Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysmy tez jechali po pania z Oa i odwozilismy ja.. Ale my mamy bliskoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Jagodzianka89 wrote:Opu, a wiesz ze na wizyte z oa w domu to bedziesz musiala pojechac do wodzislawia po pania, przysiezc ja do swojego mieszkania i odwiezc?
no to dziwne bo ja pytałam o dojazd i o to ze mamy daleko to Pani nam powiedziała ze sami dojezdzaja... -
Cześć dziewczyny, my dostarczyliśmy w poniedziałek do OA moje zaświadczenie od neurologa a dzis zadzwonili że mamy kompletować dokumenty. W styczniu zaczynamy, mam nadzieję i liczę na to że rok 2018 będzie nasz i już za kilka miesięcy zostaniemy rodzicami
amygdala, opu, zizia_a, gosia81 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a my jutro jedziemy po nasze dzieciaki z AZ Czekałam na nie od kwietnia.
Poza tym Wesołych Świąt i samych cudownych wiadomości, oby te święta upłynęły w rodzinnej, serdecznej atmosferze!
lipcowka86, Millaa, zizia_a, amygdala, asiastokrota, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Ja tak samo.. mialam tel przed chwila z OA ze 12 zaczynam szkolenie!!
Mag bedziemy razem w grupie heheMag85, 83HOPE, zizia_a, amygdala, natty85, asiastokrota, gosia81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️