X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ośrodki adopcyjne
Odpowiedz

Ośrodki adopcyjne

Oceń ten wątek:
  • Jagodzianka89 Przyjaciółka

Wysłany: 22 listopada 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiec Opu, ja Ci tam zycze zebys miala i w grudniu warsztaty ale z tego co Pani powiedziala to wynika ze dopiero w marcu, moze z koncem lutego cos ruszy. A skoro ja jestem planowana na 3 grupe to Ty pewnie na 2. Chyba ze jacys ludzie do tego czasu zrezygnuja i sie zwolnia jakies miejsca

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodzianka ja powtarzam po raz kolejny i ostatni. Ja moge na szkolenia poczekac i do czerwca boje sie ze przegapie LIST ! Wiec czekam bardzo na LIST

Wysłany: 22 listopada 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po to napisalam co sie dowiedzialam, zebyscie nie stresowaly sie brakiem listu do lutego. Tyle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem, dzięki. Tylko czuj, że powstaje tutaj przy okazji taki fałszywy obraz mojej osoby w kwestii oczekiwań na szkolenia. Dlatego wyjaśniam, że nie zalezy mi na tym aby szkolenia odbyły się jutro, dlatego też nie musisz mi życzyć aby sie odbyły w grudniu bo nie o to mi chodzi.

Może nie rozumiecie mnie za bardzo bo jestem poturbowana lekko na tej drodze adopcyjnej i nie rozumiecie moich obaw.

Wysłany: 22 listopada 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luz, nie bylo tematu

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem drogie Panie i zaczynam lekturę :)

zizia_a, Mag85, amygdala lubią tę wiadomość

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:

Troszke tobie to zajmie :P

Dziewczyny wszystko bedzie dobrze, czekajcie cierpliwie na list a ja czekam na telefon odnosnie warsztatow i nie ukrywam juz mnie co bierze..

Tyle czekania, czekania, mozna oszalec!!

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Mag85 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Jagodzianka ja powtarzam po raz kolejny i ostatni. Ja moge na szkolenia poczekac i do czerwca boje sie ze przegapie LIST ! Wiec czekam bardzo na LIST
    Mysle, ze skoro Jagodzianka dowiedziala sie, ze w styczniu beda Was grupowac to tez mozesz na poczatku lutego zadzwonic zapytac co i jak i w tedy wypatrywac listu.

7pqmag4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    Ja wiem, dzięki. Tylko czuj, że powstaje tutaj przy okazji taki fałszywy obraz mojej osoby w kwestii oczekiwań na szkolenia. Dlatego wyjaśniam, że nie zalezy mi na tym aby szkolenia odbyły się jutro, dlatego też nie musisz mi życzyć aby sie odbyły w grudniu bo nie o to mi chodzi.

Może nie rozumiecie mnie za bardzo bo jestem poturbowana lekko na tej drodze adopcyjnej i nie rozumiecie moich obaw.

Nigdy nie da się wejść w czyjeś buty. Wspieram :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:

Sysia jak z Twoim AZ w Katowicach?

• Mag85 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    STORK wrote:
    Nigdy nie da się wejść w czyjeś buty. Wspieram :-)
    A jak u Ciebie? Jakie plany na najblizszy czas?

Sysia macie jakies preferencje co do OA, ktory wybierzecie?

7pqmag4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:
    A jak u Ciebie? Jakie plany na najblizszy czas?

W grudniu jadę po moje dzieciaki z AZ.
    W dalszym ciągu mam wstrzymaną procedurę adopcyjną ze względu na śmierć mamy.
    Zobaczy co życie pokaże :) Jestem dobrej nadziei.

• Mag85 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    STORK wrote:
    W grudniu jadę po moje dzieciaki z AZ.
    W dalszym ciągu mam wstrzymaną procedurę adopcyjną ze względu na śmierć mamy.
    Zobaczy co życie pokaże :) Jestem dobrej nadziei.
    Tak pamietam, ale sama sobie wstrzymalas czy Oa tak zadecydowal?
    Az super :) a w ktorej klinice? Trzymam mocno kciuki &&

7pqmag4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2017, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag85 wrote:
    Tak pamietam, ale sama sobie wstrzymalas czy Oa tak zadecydowal?
    Az super :) a w ktorej klinice? Trzymam mocno kciuki &&

AZ w Prowicie Katowice. Czekają na mnie bliźniaki od kwietnia.
    Sama sobie wstrzymałam, mama zmarła pod koniec sierpnia, a mieliśmy umówiona wizytę na 5 września, więc ją odwołaliśmy i umówiliśmy się z Panią, że zadzwonimy jak już będziemy gotowi.
    Trudno powiedzieć kiedy będziemy gotowi, ale pewnie zdecydujemy się na ten krok po świętach Bożego Narodzenia. W dalszym ciągu nie przerobiłam śmierci mamy, ale nie przeszkadza mi to w życiu, nie absorbuje. Funkcjonuję normalnie i nie zawalam niczego z powodu jej braku, został jednak głęboki smutek, którego nikt nie wypełni. Była wyjątkową kobietą kochającą ludzi i życie. Jej brak już pokazał jak rozpada się nasza dalsza rodzina. Długo by opowiadać.
    Patrzę jednak optymistycznie, życie toczy się dalej i ja też muszę żyć dalej bo mam dla kogo.
    A jak Twoje sprawy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2017, 17:38

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Stork trzymam kciuki za Ciebie i Twoje kruszynki..btw Strasznie długo Ci trzymają bliźniaki..Mnie Powiedzieli ze maks 4 miesiące mogą trzymać..jesteś silna i dasz rade!

Opu jak list? niestety wersja mojego męza padła i listu nie mamy ;) także czekamy cierpliwie dalej :D

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czyli wy czekacie na list w którym będzie kiedy kolejne spotkania i kiedy będziecie miały warsztaty tak?

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie tak!

• strawberry Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 20:59

amygdala, zizia_a, Mag85 lubią tę wiadomość

„Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
    ale później radość dla niego zakwitnie.” Syr 1,23
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    Stork trzymam kciuki za Ciebie i Twoje kruszynki..btw Strasznie długo Ci trzymają bliźniaki..Mnie Powiedzieli ze maks 4 miesiące mogą trzymać..jesteś silna i dasz rade!

Opu jak list? niestety wersja mojego męza padła i listu nie mamy ;) także czekamy cierpliwie dalej :D

Zizia bo ja od kwietnia jestem w trakcie leczenia, i dopiero teraz mogę je zabrać. Planowałam we wrześniu, ale wyszło mi przewlekłe zapalenie endo.
    Chyba wywołałam wilka z lasu, dzwoniły Panie i upomniały mnie, że nie mogą tyle trzymać, ale z mojej strony nie przeciągnęłam procedury nawet o jeden dzień, ciągle coś mi wyłazi.
    Jestem pełna nadziei, że 23.12 odbędzie się planowany transfer :-)

gosia81, amygdala, zizia_a, sylvuś lubią tę wiadomość

‹‹ 147 148 149 150 151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ