OTYŁE STARAJĄCE SIĘ
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHello Dziewczynki,
co tam slychac? U mnie 14 dzień cyklu... wczoraj zaszeleliśmy z Mężulkiem..i już się ekscytuję, że może tym razem, gdzie planować wakacje bo nie wiadomo jak się będę czuła itp.itd... masakra jakaś. Czekam jak ovu wyznaczy mi owulacje. najchętniej już bym robiła testy i chciała już wiedzieć... czy Wy też tak macie??? Czy wiecie ile czasu plemniki są zdolne do zapłodnienia zanim nastapi owulacja??? czytałam, że max 3 dni.. a Wy?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPuszysta, wyglada na to, ze mialaś racje..tempka poszła w górę, więc pewnie jutro zaznaczy mi owulacje... martwi mnie jednak inny fakt... otóż, dziś zmienialam pościel i zauważyłam ze po ostatni serduszkowaniu "rozlało" sie duzo spermy więc pewnie niewiele zostało we mnie....więc pewnie i tym razem sie nie uda....
-
nick nieaktualnyKochana... szyjka moze byc polotwarta... a jest tyle plemników w za kazdym razem ze cos napewno zostanie. dlatego ja np wole sedruszkowac wieczorem przed spaniem... bo bede spala te 8-9 godzin i jesli szyjka jest otwarta to nie wyplynie a jesli jest zamknieta to odrazu wyplywa nawet jak leze na plecach... ja np tak wiem kiedy mam zamknieta a kiedy otwarta:)
Za kazdym razem jest tyle plemnikow ze ktorys napewno znajdzie droge najwazniejsze jest zeby chłop "dochodził" blisko szyjki... bo szybkosc z jaka sperma jest "wystrzeliwana" jest naprawde ogromna... wiecj jak blisko szyjki to jak on je tam wstrzeli to napewno przynajmniej polowa z 5 000 000 plemników zostanie w tobie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja szyszalam inaczej... ze wstrzemieziwosc tak do 3 dni daje najlepsze plemniki....dlatego tez np przed sprawdzaniem nasienie nie nalezy serduszkowac przez 3-4 dni. wiec raz w tygodniu nie jest zle... no raz na dwa tygodnie moze byc kiepsko... ale moze on moglby..tak ze 3 dni przez przyjazdem..sobie reka pomuc?
joaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny