Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
O Amy mozesz sie porzadnie zdziwic:D ja jak bylam niedoinformowana to nosilam 75A i byl za duzy.. az tu nagle przymierzylam dobrze dobrany stanik i nagle sie okazalo ze mam biust i to calkiem ladny..
Pamietaj ze przy zakladaniu stanika musisz pozbierac cale cialko spod paszek i wsunac je do miseczki. Stanik zapina sie na ostatnia haftke (ta zewnetrzna) tak zeby byl lekko ciasny (z czasem bedzie sie rozciagac obwod) i stanik z tylu ma byc na srodku a nie pod sama szyja
Koniecznie poogladac na youtube instruktaz jak sie dobiera stanik i sio na zakupy pozniej sie pochwal:Damygdala lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, malo ktora babeczka przy dobrze dobranym staniku nosi miseczke A lub B.. stanik na poczatku musi byc ciasny bo to obwod ma utrzymac caly ciezar. Stork , obwod zaokraglamy o 5cm w dol od tego co Ci metr pokaze.. czyli jesli np po zmierzeniu jest 82cm to bierzesz stanik z obwodem 75cm, jesli jest 76cm to bierzesz obwod 70cm. Ma byc ciasnawo bo sie i tak rozciagnie.. a do miseczki wkladamy piers plus cialko spod paszki i cialko spod piersi. I ukladamy w miseczce dlonia.
-
Ja te mam duzy biust, chociaz ja bym chciala miec troszke mniejszy niz mam
A odnosnie stymulacji to ja raczej juz nie zamierzam sie stymulowac.. Ostatnia moja stymulacja to myslalam ze sie przekrece. tzn po punkcji mialam meeeega hiperke... Wiec wole juz odpuscic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 14:07
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jagodzianka89 wrote:Takie wielkie by byly do mojej sylwetki
moge oddac poloweMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jagodzianka89 wrote:Takie wielkie by byly do mojej sylwetki
Yoselyn82 wrote:moge oddac polowe
co do poprawy plemników- mój szwagier zażywał przez 3 miesiące cos takiego, po inseminacji zaszli od razu:
http://pillarhealthcare.com/product/pre-conceive/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 14:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stork, moze w takim razie sprobuj wziac obwod 75 ale z wieksza miseczka niz dotychczas? Moze jak pozbierasz cialko z bokow piersi i ulozysz w wiekszej miseczce to zejdzie z 5cm z obwodu i juz nie bedzie nic uwierac? Wazne, zeby bylo wygodnie bo jak cos to sie nie mecz na sile
STORK lubi tę wiadomość