Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodzianka89 wrote:Yoselyn gdzies czytalam ze w Sosnowcu dlugo sie czeka na warsztaty ale za to po nich juz krociutko na telefon
mam taka nadzieje!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyJagodzianka wy jutro jedziecie ? Na ktora ?
Fajnie ze jestescie bo jest punkt odniesienia - jak wy dowtaniecie listy a my nie to bede dzwonic pytac co sie dzieje mam nadzieje ze dostaniemy wezystkie razem przed swietami i bedziemy razem sie warsztatowac poznamy sie i bedziemy sie wspieraf caly czai i jeszcze poozizia_a lubi tę wiadomość
-
Na osma mamy. Jak dzwonilam pierwszy raz do osrodka to jedna z Pan powiedziala mi, ze w tym roku ruszyly juz ostatnie warsztaty. Mysle wiec, ze najwczesniej jakichs listow gdzies pod koniec grudnia bedzie mozna sie spodziewac ale to tylko gdybanie..
-
W ogole dla mnie to jakies nieporozumienie zeby czekac tyle..
A ktos wie czy sosnowcu sa 4 spotkania czy dalej 3?
p.s wolalabym juz urzadzac pokoik, kupowac dla maluszka rzeczy itp a nie siedziec i czekac nie wiem na co..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 13:50
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno, spytaj możesz zapytać czy te osoby które odbywały rozmowy w pażdzierniku tez sa przed spotkaniem organizacyjnym albo cos w ten desen , chociaz pewnie tak na spokojnie trzeba czekać, przciez nie odrzuca kogos jak papierow nie zlozyl wszystkich
-
Wkleje Wam, bo wydaje mi sie wazne. Z Bociana.
Czasem podczytuje i &&
"Uwaga rodzice adopcyjni i kandydaci na rodziców adopcyjnych!
Najwyższa Izba Kontroli przeprowadza obecnie kontrolę wykonywania zadań przez ośrodki adopcyjne. Ich głównym celem jest odpowiedź na pytanie, czy ośrodki adopcyjne prawidłowo i skutecznie realizują zadania związane z postępowaniami adopcyjnymi. Ponieważ NIK-owi zależy na uzyskaniu możliwie najpełniejszego obrazu, przygotowano badanie ankietowe, skierowane do rodziców, którzy adoptowali dziecko lub są w trakcie realizacji procedury adopcyjnej, bądź znaleźli się w takiej sytuacji, że podjęte działania nie zakończyły się adopcją.
Gorąco zachęcamy do wypełnienia ankiety wszystkich tych, którzy chcą podzielić się swoimi doświadczeniami w przedmiocie badania."
https://zapytania.nik.gov.pl/limesurvey/index.php/864576asiastokrota, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dwie godz tam bylismy.. rozplakalam sie, ale pozniej juz bylam twarda. Pani raczej przedstawila te gorsze aspekty adopcji ale niczym nas nie zaskoczyla. No emocji ogrom, nie powiem..
Teraz najwazniejsze- warsztaty sa przewidywane na polowe przyszlego roku.. -
nick nieaktualny
-
Pytala i opowiadala.. czemu chcemy, czy rodzina wie, czy sie leczymy, jakie mamy oczekiwania.. ze dzieci malych i zdrowych nie ma..
Po rozmowie zlozylismy juz taki druk ktory dostalismy do wypelnienia. Jestesmy juz wpisani w "kolejke". Teraz mamy czekac na list z informacja o psychotestach i warsztatach. Pani przewiduje termin na polowe roku.. a i dostalismy liste rzeczy (kwitow) ktore mamy przywiezc na kolejne spotkanie za kilka miesiecy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny