Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, już przebieram nogami.
Jeśli tylko się uda (wynik biopsji będzie ok) to będą to piękne święta pomimo, że bez mamy, ale wierzę, że duchem będzie z nami
A jak tam u Was dziewczyny z tymi listami? Dalej czekacie czy coś się zmieniło? -
nick nieaktualnyJagodzianka89 wrote:No mi babeczka powiedziala, ze listy beda wysylane dopiero w lutym bo w styczniu beda nas grupowac wiec dopiero od polowy stycznia bede czaic sie za skrzynka pocztowa
Trzymam kciuki, żeby szybko wysłali i, żeby listonosz szybko przyniósł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam mega zaskoczona musialam miec mega zaskoczona mine rozbawilam prezesani vice swoja mina chyba heheh. Totalnie sie nie spodziewalam to dla mnie mega szok tym bardziej ze to byla inicjatywa prezesa. Kierowniczka miala wnioskowac o podwyzke dla mnie w styczniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jutro chyba bede pierniki oiekla ... musze kupic smalec i pzoozstale brakujace graty. Poza tym, choinkq juz stoi. Prezenty mam, tylko piesio nie ma. Chcialam mu kupic mate wechowa ale przesylka nie zdazy dojsc dostanie pewnie jakas kosc.
Jeszcze ryby musze kupic ale to na srodeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 14:12
-
nick nieaktualny
-
Jagodzianka89 super ze mieszkasz w nowym mieszkanku
Opu mega gratki super wiadomosc przed swietami docenili cie a to duzo
A ja co prawda nie czekam na list ale czekam w koncu na telefon kiedy te szkolenia beda, idzie zwariowac od tego czekania...!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️