Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Mag85 wrote:Yoselyn cos nam dzisiaj przepadla, pewnie odsypia po tak pracowitym weekendzie.
No właśnie....Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Mag85 wrote:To ta blondynka wlosy do ramion?
Oni mnie smiesza w tym OA z tymi pytaniami czy to nie za wczesnie na adopcje, czy tak jak u Was ze niby po smierci matki poczekac. Przeciez ta adopcja nie bedzie jutro, tylko za przy dobrym ukladzie za dwa lata.
tak tak to ta
83HOPE wrote:A to nie jest taka starsza babka ? LIGOR... ?
nie, Pani ma ok 45lat i sie nazywa Luczyk albo Luszczyk??hmm..skleroza
Yoselyn??? -
Mag85 wrote:No wlasnie...
A co sie stalo z Yoselyn? Zaczynam sie martwic, nic sie nie odzywa.
Moze nie ma dostępu do internetu, albo w pon uprowadzila Panią z OA i teraz się ukrywa he he - żarcik taki:) niestety nie omówili naszej pary na komisji , więc muszę czekać do kolejnej środy - a i tak ten termin nie jest pewny:(Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Mag85 wrote:Oni mnie smiesza w tym OA z tymi pytaniami czy to nie za wczesnie na adopcje, czy tak jak u Was ze niby po smierci matki poczekac. Przeciez ta adopcja nie bedzie jutro, tylko za przy dobrym ukladzie za dwa lata.
Ja jeszcze 1000 razy pogodzę sie z tym ze nie moge zajsc w ciaze naturalnie i wydarzy sie milion innych rzyczy z ktorymi bede sobie jakos musiała dac rade, więc nie rozumie tez pytan "czy to nie za wczesnie"
83HOPE wrote:O Kurczaq - że aż tak? Ja juz dzisiaj w pracy, bo te 2 tyg w łóżq dały mi w kość
No nareszcie! Koniec laby! Do roboty .
Szkoda ze nie macie decyzji..ale juz za niedługo będzie kolejna środa i moze wtedy sie uda
no faktycznie coś dziewczyny zamilkły.. moze młyn w pracy mają itp? albo coś innego.. -
Hello!!! My mieliśmy napisać bajkę adopcyjną na najbliższe zajęcia, nawet sprawnie nam to poszło Z serducha wszystko się wylało Chciałabym przeczytać ją jak najprędzej naszemu Dziecku, ale obawiam się, że do tego czasu to jeszcze 1000 takich bajek napiszę... Za tydzień mamy ostatnie szkolenie, potem czekanie na ostateczną kwalifikację pewnie ok. miesiąca, a potem długo długo nic...
Strasznie długo to trwa. Owszem te szkolenia się przydają ale można by zrobić je o wiele szybciej... -
Mialarm Wam o tym nie pisać, bo to trochę dołujące jest ale z kim jak nie z Wami mogę się tym podzielić...
W sobotę po południu widziałam na przystanku autobusowym kompletnie pijaną kobietę ok. 30 lat. Ale tak pijąną, że z twarzy wyglądała na nieprzytomną, przerażająco puste spojrzenie miała, do tego jej facet ciągnął ją za włosy, wlkół po prostu na ten przystanek i Wrzeszczał na nią, że znowu uchlała się do nieprzytomności. I była też jakaś jej koleżanka, która też na nią wrzeszczała, że się znowu upiła a miała iść dziś odwiedzić swoje dziecko... Jak to usłyszałam to tak cholernie mi się przykro zrobiło, że aż łezka mi poleciała. Jaki ten świat jest niesprawiedliwy
Dziecko pewnie w rodzinie zastępczej jest a ona nie zrzekła się praw bo może jeszcze będzie kochającą mamusią... I to państwo chce otwartych adopcji dla tych ludzi.... ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 12:25
-
amygdala wrote:Hello!!! My mieliśmy napisać bajkę adopcyjną na najbliższe zajęcia, nawet sprawnie nam to poszło Z serducha wszystko się wylało Chciałabym przeczytać ją jak najprędzej naszemu Dziecku, ale obawiam się, że do tego czasu to jeszcze 1000 takich bajek napiszę... Za tydzień mamy ostatnie szkolenie, potem czekanie na ostateczną kwalifikację pewnie ok. miesiąca, a potem długo długo nic...
Strasznie długo to trwa. Owszem te szkolenia się przydają ale można by zrobić je o wiele szybciej...
O super zajęcia z taką bajeczką Amygdala najgorsze juz za Tobą- kto wie...może już zs pół roku będziesz Mamą tego Ci życzę, a teraz szybko będą wakacje- Wasze ostatnie tylko we dwoje, także warto wykorzystaćNiepłodność idiopatyczna,
amygdala wrote:Mialarm Wam o tym nie pisać, bo to trochę dołujące jest ale z kim jak nie z Wami mogę się tym podzielić...
W sobotę po południu widziałam na przystanku autobusowym kompletnie pijaną kobietę ok. 30 lat. Ale tak pijąną, że z twarzy wyglądała na nieprzytomną, przerażająco puste spojrzenie miała, do tego jej facet ciągnął ją za włosy, wlkół po prostu na ten przystanek i Wrzeszczał na nią, że znowu uchlała się do nieprzytomności. I była też jakaś jej koleżanka, która też na nią wrzeszczała, że się znowu upiła a miała iść dziś odwiedzić swoje dziecko... Jak to usłyszałam to tak cholernie mi się przykro zrobiło, że aż łezka mi poleciała. Jaki ten świat jest niesprawiedliwy
Dziecko pewnie w rodzinie zastępczej jest a ona nie zrzekła się praw bo może jeszcze będzie kochającą mamusią... I to państwo chce otwartych adopcji dla tych ludzi.... ehhh
TragediaNiepłodność idiopatyczna,
Mag85 wrote:Yoselyn odezwij sie, co sie dzieje z Toba?
Mam do Ciebie pare pytan o ana, bo tez mi wyszlo i jestem przerazona.
Mag a Tobie kiedykolwiek beta drgnela?Niepłodność idiopatyczna,
Jestem jestem, jakoś nie mam weny, zmęczona jestem praca, kursem, praktykami-stazem itp. Przydałby mi się jakiś urlop i naładowanie baterii
Mag pytaj, ja mam też dodatnie Ana2Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Jestem jestem, jakoś nie mam weny, zmęczona jestem praca, kursem, praktykami-stazem itp. Przydałby mi się jakiś urlop i naładowanie baterii
Mag pytaj, ja mam też dodatnie Ana2
Te ana zalecili Ci w Bedzinie na NaFZ? Jak wyszlo dodatnie to mialas cos dodatkowo zbadac? Co Pasnik na to? -
Ana zlecił mi dr Sydor z kliniki a potem jeszcze dr Papuga. Dr Pasnik mi mówił że te parametry nie zagrażają zarodków bo ja mam kontrola +++ oraz dfs 70.
Dziś miałam spotkanie z dr Pasnikiem i mam rozpisane leki i wlewke domaciczna itp a jak już to nie podziała to szczepienia
Odnośnie OA to mam przełożona wizytę, tamta miałam odwołana..wkurzylam się.. Masakra.
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Ana zlecił mi dr Sydor z kliniki a potem jeszcze dr Papuga. Dr Pasnik mi mówił że te parametry nie zagrażają zarodków bo ja mam kontrola +++ oraz dfs 70.
Dziś miałam spotkanie z dr Pasnikiem i mam rozpisane leki i wlewke domaciczna itp a jak już to nie podziała to szczepienia
Odnośnie OA to mam przełożona wizytę, tamta miałam odwołana..wkurzylam się.. Masakra.
A robilas tez ana3? I test cba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 15:37
-
W ANA 2 mam typ, święcenia, miano a w ANA 3 co mieści się w tym ANA jest tak kilkanaście parametrów i mam tylko te 2. Z tego co mi mówił lekarz to że nie grozi mi choroba tkanki łącznej. I ze kontrola mimo że ma plusy to jest ok. No chyba dobrze go zrozumiałam. A test CBA też robiłam i mam podwyzszona autoagresje więc leki a jak nie leki to szczepienia.
Wlewka ma pomóc mi ustabilizowac parametry i leki wcześniejsze które mam brać. Zobaczymy jak to będzie.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:W ANA 2 mam typ, święcenia, miano a w ANA 3 co mieści się w tym ANA jest tak kilkanaście parametrów i mam tylko te 2. Z tego co mi mówił lekarz to że nie grozi mi choroba tkanki łącznej. I ze kontrola mimo że ma plusy to jest ok. No chyba dobrze go zrozumiałam. A test CBA też robiłam i mam podwyzszona autoagresje więc leki a jak nie leki to szczepienia.
Wlewka ma pomóc mi ustabilizowac parametry i leki wcześniejsze które mam brać. Zobaczymy jak to będzie.
Amygdala, Justine czekamy na relacje po warsztatach
Opu co tam u Ciebie, nic nie piszesz ostatnio.