OPOLSKIE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i moja skromna osoba:)Właśnie zakończyłąm drukowanie cykli. Będzie co pokazać lekarzowi. Mam dylemat bo mój gin stwierdził rok temu, że moje wyniki ok, badanie usg ok. Kazał mężowi stawić się w pierwszej kolejności na badanie pływaczków. No i tak sobie zostało... Muszę zacząć coś działać z innym lekarzem, bo mimo,że mojego "lubię" to zdaje się ,że więcej nie pomoże.
Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 13:54
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAtra81 wrote:Nie trzeba zagadkami:)
Opole ul. Reymonta Znalazłam namiary na dr T. z kliniki GWO/Embrio.
A Wy ?
Pozdrawiam
No to po swoich doświadczeniach jeżeli chodzi o dr. T to uciekaj od niego gdzie pieprz rośnie no chyba że śpisz na kasie i nie śpieszy ci się do dzidiusia
Ten kretyn doktorek byle kase zebrać a reszte ma w dupce naprawdę Pół roku do niego chodziłam na monitringi a on tylko iui proponował oczywiście za kase Jak doszło do iui to nawet mi usg nie zrobił przed czy są pęcherzyki czy nie jakie duże czy warto wogóle Skasował 600 zł nie za iui nie wspominając o poprzednich wizytach
Dr G z tamtej kliniki też robi po psie wszystko bynajmniej parę lat temu robił nie wiem jak teraz:/
Osobiście za ładny wygląd i podejście do pacjentki dr.T dosytał by 6 odemnie ale o podejście do leczenia 0 -
O MAtko!!!! Masakra jakaś to co piszesz! CZyli, jeśli szukać wsparcia to nie w TEJ klinice? Jak do tej pory w Opolu nic mi nie wynależli. Parokrotnie byłam w MEGAVICIE, ale tam także stwierdzono,że u mnie wszystko ok. No więc najwyrażniej nie jest ok.... Szukam dalej.
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 23:39
-
nick nieaktualnyAtra81 wrote:O MAtko!!!! Masakra jakaś to co piszesz! CZyli, jeśli szukać wsparcia to nie w TEJ klinice? Jak do tej pory w Opolu nic mi nie wynależli. Parokrotnie byłam w MEGAVICIE, ale tam także stwierdzono,że u mnie wszystko ok. No więc najwyrażniej nie jest ok.... Szukam dalej.
Pozdrawiam
Ja zrezygnowałam z tej kliniki całkiem Jeszcze jest do przetestowania dr N to spróbuj to niego uderzyć ale myślę że liczy się tam tylko kasa
Bo jak lekarz mówi 6 razy IUI zrobić a potem pomyśli nad innym leczeniem ( 6x600 plus wizyty monitoringu) to kupa kasy
No problem w tym że w Opolu nie ma innej kliniki
Ale ja mówię NIE w szczególności dr. T
Dla tego lekarza wszystkie wyniki są dobre nawet jak są na granicy normy
Na karzdej wizycie tylko IUI proponuje i nic innego -
nick nieaktualnyAch jeszcze jedno Jak wyszła refundacja z NFZ in vitro t napisałam do kliniki maila czy będą mieli tez IUI refundowane to pan doktorek mi odpisał w taki sposób że szkoda gadać
A inseminacje nie będą tem refundowane ani nigdzie na opolskim
Do NFZ też pisałam to konowały kazali mi jechać szukać w innym wojewódzctwie refundacji bo na Opolskim nie ma szans -
Taa, bo opolskie to złotem obsypywane , prawda? .................. wiadomo o co chodzi. Tylko nam Wrocław zostaje w pobliżu i KAtowice... czytałam o doktorze Sz. z Gliwic czy okolic. Skuteczny.
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 10:41
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAtra81 wrote:Taa, bo opolskie to złotem obsypywane , prawda? .................. wiadomo o co chodzi. Tylko nam Wrocław zostaje w pobliżu i KAtowice... czytałam o doktorze Sz. z Gliwic czy okolic. Skuteczny.
Pozdrawiam
No my na wiosnę ruszymy na wrocław albo katowice
N=Bo u nas nie ma na kogo liczyć -
O nie, jesteśmy
Ja z samiuśkiego centrum
Pierwszy cykl starań.
Co do lekarzy to moje koleżanki baaaardzo polecały dr N z tej kliniki o której piszecie. Byłam pół roku temu na wizycie i mam pozytywne wrażenia, a tym, że 250 zł nie moje ;P Ale 2 usg miałam i wynik cytologii na miejscu. Postanowiłam, że w razie ciąży (i najpewniej jeszcze przed nią) będę udawała się do niego. Nowoczesny sprzęt, a i klinika niczego sobie, widać, że nastawiona na ciężarówki.