Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:Tak wyglądają testy z 03, 06 i 07 więc jutro spodziewam się owu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d881e9a46de.jpg
piekny tescior z dzis. masz racje jutro moze byc owu. trzymam kciuki!!cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:O matko Taki typ albo moze sprobuj mu uregulowac dzien zeby wpadl w rytm. Ja tak zrobilam z Corka. Kazdy dzien, te same pory na te same dzialania, drzemka, posilki itd. 19 spanko
-
tubispl wrote:no ja dzisiaj pierwszy dzień wyższej temperatury owulacja była wczoraj albo przedwczoraj tak wynika z testów no i zobaczymy co będzie teraz tylko czekać oj będzie się ciągnęło
u mnie zupelnie podobnie. Juz mi sie dluzy. Obiecala sobie ze przez kiulka dni opduszcze OvuF ale nici z tego. Siedze tu jeszcze wiecej. Najbardziej nieznosna jest niewadoma, to oczekiwanie a przede wszystkim to ze nie mamy wplywu na to czy sie uda...
-
zFolwarku, ja mam taki charakter że jak się na coś uprę to oczy na zapałki ale ma być przyznam szczerze... czasem nie chciało mi się strasznie! jak wiedziałam, że czeka mnie kolejna noc z pobudkami co godzinę ale u nas sprawa wygląda tak, że albo teraz albo moglibysmy wrócić do starań za ok rok. a wtedy nie byłoby łatwo według gina więc działaliśmy mimo zmęczenia...
a co do pór... ja moją zwyczajnie budzę. ma 2 drzemki i aby miała iść spać o normalnej porze, I musi się kończyć do 11 a druga max o 16. Inaczej wszystko się sypie... i w sumie po czasie sama ogarnęła i nie muszę budzić, wstaje sama w punkt dzięki temu rano i wieczorem mamy odchylenie max 30 min w każdą strone
no zdarzają się dni gdy szaleje za długo, ale to z przemęczenia już wtedy dostaje kopa i jest problem...
ed. Fajnie tu u Was, ale spadam spać dopadła mnie senność straszna, a młoda znowu wróciła do pobudek co 40-50 min szaleństwo...
Dobranoc lale, ja tu rano piękne teściory widzę! pozytywne ofc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 20:53
-
nick nieaktualnyWiecie co dziewczyny, dostałam już dziś l4 i poszłam poinformować pracodawcę żeby chamem nie być niech kogoś szukają sobie. Ale teksty w stylu "Ale ty się cieszysz???" (z wyrzutem) "Rozumiem, ze już nie będziesz chodzić do pracy" (nie już pędzę) w stylu że się po mnie tego nie spodziewała że w ten sposób się zachowam (ciekawe co miała na myśli) i tego typu wyrzuty ......nic dodać nic ująć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 21:02
-
nick nieaktualny
-
Przecież to nie jest ciężka praca ... Po co poszłaś na l4?🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
[/url] -
nick nieaktualny
-
mika1987 wrote:Dziewczyny:)mam pytanie..czy bedać w po owulacji kazda z Was dba o siebie jakby byla w ciazy?chodzi o to ze np chce wypic piwko..i pytanie czy Wy sie nad tym zastanawiacie?czy na luzie coś sobie wypijecie?
Nieee Bez jaj. Zyje normalnie (choc ja ogolnie prawie abstynentka jestem - moze pare kieliszkow rocznie wypije - wiec nawet sie nie zastanawiam w sumie)
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:Dziewczyny:)mam pytanie..czy bedać w po owulacji kazda z Was dba o siebie jakby byla w ciazy?chodzi o to ze np chce wypic piwko..i pytanie czy Wy sie nad tym zastanawiacie?czy na luzie coś sobie wypijecie?
-
Adry wrote:Eh też się tego boję, a czym się zajmujesz?
Nie boj sie opinii jakis przypadkowych ludzi co do tego jak masz zamiar traktowac swoja ciaze i dziecko i rodzine i jakie masz priorytety. Wez na luz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 21:17
Adry lubi tę wiadomość
-
Klameczka wrote:Zakocona, tak przegladalam pierwszy post i chyba zła Age zaznaczyłas w ciąży
Małego L usypia w tuli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 21:16
-
nick nieaktualny