Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczynki !
Melduję biel nad bielami na teście ( nie wytrzymałam.. )
Przeziębienie męczy mnie od tygodnia. Było w miarę, bo tylko gardło i katar.. dzisiaj jestem zakatarzona,pęka mi głowa i ogólnie czuje się jakby mnie tramwaj przejechał. Gorąco, zimno, niedobrze i źle. Za oknem pogoda masakra, a ja mam ochotę płakać na samą myśl, że trzeba do pracy.
Brzuch boli okresowo, ostatnio był w 7 dniu brania dupka, więc jestem gotowa na wszystko.
Tak optymistycznym akcentem witam was w ten kijowy dzień
Ale jest piątek. Więc po 17 dzień będzie już mam nadzieję cudownyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 06:48
Migracja lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Hejka witam z samiutkiego rana ;*
Taki spadek to nie spadekzFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Zakrecoba żona ja do pracy wychodzę o 8 ale mąż wychodzi o 6.15 a wstajemy o 5. Nie wyobrażam sobie nie zjeść z nim śniadania
Właśnie pije mietę bo łeb mi pęka któryś dzień... ;( a czytałam ze ziola dobre w tym właśnie mięta.
Mam to samo !
To chyba te sztormy i wichury w Trójmieście tak działają..
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:Mam to samo !
To chyba te sztormy i wichury w Trójmieście tak działają..
Oby to od sztormu. To jest opcja ze z 2 dni jeszcze i minie. Mam nadzieje ze to jakieś hormony mi nie swiruja...
Mam nadzieje ze fasolę dopiero się u Ciebie ujawni ze na test było za szybko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa mięta zdziałala cuda!! Bol głowy przechodzi. Ale ja nie mam tej herbatki kupnej tylko przyjaciółka ususzyla sama mietę i mi kiedyś worek taki jak na bulki papierowy dala. Wiec mam prawdziwa mietę. I pomogło!! Wezmę sobie wrazie czego do pracy trochę
-
Hej dziewczyny:) witam się z rana. Pogoda rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia
Judi22 u mnie też spadek ale o ponad 2 kreski. Ja jestem dopiero 6 dpo więc chyba progesteron zawodzi i mogę ten cykl spisać na straty:( -
Madziulla wrote:Najmłodsza staraczka jeśli owulke masz potwierdzona usg i wiesz ze napewno byla tak późno to przywołuje Cię do porządku!! 8 dpo??? Poczekaj z 3-4 dni wtedy sikaj
Będę testować w poniedziałek, przed odstawieniem dupka.
Jeżeli chodzi o późną owulację.. w 22 dc pęcherzyk miał 23 mm i endomterium 9 mm. Lekarz stwierdził, że z cyklu nic nie będzie, pęcherzyk się zlutenizuje. Nie wiem na jakiej podstawie, ale tak stwierdził
No ale cóż - nadzieja umiera ostatnia i wiarę stracę dopiero jak przyjdzie małpa02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2