Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ośrodki adopcyjne
Odpowiedz

Ośrodki adopcyjne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka89 wrote:
    Stork, moze w takim razie sprobuj wziac obwod 75 ale z wieksza miseczka niz dotychczas? Moze jak pozbierasz cialko z bokow piersi i ulozysz w wiekszej miseczce to zejdzie z 5cm z obwodu i juz nie bedzie nic uwierac? Wazne, zeby bylo wygodnie bo jak cos to sie nie mecz na sile

Właśnie ja mam tak z piersiami, że wbrew pozorom mam ich sporo na bokach :/ i zbieram, ale jak podniosę ręce do góry to biustonosz też idzie mi czasem do góry, ale spróbuję i dziękuję!

• Jagodzianka89 Przyjaciółka

Wysłany: 20 listopada 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy wiekszym biuscie trzeba szczegolnie dobrze dobierac bielizne, bo raz ze kregoslup cierpi, dwa grawitacja bardziej oddzialywuje na piersi i trzy- optycznie duze piersi dodaja nam ciezkosci i wagi. Mam grubsza znajoma i powiem Wam, ze jak Jej Pani w salonie dobrala stanik to tak na same oko z 5kg mniej. Okazalo sie ze dziewczyna piekne wciecie w talii ma, no ale trzeba przyznac ze Pani w salonie to chyba z 20 stanikow do mierzenia przytachala i wszystkie WLASNORECZNIE formowala na piersiach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. Stork obwód pod biustem ma być ciasny właśnie a nie luźny :) a miska ma być większa.
    Przyzwyczaisz się i potem będziesz mówiła że miałaś za lużne bistonosze.
    Kiedys wybrałam się do Wrocławia na brafitting i tam baba wcisnęła mnie w stanik 60F !! nie chodziłam w nim rok bo nie mogłam oddychać, ale ubrałam kilka razy i się "poluzował i był genialny, a moze trochę zeszczuplałam i był super.

STORK lubi tę wiadomość

Wysłany: 20 listopada 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2017, 15:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm nie mam pojecia.

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak dobrac miske??

co do prawka to nie wiem...chyba najlepiej na policji ale nie udziela Ci takich informacji bo jest ochrona danych..no chyba ze masz znajomego..

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo sprawdzic w cepik-u jak masz kogos z dostepem

Wysłany: 21 listopada 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli tak jak myslalam..
    Wrzucam link ktory fajnie opisuje dobieranie stanika :)

http://stanikomania.blox.pl/2015/07/Miesci-sie-czy-sie-nie-miesci-Dobieramy-rozmiar.html

zizia_a lubi tę wiadomość

Wysłany: 21 listopada 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, dobrze pamietam ze Jestes z okolic Opola? W jakich sukienkach chodzi sie u Was na wesele?:krotkie? Dlugie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie sie chce :)

Wysłany: 21 listopada 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam upatrzone dwie i nie wiem na ktora sie zdecydowac bo wszystkie uzywane z internetu, wiec nie oddam jesli nie beda pasowac.. babskie problemy.. :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2017, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poka :)

Wysłany: 21 listopada 2017, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotoszok.pl/show.php/2917790_p1300015.jpg.html

http://www.fotoszok.pl/show.php/2917791_p1300013.jpg.html

http://www.fotoszok.pl/show.php/2917792_screenshot-2017-11-21-12-40-25.png.html

http://www.fotoszok.pl/show.php/2917793_screenshot-2017-11-21-18-12-01.png.html

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D czwarta :-D

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pudroea mi sie podoba :)

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie podoba nr 3:)

Opu sniło mi sie że do mnie przyjechałaś(włosy w kolorze ciemny blond?) z jakaś koleżanka i na kartce mi napisałaś (zeby koleżanka nie widziała), że 4 br (bieżącego roku- nie wiem czemu od razu pomyślałam w tym snie, ze chodziło o grudzień) dostałaś list z ośrodka i tak bardzo sie cieszyłyśmy z tego :)

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku dziewczyny :) moze trzeba sie spotkac :) ja myske ze my kochane bedziemy w jednej grupie :)

zizia_a lubi tę wiadomość

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie by było się spotkać i być w jednej grupie..ja się tak boje powtórki z rozrywki :(

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doskonale Cie rozumiem ...

Wysłany: 22 listopada 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ile babeczek tyle gustow :D po dostaniu dodatkowych zdjec wybralam niebieska. Mam nadzieje ze nie bede wygladac jak beza ;(
    Tez mam nadzieje ze bedziemy w jednej grupie.. jakos tak razniej kiedy kogos sie zna, chocby wirtualnie..

‹‹ 145 146 147 148 149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ