiła na waszym miejscu badania wraz z morfologią !! Mój M 3 lata temu miał piękne wyniki a w maju w tym roku mu wyszło 1 % zdrowych plemników więc tragedia prawie !!
Badanie robiliśmy w GWM w opolu 130 zł płaciliśmy !!
Jak będą badania ok to wtedy szukajcie dalej problemu!!
Bo naprawdę szkoda kasy na te wizyty a potem okarze się że nasienie słabe
-
AGA 30 wrote:Ja bym zrobiła na waszym miejscu badania wraz z morfologią !! Mój M 3 lata temu miał piękne wyniki a w maju w tym roku mu wyszło 1 % zdrowych plemników więc tragedia prawie !!
Badanie robiliśmy w GWM w opolu 130 zł płaciliśmy !!
Jak będą badania ok to wtedy szukajcie dalej problemu!!
Bo naprawdę szkoda kasy na te wizyty a potem okarze się że nasienie słabe
RObilismy w ubieglym roku dwa razy, to drugie bylo lepsze od pierwszego, ale namowic faceta do zrobienia badania to nie lada wyzwanie... Jeszcze zasiegne porady u innego lekarza, chyba znalazlam kogos godnego zaufania i zobaczymy, ja stwierdziłam, ze chyba tylko inseminacja nam pomoże, ale właśnie dr.pol..z środka doradził to HSV przed inseminacja wykonać, dlatego szukam...Malutka83 -
nick nieaktualnyNo to życzę powodzenia kochana
Najgorsze jest to że każdy lekarz ma inną diagnozę !!!
Jak już słyszałam od lekarza że inseminacje albo invitro a nawet nie sprawdził moich hormonów to mialam dosć
Ale wkońcu trafiłam na gina co po jego diagnozie i terapi zaraz zaskoczyło
Oby wam poszło szybciej niż nam -
AGA 30 wrote:No to życzę powodzenia kochana
Najgorsze jest to że każdy lekarz ma inną diagnozę !!!
Jak już słyszałam od lekarza że inseminacje albo invitro a nawet nie sprawdził moich hormonów to mialam dosć
Ale wkońcu trafiłam na gina co po jego diagnozie i terapi zaraz zaskoczyło
Oby wam poszło szybciej niż nam
Tak wlasnie kazdy mowi co innego, a jakiego lekarza znalazlas ?? Zdradz tajemnice....
Malutka83 -
nick nieaktualnyMalutka 83 wrote:Tak wlasnie kazdy mowi co innego, a jakiego lekarza znalazlas ?? Zdradz tajemnice....
Ja chodze do Krapkowic do dr Milejskiego
Jak poszłam do niego w marcu chyba pierwszy raz tak we wrześniu zaszłam z płaczem I ze szczęścia ) I mówię PANIE DOKTORZE JA NIE WIEM JAK TO SIĘ STALO ALE JA W CIAŻY JESTEM
A on No i przyszła do Milejskiego i zaraz w ciażę zaszła
A z tego co wiem pomógł i jednej parze z mojej rodziny z zajściem -
AGA 30 wrote:Ja chodze do Krapkowic do dr Milejskiego
Jak poszłam do niego w marcu chyba pierwszy raz tak we wrześniu zaszłam z płaczem I ze szczęścia ) I mówię PANIE DOKTORZE JA NIE WIEM JAK TO SIĘ STALO ALE JA W CIAŻY JESTEM
A on No i przyszła do Milejskiego i zaraz w ciażę zaszła
A z tego co wiem pomógł i jednej parze z mojej rodziny z zajściem
Dzieki za info, bardzo mila jestes i wyrozumiala... Moze tez udam sie do niego, pierwsze jeszcze odwiedze tego co namierzylam i zobaczymy co on powie... Powodzenia zycze...i zdrowego rozwijania fasoleczki
Malutka83 -
nick nieaktualnyMalutka 83 wrote:Dzieki za info, bardzo mila jestes i wyrozumiala... Moze tez udam sie do niego, pierwsze jeszcze odwiedze tego co namierzylam i zobaczymy co on powie... Powodzenia zycze...i zdrowego rozwijania fasoleczki
Daj znać od czasu do czasu jak tam u was starania idą
No i powodzenia życzę
-
AGA 30 wrote:Daj znać od czasu do czasu jak tam u was starania idą
No i powodzenia życzę
Witam Cie ponownie, dodzwonilam sie dzisiaj do prudnika do szpitala, ale pani dr powiedziala, ze oni maja tylko zdjecia, zadnego nagrania nie daja bo nie maja takiego sprzetu. A Ty co dostalas? Filmik chyba cos tak kojarze.
Malutka83 -
nick nieaktualnyMalutka 83 wrote:Witam Cie ponownie, dodzwonilam sie dzisiaj do prudnika do szpitala, ale pani dr powiedziala, ze oni maja tylko zdjecia, zadnego nagrania nie daja bo nie maja takiego sprzetu. A Ty co dostalas? Filmik chyba cos tak kojarze.
Ja mam opis i na płytce ale czy na płytce jest film czy zdjecia to w sumie nie wiem!! -
nick nieaktualnyEwosińska wrote:Aga, Morissek-co tam u was? Ja sie leczę na Śląsku nadal no, i pod koniec marca pójdziemy do Ośrodka Adopcyjnego na spotkanie celem uzyskania informacji o adopcji.
A u mnie ok Rośniemy sobie zgodnie z planem i wg lekarza wszystko ok Odliczamy do maja czas !!!
A u was jak tam leczenie no i trzymam kciuki za wizytę w ośrodku
Ewosińska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyczekująca wrote:Chciałam odświeżyć temat żeby zapytać czy znacie może jakiegoś dobrego lekarza z opolskiego, który sprawnie sobie radzi z PCOS?
Pozdrawiam
Ja osobiście polecę dr M z Krapkowic . Nie wiem jak mu idzie z PCOS Ale mi pomógł zajść w ciążę.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny jestem z Głubczyc:) Z mężem o dzidziusia staramy się już rok i niestety nic nie wychodzi. Puki co leczę się na niedoczynność tarczycy. W lipcu mamy zamiar wybrać się do Bytomia do Antrum aby zdiagnozować o co chodzi... Co @ to załamka i płacz;/ Ale tylko niestety my wiemy co to znaczy;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 11:41
-
Ja o Bytomiu słyszałam dobre rzeczy ale sama póki co chciałabym znaleźć jakiegoś dobrego ginekologa, który ma jakieś pojęcie o PCOS z Opola. Wczoraj byłam w Optimie u dr B. ale stwierdziła, że moich długich (czasami nawet 90 dniowych) cykli nie ma po co skracać, bo to nic nie da, a większość cykli i tak jest bezowulacyjnych ale stymulacją zajmując się według niej tylko kliniki leczenia niepłodności... Także ta pani mi chyba za wiele nie pomoże...
-
nick nieaktualny