Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mi kazali w klinice bocian zrobić między 2-4 dc wszystkie ...🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulaG wrote:roślinka jest w porządku! tsh też okej! ważne żeby nie spadło bardziej... między 1-2 jest okej ...
Dzięki Tylko ja właśnie mam poniżej 1 bo 0,72. Ale mam nadzieję, że też jest dobry
edit. już zakumałam, że chodziło Ci o TSH z tym 1-2Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 16:01
-
Klameczka wrote:Paula_29, też miałam problem z progesteronem, dlatego teraz biorę go dowcipnie:) też mam duuuuuzo śluzu, może to kolejny znak na niebie
Klameczka tego się trzymaj;) Ja ze śluzem kiepsko ale to chyba dlatego, że biorę dużą dawkę wit B6 na wydłużenie fazy lutealnej a ona podobno upośledza śluz -
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Sa dobre, testosteronem sie nie przjmuj. Ja mam duzo wyzszy i mowia ze jest spoko.
Progesteron, wedlug mnie i mojego lekarza powinno sie robic po owulce. Miedzy 21-28dc. Dziwne ze Ci w 4dc kazali zrobic...
Olciuska tylko, że ja mam 17-OH progesteron, to chyba trochę inny. Tak mi gin mówiła, żebym zrobiła ten a nie progesteron. Tylko nie wiem czym się różnią -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Co do wymiotów i mdłości to ja miałam od 7 tyg do 14. Schudłam wtedy 3kg, nic nie mogłam jeść i rzygałam dalej niż widziałam. Prawie jedyne, co wchodziło to KFC. Mnie tam nic nie pomagało, czy jedzenie w łóżku, czy nie jedzenie. Generalnie wszystko śmierdziało tragicznie i od wszystkiego mdliło szalenie.
U mnie też KFC:) słone frytki najbardziej pomagały na mdłości -
nick nieaktualny
-
roślinka - spoko, tsh jest jeszcze okej, ale nie niżej! i powodzenia !🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
[/url] -
karolka22 wrote:U mnie też 8dpo i już mi się dłuży, dobrze że weekend bo jak go będę spędzać z mężem całego to nie będę myśleć o teście. Bo cały tydZień siedzę sama popołudniami i czas mi się dłuży strasznie..