Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Salamanka, powodzenia na wizycie i na badaniach krwi.
Swoją drogą też powinnam chyba zrobić. A u gina to ja nie byłam od wizyty popołogowej..
Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test. 26dc. Negatyw. Ech ech ech No to październik musi być nasz! Jutro kupuję testy obu na all i będziemy działać -
Ja dzisiaj ruszyłam z clo Delikatnie czuję, że jajniki pracują W czwartek monitoring W tym cyklu już zaczęłam serduszkować bo gdzieś tutaj wyczytałam, że to dobrze robi na endometrium Lampka czerwonego wina też już dzisiaj wypita no i migdały zjedzone
-
A u mnie jakieś dziwne bóle jajników wczoraj... zadziałaliśmy, ale nie tyle dla starań co poprawy humoru a dzisiaj śluz wodnisty, szyjka otwarta! :o ale o co kaman? toż to 8 dc! test owu negatywny...
ale w tym cyklu od wczoraj, czyli 7 dc będziemy działać co 2 dni, a po pozytywnym teście owu jeszcze dodatkowo musi się udać w październiku mam urodziny, i mamy 5-tą rocznicę ślubuSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moze to zwiazane z faza ksiezyca wczoraj mega mocno swiecil niebawem pelnia moze owulka bedzie wczesniej niz wszystkie sie spodziewamy haha trzeba serduszkowac tylko moj maz na antybiotyku mam dosc tych pechowych zbiegow okolicznosci Doradzcie ma wplyw? Ze masz ma klopoty z zoladkiem i bierze antybiotyk?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNola wrote:Moze to zwiazane z faza ksiezyca wczoraj mega mocno swiecil niebawem pelnia moze owulka bedzie wczesniej niz wszystkie sie spodziewamy haha trzeba serduszkowac tylko moj maz na antybiotyku mam dosc tych pechowych zbiegow okolicznosci Doradzcie ma wplyw? Ze masz ma klopoty z zoladkiem i bierze antybiotyk?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny