X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ośrodki adopcyjne
Odpowiedz

Ośrodki adopcyjne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee to nie taki maly ja nosze 65 e ale czuje ze staniki sie zrobily za male - tez przytylam sporo po tym calym leczeniu, a najgorsze to ze sie twgo jakos pozbyc nie moge. Od tygodnia jestem na diecie i ruszylam tylek z kanapy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak biegam musze miec mur beton bo nie lubie jak mi skacze biust, poprostu mnie trafia :)

• Jagodzianka89 Przyjaciółka

Wysłany: 20 listopada 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio? Ja przy tym rozmiarze nie mam zadnego problemu z ciezarem biustu. Tez nie umiem tych kg zgubic. Z 45kg zrobilo sie 60 i nawet nie wiem kiedy. Tragedia. Maz twierdzi ze jest zachwycony ale ja sie fatalnie czuje. Wszystko za ciasne. Mam nadzieje, ze do wesela schudne chociaz do 55kg..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje ze mam za ciasne wezystkie staniki teraz sie czuje ok a mam na sobie inny ws saraz zobacze jaki to rozmaiar. Ja mam problemy z ciezarem przy cwiczeniach, ale tez nie probowalam innych stanikow. Wiem jedno odkad cwicze w sportowych jak ide w zwyklym to mnie trafia juz nie umiem i wszystko mi skacze

Wysłany: 20 listopada 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja lubie w sportowych bo mi sie fiszbiny nie wbijaja :D

• Mag85 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzinka 60E to maly ???
    Ja mam 70D i uwazam ze ogromny, chcialabym miec A :)

7pqmag4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sprawdzilam i mam na sobie 70F i tez uwazam ze masakra ... obowiazkowo miekkie staniki bo push jak zaloze to jak lolobrygida :P takze poprawka :
    Kiedys jak bylam chuda mialam 65 E

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    60D to malutki rozmiar. Dla porownania- nosilam koszulki w rozmiarze xxs. Zauwaz ze miedzy 60D a 70D jest roznica 10cm w samym obwodzie a gdzie tam miseczka..

No wlasnie Opu, dlatego mnie zaskoczylo dlaczego moje 65E nie podskakuje a Twoje juz tak :D sporo Ci urosly piersi.. 70F to juz naprawde duzy biust.

• amygdala Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko Dziewczyny ale macie mega biusty!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 23:23

zem3df9hunlqvfmi.png

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy moze masz zle dobrany stanik? Zmierz sobie obwod pod samymi piersiami i zaokraglij o 5cm w dol.. i wyjdzie Ci obwod stanika. Moze tez powinnas nosic 65? I z 70A zrobi sie nagle 65C? Ja przykladowo w 75A sie utopie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 12:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo jagodzianka bo przytylam na tych hormonach... niestety.
    Jak poszlam na impreze firmowa zalozylam dekold z push up to byla masakra potem na zdjeciach musialam sie ogladac ... przez jedna pania zostalam skomplementowana ze mam najwiekszy i najbardziej jedrny biust w firmie :O boze jaki wstyd :P to wole nie myslec co mysla sobie panowie patrzac na te zdjecia - a sukienka normalna z dekoldem w V. Przeciez nie pojde w golfie :P

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Opu powiedz dziewczynom ze 65E to maly biust bo mi chyba nie wierza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak amygdala ! Prawda . Kobiety nosza czesto za luzne obwody moze sie okazac ze masz 60C/D i wtedy tez piersi pieknie wygladaja w staniku bo sa ladnie podtrzymane i wyeksponowane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka 65E to fajny biust niegdysiejsze niesmiertelne 75b :) wcale nie takie ze hej :)
    Jak bylam chudsza i mialam tez 65e to biadolilamnze bym sobie implanty zrobila :P

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam, ze tylko ja tak zle na stymulacje reagowalam. Jadlam jak dziki dzik i to same slodycze.
    Ktos mi kiedys powiedzial ze widocznie az tak mi na dziecku nie zalezy skoro nie potrafie sie poswiecic i in vitro nie chce sprobowac.. ciesze sie, ze jednak ktos w jakis sposob potrafi zrozumiec ze stymulacja nie u kazdego przebiega tak bezproblemowo.

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z 60D bylam bardzo niezadowolona. Serio, dwa nalesniki.. przy 65E mam maly ale jedrny i kragly biust. Wiekszego juz bym nie chciala, ale mniejszego tez nie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka jakbys posluchala jak zareagowalam na stymulacje to nie ma mowy moooowy zebym jeszcze raz podchodzila

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 12:55

• amygdala Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze aż sobie zmierzę pod biustem jak wrócę do domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 23:23

zem3df9hunlqvfmi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka89 wrote:
    Serio? Ja przy tym rozmiarze nie mam zadnego problemu z ciezarem biustu. Tez nie umiem tych kg zgubic. Z 45kg zrobilo sie 60 i nawet nie wiem kiedy. Tragedia. Maz twierdzi ze jest zachwycony ale ja sie fatalnie czuje. Wszystko za ciasne. Mam nadzieje, ze do wesela schudne chociaz do 55kg..

Witam w klubie, do ślubu szłam 44 kg po 4 procedurach IVF 58 kg, walczyłam z tym strasznie.
    Nie mniej jednak polubiłam swoją wagę i pogodziłam się z tym, że warzę więcej. Płaskiego brzuszka nie mam, ale mąz mówi, że taka fajna kobietka teraz jestem :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amygdala wrote:
    Matko Dziewczyny ale macie mega biusty!!! Ja skromne 70 A/B a teraz w ciąży zrobiło się C. Mąż się cieszy :-D Ja zawsze chciałam mieć większe ale przy tym C stwiedziałam, że już wystarczy i nie chcę większych. A/B to też nic fajnego, sukienki źle leżą, trzeba pusH up nosić bo bez tego to bida z nędzą :-P

Ja mam 80 B :D i tak się zastanawiam czy nie zostawiam sobie za dużo luzu pod biustem, z kolei 75 B dusi mnie strasznie :/

‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ