Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Będę testować w poniedziałek, przed odstawieniem dupka.
Jeżeli chodzi o późną owulację.. w 22 dc pęcherzyk miał 23 mm i endomterium 9 mm. Lekarz stwierdził, że z cyklu nic nie będzie, pęcherzyk się zlutenizuje. Nie wiem na jakiej podstawie, ale tak stwierdził
No ale cóż - nadzieja umiera ostatnia i wiarę stracę dopiero jak przyjdzie małpa
Ja też nie wiem na jakiej podstawie ale jakby wielkość pęcherzyka o tym nie świadczy. W cyklu w którym zaszłam w ciąże byłam na monitoringu i gin twierdziła że pęcherzyk pęknie w poniedziałek bo już miał z 22 mm a owu była dopiero w czwartek więc musiał być już o wiele większy, pewnie jakieś 26 mm zakładając standardowy przyrost. Szkoda, że nie zapytałaś dlaczego tak twierdzi -
Paula_29 wrote:Ja też nie wiem na jakiej podstawie ale jakby wielkość pęcherzyka o tym nie świadczy. W cyklu w którym zaszłam w ciąże byłam na monitoringu i gin twierdziła że pęcherzyk pęknie w poniedziałek bo już miał z 22 mm a owu była dopiero w czwartek więc musiał być już o wiele większy, pewnie jakieś 26 mm zakładając standardowy przyrost. Szkoda, że nie zapytałaś dlaczego tak twierdzi
Tez żałuję, ale czasu juz nie cofnę. Pozostaje czekać02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
hej z rana
Agnesia, Ty wiesz, że i ja wyczuwam sobie bliźniaki :o nie wiem czemu... czekam na USG z niecierpliwością
a oto moje piękne bliźniacze tłuściutkie II krechy
Ed. w zasadzie 3 -.-Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 07:54
zFolwarku, Paula_29, Madziulla, Najmłodsza_staraczka, VillemoVilo, roslinka, SusannaDean, melmarmis, aaandzia, AJA_S, Kasiula09, sandri_1, Paulette, santoocha, Migracja, zakocona, InBlue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie no myśle bardzo pozytywnie... i do wczoraj myslalam ze to siła sugestii ale bez jaj... od rana rzygam jak kot mała stoi za mną i płacze a ja rzygam ;/ słabo no ale co poradzę
Nawet nie wiem co mogłoby mi ulżyć bo z Emmą nie miałam mdłości
Ale to możliwe ze tak wczesnie??? -
pianistka serdecznie gratuluje .
Pozostałym życze spełnienia marzenia jeszcze w tym miesiacu!
Mam pytanie-prośbę.
Zwykle mierze temp o 6. Dzis zaspalam sporo i tem zmierzyłam o 7.45;-(. Myslicie ze moge jakos obliczyc temp jaka moglam miec wlasnie kolo stalej godz pomiaru tj kolo 6? Słyszłam ze sa jakies wzory na wyliczenie tego. Zalezy mi na tej temp bo mysle ze wczoraj mialam owu lub 2 dni temu. -
nick nieaktualny
-
Znalazlam cos takiego....
"Wartość temperatury zmierzonej o innej porze niż ustaliłaś możesz skorygować, aby była ona porównywalna z pozostałymi. Wystarczy do mierzonej wcześniej (niż ustaliłaś) temperatury dodać 0,1°C za każdą godzinę.
Tymczasem, jeśli obudziłabyś się później niż zwykle, to od mierzonej temperatury należy odjąć 0,1°C za każdą godzinę opóźnienia"