X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ośrodki adopcyjne
Odpowiedz

Ośrodki adopcyjne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tez mowila o 3 miesiach papierologia plus szkolenia :) no to pozostaje tylko czekac :))

• 83HOPE Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 11.01 zaczynamy warsztaty :)

Mag85, zizia_a, Yoselyn82, Bella93, amygdala, asiastokrota, gosia81 lubią tę wiadomość

Niepłodność idiopatyczna,
    2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha :)
  • Jagodzianka89 Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez cudownie!!! Ktory osrodek?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulafje :)

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, przynajmniej wiemy ze nie ma sensu teraz meczyc skrzynki pocztowej..
    Od nowego roku zaczniemy jej pilnowac;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulafje :)

Tutaj 90% jest z sosnowieckiego osrodka

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jestem miesiac przed wami wiec ciekawe jak to bedzie czy bedziemy razem w grupie

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope super :)
    Jagodzianka super...teraz pozostaje Wam tylko czekać, a OA z którego jest Hope to Sosnowiec

a ja czekam na wielki dzień czyli na rozmowę :)

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za nia kciuki:) ja troche rozbita dzis jestem.. teraz dopiero ze mnie wszystko schodzi. Najwazniejsze ze juz pierwszy krok za nami..

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    83HOPE wrote:
    Dziewczyny 11.01 zaczynamy warsztaty :)

No to ja może w następnej turze :-) mam nadzieję!

Dzwonili do ciebie czy ty dzwoniłaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 13:36

zizia_a lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jestesmy w Scu. Upłynął dokładnie rok i kilka dni od złożenia podania w OA - masakra - rok minął a ja ciągle w tym samym miejscu. Bardzo chciałabym być na warsztatach z którąś z Was :*

2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha :)
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    No to ja może w następnej turze :-) mam nadzieję!

Dzwonili do ciebie czy ty dzwoniłaś?

Dzięki Dziewczyny. Oni zadzwonili. Zdziwiłam się, bo jednak planowali grupę na listopad w której miałam być , ale robią remont i dlatego styczeń. A jak wcześniej dzwoniłam - pod koniec sierpnia to nie było nas na liście na ten rok. Więc wszystko jest ruchome u się zmienia. Mam nadzieję że do Was też lada dzień zadzwonią

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope ! Dostaniesz po tylku ! Ty jestes w tym samym miejscu ? To co mamy powiedziec z zizia ? My to dopiero sie cofnelysmy wrecz

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    83HOPE wrote:
    Dzięki Dziewczyny. Oni zadzwonili. Zdziwiłam się, bo jednak planowali grupę na listopad w której miałam być , ale robią remont i dlatego styczeń. A jak wcześniej dzwoniłam - pod koniec sierpnia to nie było nas na liście na ten rok. Więc wszystko jest ruchome u się zmienia. Mam nadzieję że do Was też lada dzień zadzwonią

Byłaś wcześniej od nas zapisana i na 1 spotkaniu i dlatego jesteś wcześniej na szkoleniach. My pewnie z Mag pójdziemy może na kolejne warsztaty. Kto to wie.. Też mam takie wrażenie że stoję w miejscu, zamiast szykować pokoik dla dziecka i wszystko co trzeba to stoję i czekam na telefon kiedy w końcu pójdę na te szkolenia!

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • amygdala Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope ogromne gratulacje!!! Wreszcie się doczekaliście! Teraz to już szybko zleci :-)

zem3df9hunlqvfmi.png
  • 83HOPE Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Hope ! Dostaniesz po tylku ! Ty jestes w tym samym miejscu ? To co mamy powiedziec z zizia ? My to dopiero sie cofnelysmy wrecz

Wiem Opu - przepraszam. Ale jestem pewna że koniec końców dzieci dostaniemy w tym samym czasie :)

• 83HOPE Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amygdala wrote:
    Hope ogromne gratulacje!!! Wreszcie się doczekaliście! Teraz to już szybko zleci :-)

Dzięki Amygdala. A Ty jak się czujesz? Cieszysz się ciążą czy jeszcze jej stres? Możesz już uwierzyć w swoje szczęście ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obys miala racje Hope :)

Wysłany: 9 listopada 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a po co jest potrzebne zdjecie do osrodka adopcyjnego?

• amygdala Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    83HOPE wrote:
    Dzięki Amygdala. A Ty jak się czujesz? Cieszysz się ciążą czy jeszcze jej stres? Możesz już uwierzyć w swoje szczęście ?

Czuję się bardzo dobrze, ale uwierzę jak urodzę :-) Każda wizyta to stres czy ten ktoś nadal ze mną jest. Boję się cieszyć, może po 12 tyg. zacznę :-)

zem3df9hunlqvfmi.png
‹‹ 138 139 140 141 142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ