Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Serio? Ja przy tym rozmiarze nie mam zadnego problemu z ciezarem biustu. Tez nie umiem tych kg zgubic. Z 45kg zrobilo sie 60 i nawet nie wiem kiedy. Tragedia. Maz twierdzi ze jest zachwycony ale ja sie fatalnie czuje. Wszystko za ciasne. Mam nadzieje, ze do wesela schudne chociaz do 55kg..
-
nick nieaktualnyCzuje ze mam za ciasne wezystkie staniki teraz sie czuje ok a mam na sobie inny ws saraz zobacze jaki to rozmaiar. Ja mam problemy z ciezarem przy cwiczeniach, ale tez nie probowalam innych stanikow. Wiem jedno odkad cwicze w sportowych jak ide w zwyklym to mnie trafia juz nie umiem i wszystko mi skacze
-
nick nieaktualny
-
60D to malutki rozmiar. Dla porownania- nosilam koszulki w rozmiarze xxs. Zauwaz ze miedzy 60D a 70D jest roznica 10cm w samym obwodzie a gdzie tam miseczka..
No wlasnie Opu, dlatego mnie zaskoczylo dlaczego moje 65E nie podskakuje a Twoje juz tak sporo Ci urosly piersi.. 70F to juz naprawde duzy biust. -
Amy moze masz zle dobrany stanik? Zmierz sobie obwod pod samymi piersiami i zaokraglij o 5cm w dol.. i wyjdzie Ci obwod stanika. Moze tez powinnas nosic 65? I z 70A zrobi sie nagle 65C? Ja przykladowo w 75A sie utopie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 12:43
-
nick nieaktualnyNooo jagodzianka bo przytylam na tych hormonach... niestety.
Jak poszlam na impreze firmowa zalozylam dekold z push up to byla masakra potem na zdjeciach musialam sie ogladac ... przez jedna pania zostalam skomplementowana ze mam najwiekszy i najbardziej jedrny biust w firmie boze jaki wstyd to wole nie myslec co mysla sobie panowie patrzac na te zdjecia - a sukienka normalna z dekoldem w V. Przeciez nie pojde w golfie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myslalam, ze tylko ja tak zle na stymulacje reagowalam. Jadlam jak dziki dzik i to same slodycze.
Ktos mi kiedys powiedzial ze widocznie az tak mi na dziecku nie zalezy skoro nie potrafie sie poswiecic i in vitro nie chce sprobowac.. ciesze sie, ze jednak ktos w jakis sposob potrafi zrozumiec ze stymulacja nie u kazdego przebiega tak bezproblemowo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagodzianka89 wrote:Serio? Ja przy tym rozmiarze nie mam zadnego problemu z ciezarem biustu. Tez nie umiem tych kg zgubic. Z 45kg zrobilo sie 60 i nawet nie wiem kiedy. Tragedia. Maz twierdzi ze jest zachwycony ale ja sie fatalnie czuje. Wszystko za ciasne. Mam nadzieje, ze do wesela schudne chociaz do 55kg..
Witam w klubie, do ślubu szłam 44 kg po 4 procedurach IVF 58 kg, walczyłam z tym strasznie.
Nie mniej jednak polubiłam swoją wagę i pogodziłam się z tym, że warzę więcej. Płaskiego brzuszka nie mam, ale mąz mówi, że taka fajna kobietka teraz jestem -
nick nieaktualnyamygdala wrote:Matko Dziewczyny ale macie mega biusty!!! Ja skromne 70 A/B a teraz w ciąży zrobiło się C. Mąż się cieszy Ja zawsze chciałam mieć większe ale przy tym C stwiedziałam, że już wystarczy i nie chcę większych. A/B to też nic fajnego, sukienki źle leżą, trzeba pusH up nosić bo bez tego to bida z nędzą
Ja mam 80 B i tak się zastanawiam czy nie zostawiam sobie za dużo luzu pod biustem, z kolei 75 B dusi mnie strasznie