OPOLSKIE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak to mówią to dla tych co nie chcą jest hi hi
No tak już jest jak też mam parę znajomych po 26 lat co 5 dzieci mają i piją palą całą ciażę i przed ciążą !!
Nikt nam nie odpowie na te słowa czemu tak to jest !!
Ale wiem ze warto się pomęczyć wypłakiwać łzy przy comiesięcznej @ aby się doczekać !!
Mi po tylu latach się udalo ale staram się nie panikować nie latać co 2-3 dni do lekarza bo tam zabolało itp.
Co ma być to będzie !!
Kiedyś myslałam że te fora to bardzo dobra rzecz ale powiem ci że nakręca to człowieka jescze bardziej i nie idzie się wyluzować
Ja na tym forum jestem już 2 lata i tyle razy chciałam odejsć żeby nie myśleć nie nakręcać się ale nie dało się !!!
No bo w otoczeniu nie mam osoby z kim mozna pogadać na temat swoich problemów smutków itp.
I wiem że nie ma co się poddawać bo w końcu się uda -
nick nieaktualnyNo niektórzy to powinni mieć zakazany dostęp do internetu hi hi hi
JA panikować też panikuje ale z umiarem !!
Przesżłam juz swoje jeżeli chodzi o problemy zdrowotne więc nie straszne mi szpitale operacje itd.
No ale każdy inny jest to fakt !!
-
nick nieaktualnyJa mam wogóle brzuch tłusty że tak powiem więc nie widać tam jeszcze nic ciażowego
Ale czasem jak usiądę albo leżę i podkurczę nogi to czuje jakby coą mi przeszkadzało że to nie moja fałdka tłuszczu hi hi Jedne dżinsy muszę odłożyć już na bok bo sa za ciasne -
nick nieaktualnyNo naprawdę mam tłusty brzuch dwie fałdy tłuszczu
A bo to raz mi sie przytyło potem gwałtownie schudło i tak chyba ze 3 razy no i brzuch tłusty zostal niestety!
Od stycznia jak poszłam do pracy schudłam 13 kg przez 8 miesięcy
a jak jestem wzdęta to i tak wyglądam jak na 9 mieciąc ciąży hi hi
Ach ja nie należę do osób z figura modelki !!! biust BIG BEN brzuch za duży dupa za szeroka eh takie to życie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 13:44
Ewosińska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Ja tez do takich nie należę. W dodatku mam "brazylijską" dupe co do biustu to 85D tylko ze grawitacja zaczela na niego działać
W najgorszym wypadku 2 berety i gumka pod koniec ciąży będzie odpowiednie hi hi hi
No i gdzie tu sprawiedliwość jedne nie mają cycka i chciały by inne mają za dużo a nie chcąEwosińska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Siemanko dziewczęta! Jestem, jestem...
po koleji: któraś pytała o wózki-moja siostra kupowała w opolu w Baby Blue, mają też stronę,a mieszczą się naprzeciw starego opolanina
Vit.D3-robiłam sama, płaciłam 55zł w Krapkowicach.jak do nich dzwoniłam to Pani powiedziała,że 70zł, a potem okazało się,że mniej.Hihihi....może rabat mi jakiś dali, bo tyle razy się kłułam.wyczytałam na fejsie u Delimammy( tej opolskiej blogerki kulinarnej),że szpital wojewódzki ma jakąś promocję m.in. na tą witaminkę, ale dokładnie nie pamiętam.
Weekend i dziś to były pracowite dni-w sobotę sprzątańsko, kisiłam kapustę( bo stierdziłam,że tyle co już tydzień wcześniej zrobiłam to za mało),ogród też już właściwie przygotowany na nadejście zimy.W sobotę nocołały u nas dzieci siostry i spędzili z nami pół niedzieli, więc resztę niedzieli spędziliśmy na odpoczynku.dziś byłam w PUP, pomogłam męZusiowi przygotować papiery do księgowej, pozałatwiałam jakieś tam inne drobiazgi, no i odebrałam kaiążkę "Bóg nigdy..." to teraz pół godzinki poczytam, a potem dalej jazda do roboty-jakieś praanie, posprzątam komodę, bo taki w niej sajgon.
Po tym naszym ostatnim pisaniu i piątkowym piwku z siostrą, to jakoś tak mi lżej:-)
Biorę się z tym życiem za bary, bo nikt tego życia za mnie nie przeżyje...
Niedawno znalałam w necie taki wpis: Zamiast planować kolejne wakacje zorganizuj sobie swoje zycie tak abyś nie musiał od niego uciekać.
Co prawda ja nie jeżdżę na wakacje kilka razy w roku, ale od życia też uciekać już dłuzej nie chcę.Morisek28, Ida lubią tę wiadomość
" Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Jak na zawał do tej pory nie zejdę. Od dzisiejsze wizyty i wyników markera i prolaktyny zależy czy trafie na stol. Laborantka nie chciala mi zrobić badania bo niby tak panikuje ze na 100% wyjdą podwyższone wyniki. Także jestem w czarnej dupie za przeproszeniem.
Ty się tam nie denerwuj bo nie ma po co Co ma być to będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny