Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ośrodki adopcyjne
Odpowiedz

Ośrodki adopcyjne

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee to nie taki maly ja nosze 65 e ale czuje ze staniki sie zrobily za male - tez przytylam sporo po tym calym leczeniu, a najgorsze to ze sie twgo jakos pozbyc nie moge. Od tygodnia jestem na diecie i ruszylam tylek z kanapy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak biegam musze miec mur beton bo nie lubie jak mi skacze biust, poprostu mnie trafia :)

• Jagodzianka89 Przyjaciółka

Wysłany: 20 listopada 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio? Ja przy tym rozmiarze nie mam zadnego problemu z ciezarem biustu. Tez nie umiem tych kg zgubic. Z 45kg zrobilo sie 60 i nawet nie wiem kiedy. Tragedia. Maz twierdzi ze jest zachwycony ale ja sie fatalnie czuje. Wszystko za ciasne. Mam nadzieje, ze do wesela schudne chociaz do 55kg..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje ze mam za ciasne wezystkie staniki teraz sie czuje ok a mam na sobie inny ws saraz zobacze jaki to rozmaiar. Ja mam problemy z ciezarem przy cwiczeniach, ale tez nie probowalam innych stanikow. Wiem jedno odkad cwicze w sportowych jak ide w zwyklym to mnie trafia juz nie umiem i wszystko mi skacze

Wysłany: 20 listopada 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja lubie w sportowych bo mi sie fiszbiny nie wbijaja :D

• Mag85 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzinka 60E to maly ???
    Ja mam 70D i uwazam ze ogromny, chcialabym miec A :)

7pqmag4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No sprawdzilam i mam na sobie 70F i tez uwazam ze masakra ... obowiazkowo miekkie staniki bo push jak zaloze to jak lolobrygida :P takze poprawka :
    Kiedys jak bylam chuda mialam 65 E

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    60D to malutki rozmiar. Dla porownania- nosilam koszulki w rozmiarze xxs. Zauwaz ze miedzy 60D a 70D jest roznica 10cm w samym obwodzie a gdzie tam miseczka..

No wlasnie Opu, dlatego mnie zaskoczylo dlaczego moje 65E nie podskakuje a Twoje juz tak :D sporo Ci urosly piersi.. 70F to juz naprawde duzy biust.

• amygdala Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko Dziewczyny ale macie mega biusty!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 23:23

zem3df9hunlqvfmi.png

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy moze masz zle dobrany stanik? Zmierz sobie obwod pod samymi piersiami i zaokraglij o 5cm w dol.. i wyjdzie Ci obwod stanika. Moze tez powinnas nosic 65? I z 70A zrobi sie nagle 65C? Ja przykladowo w 75A sie utopie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 12:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo jagodzianka bo przytylam na tych hormonach... niestety.
    Jak poszlam na impreze firmowa zalozylam dekold z push up to byla masakra potem na zdjeciach musialam sie ogladac ... przez jedna pania zostalam skomplementowana ze mam najwiekszy i najbardziej jedrny biust w firmie :O boze jaki wstyd :P to wole nie myslec co mysla sobie panowie patrzac na te zdjecia - a sukienka normalna z dekoldem w V. Przeciez nie pojde w golfie :P

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Opu powiedz dziewczynom ze 65E to maly biust bo mi chyba nie wierza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak amygdala ! Prawda . Kobiety nosza czesto za luzne obwody moze sie okazac ze masz 60C/D i wtedy tez piersi pieknie wygladaja w staniku bo sa ladnie podtrzymane i wyeksponowane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka 65E to fajny biust niegdysiejsze niesmiertelne 75b :) wcale nie takie ze hej :)
    Jak bylam chudsza i mialam tez 65e to biadolilamnze bym sobie implanty zrobila :P

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslalam, ze tylko ja tak zle na stymulacje reagowalam. Jadlam jak dziki dzik i to same slodycze.
    Ktos mi kiedys powiedzial ze widocznie az tak mi na dziecku nie zalezy skoro nie potrafie sie poswiecic i in vitro nie chce sprobowac.. ciesze sie, ze jednak ktos w jakis sposob potrafi zrozumiec ze stymulacja nie u kazdego przebiega tak bezproblemowo.

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z 60D bylam bardzo niezadowolona. Serio, dwa nalesniki.. przy 65E mam maly ale jedrny i kragly biust. Wiekszego juz bym nie chciala, ale mniejszego tez nie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka jakbys posluchala jak zareagowalam na stymulacje to nie ma mowy moooowy zebym jeszcze raz podchodzila

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 12:55

• amygdala Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze aż sobie zmierzę pod biustem jak wrócę do domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2018, 23:23

zem3df9hunlqvfmi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka89 wrote:
    Serio? Ja przy tym rozmiarze nie mam zadnego problemu z ciezarem biustu. Tez nie umiem tych kg zgubic. Z 45kg zrobilo sie 60 i nawet nie wiem kiedy. Tragedia. Maz twierdzi ze jest zachwycony ale ja sie fatalnie czuje. Wszystko za ciasne. Mam nadzieje, ze do wesela schudne chociaz do 55kg..

Witam w klubie, do ślubu szłam 44 kg po 4 procedurach IVF 58 kg, walczyłam z tym strasznie.
    Nie mniej jednak polubiłam swoją wagę i pogodziłam się z tym, że warzę więcej. Płaskiego brzuszka nie mam, ale mąz mówi, że taka fajna kobietka teraz jestem :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amygdala wrote:
    Matko Dziewczyny ale macie mega biusty!!! Ja skromne 70 A/B a teraz w ciąży zrobiło się C. Mąż się cieszy :-D Ja zawsze chciałam mieć większe ale przy tym C stwiedziałam, że już wystarczy i nie chcę większych. A/B to też nic fajnego, sukienki źle leżą, trzeba pusH up nosić bo bez tego to bida z nędzą :-P

Ja mam 80 B :D i tak się zastanawiam czy nie zostawiam sobie za dużo luzu pod biustem, z kolei 75 B dusi mnie strasznie :/

‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ