Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Wogole szkoda slow!
Pierwsz dziecko, dosc pozno ,ale nie mogla znalezc odpowiedniego partnera.
Jak juz znalazla zaszla za pierwszym podejsciem. Super sie czula.. a tu taka przykra wiadomosc -
nick nieaktualnySama dokladnie nie wiem, ale takie dzieci maja duza glowke. Glownie z tylu. Rozwiaja sie bardzo powoli... opieka przez 24h. Wlasnie czytam o tym na necie. Jest jedna metoda, ktora moze pomoc zatrzymac w jakims stopniu ta chorbe. To taka wstawka ktora wstawiaja w glowke ,ale jest to ryzykowne , poniewaz moze to wywolac krwotok. ;(
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Boże...
ja bym to może i zniosła... nie mając 8 miesięcznego urwisa obok
po prostu w pierwszej ciąży mogłam się rzucić na sofę i wypoczywać, zdychać po swojemu... skończyło się
to będzie długaśne 9 miesięcy
Kochana to minie. U mnie ciagnelo sie tez az tu nagle (w czw, a w sob mielismy slub nasz) ot rano sie budze i czuje sie super. Bedzie dobrze. Rozumiem Cie, tez sie tego boje w drugiej ciazy bo w pierwszej to sielanka - lezysz, ogladasz filmy itd. a tu teraz nie ma to tamto bo dziecie lata Bedzie dobrze! Ciesz sie swoim stanem!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:teraz to juz za pozno wszak poranny mocz oddany dawno
Tak jakoś w połowie dnia mówie a zrobię co mi szkodzi najwyżej test na straty pójdzie a tu bledzioch.
Jak masz dużo testów (pewnie jak większość nas; ja sama mam ich 8 na ten cykl ) to na co czekasz.