Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justine wrote:Opu, u nas ok 2h trwało spotkanie z psychologiem
edit: nie chwaliłam się Wam jeszcze
Mój prg w 7dpo wyniósł 24ng/ml Na cyklu naturalnym+ prolutex+ 2x3 utrogestan + 2x dupek w 10dpo wyniósł 12ng/ml więc uważam, że mój organizm zaczyna się rozkręcać
Justine to jesteś po transferze ? Myślałam, że dopiero w marcu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 14:12
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Justine to jesteś po transferze ? Myślałam, że dopiero w marcu....
Nie, nie, nie żadnego transferu nie było, planuje w marcu dalej ale chciałam sprawdzić czy ciałko żółte dobrze pracuje i okazuje się że całkiem dobrzeProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Nie, nie, nie żadnego transferu nie było, planuje w marcu dalej ale chciałam sprawdzić czy ciałko żółte dobrze pracuje i okazuje się że całkiem dobrze
Czyli przygotowana jesteś na Maleństwo w 100%Justine lubi tę wiadomość
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
opu wrote:Dziewczyny, obejrzyjcie ten filmik - warto- są dwie części.
Obejrzałam- jak zwykle się poryczalam.
Co do książki "Chłopiec, którego nikt nie kochał " - bardzo wzruszająca i wciągająca opowieść- nie podobało mi się tylko zakończenie- ale warto przeczytać- zmusza do refleksji i opisuje prawdziwa historie koszmaru "dziecinstwa" i problemów z tym związanych w dalszym życiu...Niepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agi83 wrote:Dziewczyny, trochę off topic...
Lion. Droga do domu
i
Światło między oceanami
Oglądaliście, filmy z 2016?
Opu Twoje filmiki bede dzis ogladac. Mam nadzieje, ze nie trzeba plakac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 14:02
-
nick nieaktualny
-
Mi poleciały łzy w pewnym momencie,
Agi a te polecane to też filmy czy książki?
strawberry wrote:Hej dziewczyny,
trochę z innej beczki. Ok. 3 miesiące temu dzwoniłam po ośrodkach; ze względu na krótszy niż 5 lat staż małżeński zgodzili się na spotkanie tylko w Siedlcach. Umówili mnie na konkretną godzinę, ale ja nie jestem pewna na którą bo sobie nie zapisałam pewna, że zapamiętam a jednak stało się inaczej...Chyba nie pasuje dzwonić, żeby nie pomyśleli że jestem niepoważna? niezainteresowana ? Kojarzę dwie godziny...może pojedziemy na wcześniejszą i będziemy czekać...
Ja bym zadzwoniła Każdemu może zdarzyć się zapomnieć, lub karteczka gdzieś zginie... Tym bardziej, że tyle czasu już minęło.