Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny ja od około 10 lat tak późno jem śniadanie... wiem że to źle ale po przebudzeniu nie jestem głodna, mam ściśnięty żołądek... no nie wcisnę nic
ale trzeba będzie "przez rozum"
zFolwarku, nie chcę naciskać sama musisz wiedzieć jak Ci z tym. ale ja tak samo byłam rozczarowana widząc biel jak i widząc @ więc w sumie co za różnica
-
Hej Dziewczyny. Pianistka moje mdłości zaczęły się z początkiem 2 miesiąca a skończyły z początkiem 9 Nic co położyłam przy łóżku nie utrzymało się w żołądku dłużej niż 10 min. Zwracałam nawet wodę to był koszmar. Utrata wagi i kroplówki, nikomu nie życzę ale mam wspaniałego Ancymonka Lekarz wspominał mi o bananach mi niestety nie pomagały.
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Strasznie dziwny cykl, biorę inofem, czy to możliwe, że tak wydłużył mi cykl i to była dopiero owulacja?
ja od 4 dni pije inofolik i dzis dziwnie sie czuje. dzis 9 dzien cyklu i boli mnie brzuch i mdli mnie. dziwne to...tez tak mialas?
a gdzies wyczytalam ze te inofoliki i inofemy potrafia wydluzyc cykl -
Marmurkowa wrote:Hej Dziewczyny. Pianistka moje mdłości zaczęły się z początkiem 2 miesiąca a skończyły z początkiem 9 Nic co położyłam przy łóżku nie utrzymało się w żołądku dłużej niż 10 min. Zwracałam nawet wodę to był koszmar. Utrata wagi i kroplówki, nikomu nie życzę ale mam wspaniałego Ancymonka Lekarz wspominał mi o bananach mi niestety nie pomagały.
Boże...
ja bym to może i zniosła... nie mając 8 miesięcznego urwisa obok
po prostu w pierwszej ciąży mogłam się rzucić na sofę i wypoczywać, zdychać po swojemu... skończyło się
to będzie długaśne 9 miesięcy -
Fakt nie dałabym rady z dzieckiem w domu.
Więc podziwiam Cię Mój już jest duży więc mogę sobie pozwolić na blejty przez kilka miesięcy Tylko czy się uda? Boziulu proszę chcę żygaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 10:44
-
nick nieaktualnydobuska wrote:oj takich objawów nie miałam. Piję drugi cykl, aczkolwiek wszędzie pisze, że on cykl reguluje, a u mnie regulowanie nie powinno polegać na wydłużeniu. Poprzedni cykl był wzorowy. Teraz też było ok, Kilka dni temu czułam mocną pracę prawego jajnika. W poprzednim cyklu czułam lewego więc by się zgadzało.
Kiedy testujesz??? 3ymam mocno kciuki!!!!!!dobuska lubi tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:Fakt nie dałabym rady z dzieckiem w domu.
Więc podziwiam Cię Mój już jest duży więc mogę sobie pozwolić na blejty przez kilka miesięcy Tylko czy się uda? Boziulu proszę chcę żygać
życzę Ci ciążuni z całych sił! i wysyłam jeszcze jedną porcję wirusków ^)*%$*)$*)*$%)*%(^U^*%&(
ale może bez rzygańska?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny