Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez sie pogubioam. A znowusz dzwonilam jakos na poczatku miesiaca zapytac jak s listem to uslyszalam zeby sie nie nastawiac ze tak szybko go dostaniemy ..: tzn w koncu nie wiem czy list czy szkolenia. Ale dziewczyny wezmy pod uwage ze to wszytsko jest plynne... moze jakies pary wypadly i bedziemy na szkoleniach wiosna a nie w polowie roku. Ten list tez nie moze przyjsc za piec dwunasta bo musimy miec czas na zgromadzenie dokumentow ( niektorzy rowniez od specjalistow) wiec na bank dowtaniemy ze dwa trzy tygodnie na zebranie dokumentow. To jest dodatkowy prawie miesiac. Czyli wraz z listen niech to wszystko trwa cztery miech okolo, no to powoli powoli beda chyba sie zbierac do wysylki
szatynkowato lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nam babeczka powiedziala, ze NAJBLIZSZE szkolenie ma byc w polowie roku wiec nie wiem skad nagle sie wzielo jakies styczniowe :0
A list powiedziala ze przyjdzie duuuuzo wczesniej, zeby nie bylo problemu z wzieciem wolnego w pracy. Nawet kilka razy podkreslila to "duuuzo". Dodala tez ze jest duzo chetnych i cierpliwie mamy czekac na list.. -
Nam kobieta mówiła o warsztatach na wiosnę, czyli za pół roku więc ta informacja by się zgadzała no i co najważniejsze Opu zapisała sie miesiąc wcześniej i może jest na innych zasadach bo ona przeszła z innego ośrodka, wiec może dlatego załapie sie wcześniej
-
nick nieaktualnyNie przeszlam ... zmieniqlam osrodek tak, ale musze przejsc przez caaala procedure od nowa rowno z innymi. Ja poprostu sostalam zarejestrowana wczesniej bo na spotkanie umawialam sie wczesniej i tyle ale ide normalnie rowno ze wszystkimi przez kazdy etap
-
nick nieaktualny
-
Gdyby bylo wczesniejsze szkolenie to mysle ze Pani by powiedziala ze takie jest tylko ze ma juz np komplet uczestnikow. A powiedziala ze najblizsze szkolenie przewiduje w okolicy polowy roku czyli przypuszczam ze gdzies ok maja i to by sie zgadzalo z informacja od zizi. Mozdze skad ten styczen i jedyne co mi przychodzi do glowy to to, ze w styczniu listy beda wysylac..
Nic no, trzeba czekac -
nick nieaktualny
-
Opu jesli bylyby warsztaty w styczniu to mysle ze najpozniej do konca listopada powinnas dostac list..
Ja pierwszy raz dzwonilam w pazdzierniku, nie pamietam dokladnie ktorego ale pani powiedziala ze wlasnie rozpoczeli pierwszy dzien szkolen i ze kolejne beda dopiero w przyszlym roku ale sama nie wiedziala kiedy bo "to okresla pani kierownik".
No dziewczynki nie ma innego wyjscia, trzeba czekac az ktoras z nas pierwsza dostanie list. Wtedy bedziemy mialy punkt odniesienia..zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny