Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dołączam się z testowaniem na 1 października Powodzenia dziewczyny!
zakocona lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
U mnie dziś 11dc i też coś juz zaczyna sie chyba dziać, ostatnio owulka była w 22dc zobaczytmy czy teraz będzie wczesniej. Dziś sikne na test owu chyba...
Nola mój maż w tamtym miesiącu zjadł dwa antybiotyki bo miał angine i jej nie doleczył i dlatego był drugi antybiotyk a działamy mimo to. Antybiotyki raczej ograniczają ilosć plemników ale nie wpływają na jakieś tam wady potencjalne (tak wyczytałam ile w tym prawdy nie wiem) Jeszcze zależy wszystko jaki antybiotyk u nas był slaby na penicylinie cvzyli bezpiueczny w miarę. Pozatym my się nie ograniczamy bo u nas na razie traczej szanse na dzidze marne no ale zawsze jest nadzieja -
Witam Piękne Panie, wpadłam życzyć powodzenia i trzymam kciuki za szczęśliwe testowanie Dla mnie październik 2015 okazał się tym trafionym i teraz moja beta wzrosła do 5 kg
Kciukaski!!Pianistka, zakocona, She86 lubią tę wiadomość
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
zakocona wrote:Nie chce mi się. Nie mam siły. Całe dnie praca i dziecko, wieczorem po 20 to już tylko coś bym obejrzała dla relaksu i idę spać, bo karmień nocnych sporo.
Doskonale Cie rozumiem i przytulam. Taki czas. Tez mam maluszka w domu (16 miesiecy) i tez czasami o 20 marze by isc spac i .... tyle Po prostu czuje sie wypomponowana z energii. Twoj Syn ma piekne imie!
-
zFolwarku, ja jeszcze mam firmę własną, więc mały śpi, L poszedł mecz oglądać, a ja zjem kolację i biorę się za sprawy firmowe, które przed jutrem trzeba ogarnąć.
Ostatnia noc była koszmarna, Tadek budził się chyba mln razy i nie spał prawie od 2-5 Marzę, żeby było lepiej dzisiaj.
I dziękuję A ty masz synka czy córkę? -
zFolwarku wrote:Doskonale Cie rozumiem i przytulam. Taki czas. Tez mam maluszka w domu (16 miesiecy) i tez czasami o 20 marze by isc spac i .... tyle Po prostu czuje sie wypomponowana z energii. Twoj Syn ma piekne imie!
i ja dołączam!
Moje 7 miesięczne szczęście już śpi a ja marzę tylko o tym by się położyć.
Ale z racji, że mąż się zerwał z pracy wcześniej, starania były podczas jej drugiej drzemki czym ją de facto obudziliśmy :x