Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagodzianka89 wrote:Dziewczyny, a po co jest potrzebne zdjecie do osrodka adopcyjnego?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co z tym zaswiadczeniem od lekarza psychiatrii? Normalnie ide do prywatnego gabinetu na badanie i wystawia mi opinie? Bo gdzies w sieci czytalam ze dziewczyny tylko zanosily inf ze nie figuruja w rejestrze pacjentow albo pisaly ze nie mozna sie rejestrowac bo pozniej sa problemy:0
-
Jagodzianka89 wrote:Dziewczyny a co z tym zaswiadczeniem od lekarza psychiatrii? Normalnie ide do prywatnego gabinetu na badanie i wystawia mi opinie? Bo gdzies w sieci czytalam ze dziewczyny tylko zanosily inf ze nie figuruja w rejestrze pacjentow albo pisaly ze nie mozna sie rejestrowac bo pozniej sa problemy:0
To zależy co wymaga Twój OA, czy zaświadczenie ze się nie leczyłaś psychiatrycznie czy zaświadczenie od psychiatry ze jesteś zdrowa i nie ma przeciwskazań do adopcji. My z mężem byliśmy na prywatnej wizycie, krótki wywiad z nami przeprowadził i wystawił zaświadczenie bez problemu. Najlepiej jeszcze przy zapisie powiedzieć w jakim celu się umawiamy. -
Jagodzianka89 wrote:Dziewczyny a co z tym zaswiadczeniem od lekarza psychiatrii? Normalnie ide do prywatnego gabinetu na badanie i wystawia mi opinie? Bo gdzies w sieci czytalam ze dziewczyny tylko zanosily inf ze nie figuruja w rejestrze pacjentow albo pisaly ze nie mozna sie rejestrowac bo pozniej sa problemy:0Kinga
-
zizia_a wrote:życzę Wam dobrego tygodnia!
jeszcze dwa dni i spotkanie..boje się jak cholera
Ziziu czy to dzisiaj ? Czy jutro ? POWODZENIAzizia_a lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:Dzisiaj!! Już po, właśnie wracam do domu. Było sympatycznie porozmawialiśmy godzinę, uzupełniliśmy papierki i czekamy na list
SUPERzizia_a lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny
-
Kurcze już dwa razy edytowałam wiadomość bo pisałam o liście..więc napiszę po raz trzeci
Mąż usłyszał że list powinien być za dwa tygodnie...ja nie pamiętam z tego wszystkiego. Ale jeśli nie dojdzie do dwóch tygodni to będę tam dzwoniłaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 07:49
-
nick nieaktualny