Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine a ty dostalas juz ta glowna kwalifikacje? zglosilas im juz do osrodka ze jestes w ciazy?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Justine a ty dostalas juz ta glowna kwalifikacje? zglosilas im juz do osrodka ze jestes w ciazy?
Tak, my już po ostatecznej kwalifikacji i czekamy na dziecko
Nie, nie powiedzieliśmy im jeszcze o ciąży. Ja sama nie uwierzę póki nie dotknęzizia_a lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
zizia_a wrote:hej koleżanki!
powiedzcie coś optymistycznego bo spadamy na druga stronę!
Kochana nie uciekaj z tad, nawet jak pojdziesz do innego osrodka to zostan tutaj z nami!
A tak to ja wrocilam z Wenecji, bylo pieknie, cudownie, odprezylam sie, nalapalam mnostwo slonca, mialam caly czas piekna pogode i bylo goraco duzo chodzenia, zwiedzania, plywania tramwajami wodnymi itp
Moze nie dlugo znow sobie gdzies pojedziemygosia81 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
U nas też nic nowego, czekamy na telefon a w zasadzie to nie czekamy, żyjemy normalnie, czasami nawet zapominam, że czekamy na dziecko... Ale ogólnie to większy spokój w sobie mam, bez takiej paniki, że nie będziemy mieli dziecka, bo będziemy tylko nie wiemy kiedy.
A że starań o biologiczne dziecko to mieliśmy inseminacje ale oczywiście bez powodzenia a okres dostałam jak na ironię losu w dzień dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2017, 21:43
-
Opu to chyba Ty i ja czekamy na kwalifikacje do warsztatow reszta dziewczyn juz wie co i jak..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn ja na razie nigdzie nie uciekam Super że miała udaną wycieczkę, az Ci zazdroszczę
Opu jaki wyrok! na pewno będzie dobrze!
Amygalda szkoda ze jednak okres przyszedł
Yoselyn i Opu doczekacie sie juz niedługo:)
ja dzisiaj zasypiam na stojąco normalnie cały czas ziewam -
nick nieaktualny
-
Też bym coś napisała ale u mnie... zero zmian
gosia81 lubi tę wiadomość
Dziewczyny MAMY KWALIFIKACJE!! ale się cieszę
amygdala, Justine, opu, gosia81, Mag85, zizia_a lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny MAMY KWALIFIKACJE!! ale się cieszę
Super Yoselyn - gratulujęYoselyn82 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Justine wrote:Też bym coś napisała ale u mnie... zero zmian
Jak to się nie zmienia - z każdym dniem Kogucik lub Kurka rośnie a właśnie nie napisałaś nam czy Kogucik czy Kurka ... ???Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Jak to się nie zmienia - z każdym dniem Kogucik lub Kurka rośnie a właśnie nie napisałaś nam czy Kogucik czy Kurka ... ???
Kureczka 17cm, 140ggosia81, zizia_a, 83HOPE lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
opu wrote:Gratulacje ! Sama dzwoniłaś czy do Ciebie dzwonili ? Kiedy mialas wizyte domową?
wizyte domowa mialam 12 kwietnia a dzwonilam do nich po 6 tyg i dzisiaj.. czyli praktycznie 2 miesiace od wizyty...fdzwonilam do nich sama, dzisiajgosia81 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn gratulacje, to teraz czekamy na kurs
Ja Wam przesylam pozdrowionka ze slonecznej i przepieknej Chorwacji. Opalam sie, relaksuje i laduje akumulatory do dalszej walki. Gorace caluski dla Wasamygdala, gosia81, Anatolka, Asiula86 lubią tę wiadomość