Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jestem Witam znajome i nieznajome mi dziewczyny. Kurde nie widziałam, że pojawił tu się taki wątek, ale bardzo się cieszę. Poczytam was do poduszki dziś.
Mag85, zizia_a, Yoselyn82, amygdala, Asiula86, gosia81 lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyCzesc sisia ! Witamy mysle ze tutaj sporo dziewczyn ma jakies "niedokonczone sprawy " a moze sie myle
Milej lektury
Z jednej strony milo ze jest nas wiecej z drugiej strony wiem ze jest to nastepstwo jakichs nieudanych prob i to napawa mnie smutkiem bo kazda z bas ma jakis bagaz ... -
nick nieaktualnySysiaaaaa, witaj... niestety, bo nie życzę tego żadnej z nas! Chciałabym aby każda mogła nosić pod swoim serduchem małe złoto &&
Ja jestem w OA na Kredytowej, ale dopiero po pierwszej wizycie... i wrazenia mega średnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 19:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedloteh wrote:Sysiaaaaa, witaj... niestety, bo nie życzę tego żadnej z nas! Chciałabym aby każda mogła nosić pod swoim serduchem małe złoto &&
Ja jestem w OA na Kredytowej, ale dopiero po pierwszej wizycie... i wrazenia mega średnie...
Co Cię zniechęciło? -
nick nieaktualnyMag85 wrote:Psychologicznych czy pedagogicznych?
Mysmy mieli sporo pytan. Bylo troche uzupelnianek typy najbardziej lubie...., nie lubie.....itd. Byly pytania o adopcje czym jest dla mnie, dlaczego sie zdecydowalismy, czego oczekujemy od dziecka,dlaczego inni nie chca adoptowac. Byly uzupelnianki dotyczace wspolmalzonka.
Mam pare testow na mailu gdybys chciala.
Dziękuję, czyli nie ma czym się stresować. Dziękuję za pytania, może lepiej abym ich nie czytała co bym się za bardzo nie przygotowała nie mogę się doczekać września. Szkoda, że teraz okres wakacyjny wszystko się wydłuża, ale czekam cierpliwie. -
Warsztatow tez nie ma w wakacje wiec tez to wszystko sie opoznia
amygdala lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
amygdala wrote:O Yoselyn, dobrze czytam, macie kwalifikacje na warsztaty Gratulacje!
Mamy mamy, ciesze sie bardzo, jakis malutki kroczek do przodu a jak babka zemna rozmawiala to miala taki glos ze myslalam ze nie mamy kwalifikacji a tu nagle mowi maja panstwo kwalifikacje, kamien spadl mi z serca normalnie skoczylam do gory z radosci
Jeszcze jedna trzeba przejsc po warsztatach mam nadzieje ze to formalnosc tylkoamygdala, gosia81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
STORK wrote:Dziękuję, czyli nie ma czym się stresować. Dziękuję za pytania, może lepiej abym ich nie czytała co bym się za bardzo nie przygotowała nie mogę się doczekać września. Szkoda, że teraz okres wakacyjny wszystko się wydłuża, ale czekam cierpliwie.
STORK lubi tę wiadomość
-
amygdala wrote:Witaj Sysiaaaaa! Ja też z Wawy ale OA Radom. W Otwocku chyba nie ma OA, kiedyś był niepubliczny ale już nie ma a podobno prężnie działał.
amygdala lubi tę wiadomość
transfer 10.11.2014 jednego malucha - 10 dpt beta 35 (*)
transfer 16.03.2015 dwóch maluchów - beta ujemna
transfer 02.10.2015 dwóch maluchów - 8dpt -92,7; 10dpt - 296,70; 12dpt - 506,80 [*][*]
Transfer 24.03.2017, 17.07.2017, 11.09.2017, 06.09.2018, 06.10.2018, 23.02.2019, 12.09.2019 jednego malucha - beta ujemna
Transfer 12.09.2019 - 10 dpt - 3,9; 12dpt - 0,8
Transfer 10.12.2019 - 10 dpt - 63,5; 12 dpt - 143,3; 17 dpt - 1077,0; 25 dpt - 8308,0 i jest ❤️ - 10tc [*]
Transfer 22.02.2021 - 10 dpt - 13,4; 12dpt - 4,2
Transfer 20.05.2021 -9 dpt - 91,4; 11 dpt- 219,0; 15dpt - 879,0; 19dpt-3787,0; 26dpt - 29510,0 i są ❤️❤️
[/url] -
Yoselyn82 wrote:Mamy mamy, ciesze sie bardzo, jakis malutki kroczek do przodu a jak babka zemna rozmawiala to miala taki glos ze myslalam ze nie mamy kwalifikacji a tu nagle mowi maja panstwo kwalifikacje, kamien spadl mi z serca normalnie skoczylam do gory z radosci
Jeszcze jedna trzeba przejsc po warsztatach mam nadzieje ze to formalnosc tylko
U nas wszysię pary po warsztatach otrzymały ostateczną kwalifikację, wiec to tylko formalność, trzeba mocno nabroić, żeby jej nie dostać ☺ -
Też jestem z okolic Otwocka i słyszałam wiele pozytywnych opinii o tym ośrodku. Jestem mocno zmartwiona:/ Nie wiem czy się kierując wybierając OA. Mamy w planach na najbliższy czas podejść do AZ, czekają na nas dwa zarodki. We wrześniu mąż wraca na stałe do domu i wtedy od razu ruszamy z tematem adopcji, ale boję się zacząćDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
Sysiaaaaa wrote:Też jestem z okolic Otwocka i słyszałam wiele pozytywnych opinii o tym ośrodku. Jestem mocno zmartwiona:/ Nie wiem czy się kierując wybierając OA. Mamy w planach na najbliższy czas podejść do AZ, czekają na nas dwa zarodki. We wrześniu mąż wraca na stałe do domu i wtedy od razu ruszamy z tematem adopcji, ale boję się zacząć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 11:09