OPOLSKIE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Spałam dobrze,ale piję właśnie 3 kawę, też jakaś nieogarnięta jestem.W sensie fizycznym, bo tak w ogóle, to po wczorajszym pisaniu mam powerka.AGA, tzn jej historia to uczyniła.
Umówiłam się dziś do dr S z medicusa,a w przyszłym tygodniu prawdopodobnie będą zapisywać na grudzień to zapiszę się do pani doktor M.
Umówiłam się do okulisty-na czerwiec!!!Zaraz zadzwonię do Samarytanina na wizytę do endo.
Przypomniałyście mi,ze chciałam się kiedyś zarejestrować do dawców, no i zamówiłam książkę "Bóg nigdy nie mruga", bo kiedyś już o niej słyszałam.Potem zrobię obiadek, a wieczorkiem może piwko z siostrunią.
No,i w ZUS-ie byłam-odczekałam,ale załatwiłam.Trzeba sobie to życie wreszcie zorganizować i bez dzidziusia, a AGA świeci nam tu przykładem,że wszystko jest możliwe!
szkoda,że tak mało nas z opolskiego." Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu" -
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Jak tam u was. Ja nie mam dzis czasu za bardzo jak na razie.
Bo troche pracy mamy. Jak moj wraca na weekend to potem tu i tam trzeba jechac.
Po nocy ok;)
Teraz obiad robie potem kapvste kisic bedziemy i dzien zleci.
Milego popoludnia ! -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Kurde Dziewczyny potrzebuje rady. Bylam u lekarza dwa tygodnie temu, po dwóch tygodniach miałam przyjść do kontroli. Dostałam dzisiaj wiadomość od pani z rejestracji ze nie ma szans zebym we wtorek przyszla do kontroli z ta torbielą i ze dopiero na koniec m-ca mnie wpisze. Czekać.czy szukać pomocy u innego lekarza?
Jak co dr mówiła że to nie pilne to bym czekała !! No chyba że udeżysz do innego gina i zobaczysz co co inny powie !!
Jak tam dziewczyny po weekendzie ?
Mój M za godzinę jedzie do pracy !!No i znowu tydzień sama !! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Kochane, ja może z innej beczki, ale nie wiem gdzie pytać, a Wy z opolskiego, więc może się orientujecie - gdzie można dostać wózki dziecięce? Oprócz Smyka oczywiście...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Dużo bym oddała żeby mieć tez takie bole. A masz przeczucie co do płci maluszka?
A powiem ci że nawet nie myślę jeszcze nad tym )
Najwazniejsze żeby w środę serduszko usłyszeć i robaczek rósł
Wszyscy sie śmieją kto wie o ciaży że chłopak będzie bo na kwaśne mnie ciagnie
Doczekasz sie kochana zobaczysz -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Serduszko na pewno usłyszysz jestem tego pewna. A może faktycznie synka nosisz w brzuszku a mdłości i bóle piersi masz?
Mdłosci pojedyncze mnie łapią i sporadycznie a ból piersi mam i to duży !!
Ja wogóle mam duzy biust 80I a teraz jeszcze wieksze są masakra jakaś jeżeli chodzi o biust -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:No to małzon się cieszy a piersi bolą Cię od samego początku? Przeczuwałaś ze sie udało?
Ja nie przeczuwalam nic bo ostatnie 3 cykle były bez starań bo mojemu wyszło slabe nasienie i bral 3 miesiace leki więc odpóściliśmy sobie na czas leczenia !!
No i już badań po 3 miesiącach nie musiał robić bo widać efekty
No piersi od początku bolą mnie na początku tak jak na @ mnie bolały potem bardziej wrażliwe sutki się zrobiły -
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:Życie to jednak płata figle co nie? Twoja historia mnie jakoś. Tak podnosi na duchu. Że może kiedyś się uda.
A no widzisz jak to jest !!
Dwa serca były urodzinowe i mój M zrobił sobie dziecko na urodzinki
Może czasem trzeba obpóścić odblokować się żeby się udalo
-
nick nieaktualny