Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny 11.01 zaczynamy warsztaty
Mag85, zizia_a, Yoselyn82, Bella93, amygdala, asiastokrota, gosia81 lubią tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
83HOPE wrote:Dziewczyny 11.01 zaczynamy warsztaty
No to ja może w następnej turze mam nadzieję!
Dzwonili do ciebie czy ty dzwoniłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 13:36
zizia_a lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Tak jestesmy w Scu. Upłynął dokładnie rok i kilka dni od złożenia podania w OA - masakra - rok minął a ja ciągle w tym samym miejscu. Bardzo chciałabym być na warsztatach z którąś z Was :*Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Yoselyn82 wrote:No to ja może w następnej turze mam nadzieję!
Dzwonili do ciebie czy ty dzwoniłaś?
Dzięki Dziewczyny. Oni zadzwonili. Zdziwiłam się, bo jednak planowali grupę na listopad w której miałam być , ale robią remont i dlatego styczeń. A jak wcześniej dzwoniłam - pod koniec sierpnia to nie było nas na liście na ten rok. Więc wszystko jest ruchome u się zmienia. Mam nadzieję że do Was też lada dzień zadzwoniąNiepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualny
-
83HOPE wrote:Dzięki Dziewczyny. Oni zadzwonili. Zdziwiłam się, bo jednak planowali grupę na listopad w której miałam być , ale robią remont i dlatego styczeń. A jak wcześniej dzwoniłam - pod koniec sierpnia to nie było nas na liście na ten rok. Więc wszystko jest ruchome u się zmienia. Mam nadzieję że do Was też lada dzień zadzwonią
Byłaś wcześniej od nas zapisana i na 1 spotkaniu i dlatego jesteś wcześniej na szkoleniach. My pewnie z Mag pójdziemy może na kolejne warsztaty. Kto to wie.. Też mam takie wrażenie że stoję w miejscu, zamiast szykować pokoik dla dziecka i wszystko co trzeba to stoję i czekam na telefon kiedy w końcu pójdę na te szkolenia!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
opu wrote:Hope ! Dostaniesz po tylku ! Ty jestes w tym samym miejscu ? To co mamy powiedziec z zizia ? My to dopiero sie cofnelysmy wrecz
Wiem Opu - przepraszam. Ale jestem pewna że koniec końców dzieci dostaniemy w tym samym czasieNiepłodność idiopatyczna,
amygdala wrote:Hope ogromne gratulacje!!! Wreszcie się doczekaliście! Teraz to już szybko zleci
Dzięki Amygdala. A Ty jak się czujesz? Cieszysz się ciążą czy jeszcze jej stres? Możesz już uwierzyć w swoje szczęście ?Niepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualny
-
83HOPE wrote:Dzięki Amygdala. A Ty jak się czujesz? Cieszysz się ciążą czy jeszcze jej stres? Możesz już uwierzyć w swoje szczęście ?
Czuję się bardzo dobrze, ale uwierzę jak urodzę Każda wizyta to stres czy ten ktoś nadal ze mną jest. Boję się cieszyć, może po 12 tyg. zacznę