Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
83HOPE wrote:Mag i Yos super
ty juz nie dlugo zaczynasz szkolenia... super a my miesiac po tobieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
83HOPE wrote:Mag i Yos super
ty lada moment zaczynasz szkolenia, ale suuuper
daj znac jak bedziesz po 1 spotkaniuMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny!
Ja na razie jeszcze w trakcie in vitro, ale przyznaję, że po cichu szukam planu B. Nie byłam w stanie przejrzeć wszystkich stron wątku, dlatego prosiłabym o pomoc
Czy we wszystkich ośrodkach jest obowiązek bycia małżeństwem? Jeżeli tak to czy nadal staż 5 lat? Bo my sobie na razie żyjemy w radosnym konkubinacie, ale boję się, że to może być problem.Kinga
* 01.10.2018 - IVF - nieudane
* 31.03.2018 - IVF - nieudane
* 26.01.2018 - IVF - nieudane
* wdrożone leczenie: Equoral, Azatiopryna, Encorton, Intralipid
* Wykryty problem immunologiczny: podwyższone NK i p/przeciwjądrowe
* 2 nieudane IVF
* 3 nieudane inseminacje -
K' wrote:Cześć dziewczyny!
Ja na razie jeszcze w trakcie in vitro, ale przyznaję, że po cichu szukam planu B. Nie byłam w stanie przejrzeć wszystkich stron wątku, dlatego prosiłabym o pomoc
Czy we wszystkich ośrodkach jest obowiązek bycia małżeństwem? Jeżeli tak to czy nadal staż 5 lat? Bo my sobie na razie żyjemy w radosnym konkubinacie, ale boję się, że to może być problem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 09:37
-
Hej dziewczyny . Jeszcze nie przeczytałam całego wątku ale chce do Was dołączyć . My od 15.11.2017r zaczęliśmy procedurę. Jesteśmy z pomorskiego , i nas nic nie mówili o wymaganym stażu małżeńskim . My jesteśmy po ślubie trochę ponad 2,5 roku . Szkolenie w grupie mamy zacząć na przełomie marca/kwietnia .
Mag85 lubi tę wiadomość
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Figa8787 wrote:Hej dziewczyny . Jeszcze nie przeczytałam całego wątku ale chce do Was dołączyć . My od 15.11.2017r zaczęliśmy procedurę. Jesteśmy z pomorskiego , i nas nic nie mówili o wymaganym stażu małżeńskim . My jesteśmy po ślubie trochę ponad 2,5 roku . Szkolenie w grupie mamy zacząć na przełomie marca/kwietnia .
Czy ten slodziak ze zdjecia to Twoj psiak? Ja tez mam Jack Russella Bedzie mial dwa lata w czerwcu. -
nick nieaktualnyK' wrote:Cześć dziewczyny!
Czy we wszystkich ośrodkach jest obowiązek bycia małżeństwem? Jeżeli tak to czy nadal staż 5 lat? Bo my sobie na razie żyjemy w radosnym konkubinacie, ale boję się, że to może być problem.
W większości ośrodków wymagany jest staż małżeński - 5 lat. Nie mniej jednak podobno zdarzają się ośrodki, które akceptują niższy staż, ale związek małżeński musi być zawarty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mag85 tak moja suczka też dwa lata na koniec maja czytając Was też to zauważyłam ze u nas bardzo szybko , chociaż z czymś mamy łatwiej no i z tym stażem małżeńskim . Nasz OA jest w Koszalinie .
Dziewczyny czytała któraś z Was "będziesz moim wszystkim " ja wczora zaczęłam i nie mogłam spać ...Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
STORK wrote:W większości ośrodków wymagany jest staż małżeński - 5 lat. Nie mniej jednak podobno zdarzają się ośrodki, które akceptują niższy staż, ale związek małżeński musi być zawarty.
Dzięki za informację. Czyli nie pozostaje mi nic innego jak po kolejnym nieudanym in vitro dać się zaobrączkować na wszelki wypadek
Czy poza stażem ważny jest wiek przyszłych rodziców? Bo jak wyjdzie, że faktycznie będziemy musieli czekać na 5cio letni staż, to mnie starość zastanie...Kinga
* 01.10.2018 - IVF - nieudane
* 31.03.2018 - IVF - nieudane
* 26.01.2018 - IVF - nieudane
* wdrożone leczenie: Equoral, Azatiopryna, Encorton, Intralipid
* Wykryty problem immunologiczny: podwyższone NK i p/przeciwjądrowe
* 2 nieudane IVF
* 3 nieudane inseminacje -
nick nieaktualnyK' wrote:Dzięki za informację. Czyli nie pozostaje mi nic innego jak po kolejnym nieudanym in vitro dać się zaobrączkować na wszelki wypadek
Czy poza stażem ważny jest wiek przyszłych rodziców? Bo jak wyjdzie, że faktycznie będziemy musieli czekać na 5cio letni staż, to mnie starość zastanie...
Każdy ośrodek rządzi się "własnymi prawami". Nie wiem skąd jesteś, są też ośrodki które chcą minimum 3 letniego stażu, niektóre biorą pod uwagę ewentualny staż przed ślubem, ale chcą jakiejś dokumentacji (potwierdzenie leczenia). Na FB jest grupa adopcyjna - zapisz się, tam dziewczyny to istna skarbnica wiedzy
Powodzenia!K' lubi tę wiadomość